Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în zona Aviatorilor din București

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Suprafața utilă
mp mp
Rază de preț
Ansamblu
Tip locuință
Transport
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Tineri
Animale de companie
Filtre

Toate locuințele disponibile

Apartament 4 camere 140 mp Odyssey Aviatorilor
Aviatorilor Apartament 4 camere
T1R2C800A001
140 mp 525.000,00 €

Compartimentare

3
3
2

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M2
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

 • Odyssey Aviatorilor

  Odyssey Aviatorilor

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Cartierul Aviatorilor

Situat în sectorul 1 al Capitalei, cartierul Aviatorilor este unul dintre cele mai căutate cartiere pe piața imobiliară. Acesta are foarte multă verdeață oferită de Parcul Kiseleff, parcul Bordei și parcul Herăstrău aflat în imediată vecinătate. Se află la o distanță mică de centrul orașului, ceea ce le permite locuitorilor să ajungă rapid aproape oriunde.

Arhitectura cartierului este desenată de multe case, ambasade și foste reședințe boierești, printre care se strecoară clădiri noi de birouri sau de locuit.

Părerile experților Cartierul Aviatorilor

Cartierul Aviatorilor face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Aviatorilor nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Aviatorilor, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 535 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 800 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1800 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 2500 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Aviatorilor

Deși este un cartier în care nu se găsesc magazine, piețe sau foarte multe unități de învățământ, în cartierele învecinate se regăsesc 3 dintre cele mai bune licee ale orașului.

În cadrul cartierului există stații de metrou, policlinici private, restaurante și pub-uri, precum și diverse alte instituții destinate confortului locuitorilor.

Obiective Turistice în Cartierul Aviatorilor
Obiective Turistice în Cartierul Aviatorilor

Recreere și agrement Cartierul Aviatorilor

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Aviatorilor
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Aviatorilor
Magazine și Piețe în Cartierul Aviatorilor
Magazine și Piețe în Cartierul Aviatorilor

Magazine și Piețe Cartierul Aviatorilor

Linii de Transport Public în Cartierul Aviatorilor
Linii de Transport Public în Cartierul Aviatorilor

Rata criminalității în Aviatorilor

Administrativ, Aviatorilor, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Aviatorilor o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Aviatorilor

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Aviatorilor. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Aviatorilor. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Aviatorilor este un cartier relativ mic, situat în zona de nord a Bucureștiului, mai exact în sectorul 1
Aviatorilor este un cartier relativ mic, situat în zona de nord a Bucureștiului, mai exact în sectorul 1

El este învecinat în nord cu Parcul Regele Mihai 1 al României (popular Parcul Herăstrău), pe bulevardul Constantin Prezan, la sud este cartierul Victoriei, în partea estică este se învecinează cu cartierul Primăverii și Dorobanți iar în vest este delimitat, pe Bulevardul Ioan Mihalache, de cartierul Grivița.

Parcul Regele Mihai I este un parc de întindere mare, unde poți face o plimbare seara împreună cu familia, iubitul sau chiar singur
Parcul Regele Mihai I este un parc de întindere mare, unde poți face o plimbare seara împreună cu familia, iubitul sau chiar singur

În zonă se poate ajunge foarte ușor folosind metroul M2 și coborând la stația Piața Victoriei sau Aviatorilor. Dacă ești doar un turist în București sau nu ai avut nevoie până acum sa utilizezi metroul, Metrorex vine în ajutorul tău, îndrumându-te prin intermediul hărții create de ei.

Cartierul este, mai mult, de protocol, fiind construit în preponderență pentru ambasade și armată.

Ținând la fel de sus standardele zonei, precum cartierele Dorobanți sau Herăstrău, aici găsim locuințe de-a dreptul luxoase și penthouse-uri care îți fura privirea. Destul de greu pentru locuitorii acestui cartier este sa își facă cumparăturile de zi cu zi. Sunt relativ puține magazine, zona axându-se pe stilul de viață exclusivist din care, de multe ori, nu face parte și statul la cozi interminabile la magazin.

Principalele străzi importante care străbătut acest cartier sunt șoseaua Kiseleff și Bulevardul Aviatorilor.

Bulevardul Aviatorilor este înverzit de coloratul Parc Kiseleff și amplul Parc Herăstrău
Bulevardul Aviatorilor este înverzit de coloratul Parc Kiseleff și amplul Parc Herăstrău

Un aspect important este prezența a trei muzee importante și anume: Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Geologie și Muzeul Național " Grigore Antipa". Toate trei se află pe Șoseaua Kiseleff, vis-a-vis de Piața Victoriei.

Unul dintre cele mai interesante muzee din București, Muzeul Național Grigore Antipa dispune de nenumărate exponate, iar acest lucru nu te face să te plictisești
Unul dintre cele mai interesante muzee din București, Muzeul Național Grigore Antipa dispune de nenumărate exponate, iar acest lucru nu te face să te plictisești

Niciunul dintre cele trei muzee nu poate fi ignorat de un om dornic de cultură.

Muzeul Național Țăranului Român, își merită cu adevărat numele, este o capodoperă a universului țăranului și a imaginii sale. Aici primează exponate țărănești autentice și noblețea lumii din care provin. El oferă o muzeografie inedită, aproape de naturalețea țăranului român.

Muzeul Național al Țăranului Român cuprinde colecții de costume populare, icoane și ceramică. Acesta prezintă cultura românească într-o clădire grandioasă, impunătoare
Muzeul Național al Țăranului Român cuprinde colecții de costume populare, icoane și ceramică. Acesta prezintă cultura românească într-o clădire grandioasă, impunătoare

Una din frumoasele clădiri din cartierul Aviatorilor, veche de aproape un secol, găzduiește Muzeul Național de Geolgoie, un adevărat patrimoniu cultural-științific.

Reprezentat remarcabil de colecții mineralogice, paleontologice și petrografice recunoscute pe plan internațional. În uriașele săli ale acestui făgaș al Științelor geologice, sunt prezentate specialiștilor cea mai mare colecție de fosile din România dar și o colecție de “flori de mină”. Expoziția este deschisă și pentru publicul însetat de cunoaștere și explorare. Tot aici, găsim și reconstrucția unor vertebre mari, descoperite în statele geologice din România, aici incluzând și dinozauri în mărime naturală care au fost descoperiți în regiunea Hațeg.

Muzeul Național de geologie este locul în care poți găsi istoria mineralelor și a rocilor
Muzeul Național de geologie este locul în care poți găsi istoria mineralelor și a rocilor

Denumit inițial Muzeul Național de Istorie Naturală, în anul 1933, a preluat numele directorului acestuia care deținea funcția din anul 1893 și anume Grigore Antipa.

Patrimoniu muzeului este unul puțin spus impresionat, cuprinzând peste doua milioane de piese. Aici găsim colecții zoologice, paleontologice, de roci, minerale și etnografice. În cartier, sunt prezentate și două parcuri, Parcul Kiseleff și Parcul Bordei.

Primul menționat dintre ele, este străbătut de șoseaua care îi poartă numele, împărțindu-l în două sectoare.

Parcul Kiseleff este foarte îngrijit, o plimbare este plăcută oricând aici, mai ales că este aproape de toate muzeele din zonă
Parcul Kiseleff este foarte îngrijit, o plimbare este plăcută oricând aici, mai ales că este aproape de toate muzeele din zonă

Parcul a fost amenajat în anul 1832, an în care a fost construită și Șoseaua cu același nume, din pădurea ce se afla în partea aceasta a Bucureștiului. Parcul este legat de Gheorghe Bibescu dar și de fratele acestuia, Barbu Știrbey, urmașul la tron, ei stând la baza desăvârșirii parcului.

Arhitectul care a creat planul pentru amenajarea parcului este nimeni altul decât Wilhelm Mayer, cel " răspunzător" și pentru amenajarea Parcului Cișmigiu. În prezent, parcul, are o suprafață totală de aproximativ 3000 m². Pe suprafața lui sunt poziționate mai statui reprezentate prin busturile oamenilor de cultură: Barbu Ștefănescu Delavrancea, Ovidiu și Nicolae Leonard.

Postamentul care susținea statuia Regelui Ferdinand, începând cu anul 2001, a fost amplasată statuia poetului și astronomului iranian Hakim Omar Khayyam. În interiorul parcului se afla și opera sculptorului George Apostu, formată din patru piese.

Statuia Regelui Ferdinand este una dintre puținele statui impunătoare din București
Statuia Regelui Ferdinand este una dintre puținele statui impunătoare din București

Începând cu anul 2000 vizitatorii parcului se pot bucura și noua atracție a parcului "Monumentul Infanteriei Române", construit cu ocazia împlinirii la 170 de ani de la înființarea primelor unități de infanterie ale României. A fost realizat de sculptorul Ioan Bolborea, din bronz, având o greutate de 50 de tone, înălțimea de 10,5 metri și un diametru de 3 metri.

În interior, pentru cei pasionați de sport, se găsesc două zone special amenajate, sunt locuri de joacă pentru copii dar și o mică fântână arteziană.

Parcul Bordei a fost amenajat în anul 1936, pe malul lacului Floreasca și are, în prezent, o suprafață de 3,3 hectare, fiind special amenajat pentru cei care vor să facă o plimbare în aer liber.

Parcul Bordei este un loc încărcat de istorie, poți petrece momente relaxante și plăcute datorită peisajului liniștitor
Parcul Bordei este un loc încărcat de istorie, poți petrece momente relaxante și plăcute datorită peisajului liniștitor

Pe o insulă, înconjurată de lac, întâlnim unele dintre cele mai măiestuoase făpturi, lebedele. Aici, într-o grădină special amenajată și împrejmuită cu gard, sunt ținuți păuni, care pot fi admirați de vizitatori.

Un alt obiectiv important al zonei este Statuia eroilor aerului cunoscută ca și " Statuia Aviatorilor" se găsește între Piața Charles De Gaulle și Piața Victoriei. Acesta înfrumusețează zona dar îi oferă și o notă de importanță. Opera de artă aparține sculptorilor Iosif Fekete și Lidia Kotzebue, fiind inaugurată, în București, în anul 1935.

Statuia Aviatorilor, aflată în inima orașului București este un monument reprezentativ și impresionant
Statuia Aviatorilor, aflată în inima orașului București este un monument reprezentativ și impresionant

O istorie bogată are și acest cartier prin prisma obiectivelor găsite aici.

Biserica romano-catolică ce poartă hramul "Preasfânta Inimă a lui Iisus" a fost construită în anul 1930. La bază, este o biserica franceză situată pe strada Demetiade numărul trei.

Alături de biserică fost Compania Fiicelor Carității ale Sfântului Vincențiu de Paul, la propunerea monseniorului Vladimir Ghika, formată în anul 1906.

Amplasată în apropierea Statuii Aviatorilor, Biserica Franceză, cunoscută și sub numele de "Sacré Coeur", are o istorie bogată. În cadrul ei activau surorile ce făceau parte din Congregația" Fiicele Carității Sfântului Vincențiu de Paul".

Biserica Sacré Coeur este un loc perfect pentru contemplație și conectare cu sufletul
Biserica Sacré Coeur este un loc perfect pentru contemplație și conectare cu sufletul

Ele au fost constrânse, în anul 1948, perioadă a regimului comunist, să părăsească țara. După plecarea acestora, regimului comunist a confiscat toate clădirile în care surorile au activat, chiar și un sanatoriu. Ulterior, clădirile au fost restituite, iar în ele funcționează Spitalul Parhon.

Odată cu intervenția regimului comunist din anul 1948, activitatea de caritate a surorilor față de cei bolnavi, săraci și orfani a fost interzisă.

În construcția fostei mănăstiri și al sanatoriului Sfântul Vincențiu de Paul, funcționează, acum, în parametrii optimi, institutul de endocrinologie C.I. Parhon Până și Biserica a avut de suferit în acea perioadă, porțile fiind închise din anul 1957 și până pe data de 1 Decembrie a anului 1991, Arhiepiscopul Dr. Ioan Robu, pentru comunitatea de credincioși vorbitori de limba franceză, engleză și arabă, a înființat parohia "Sacré Coeur".

În cartier, spre Piața Victoriei, pe lângă șoseaua Kiseleff se află singura unitate de învățământ, Școala cu clasele I -VIII numărul 11 "Ion Heliade Rădulescu", zona fiind săracă din punct de vedere al școlilor și liceelor.

Școala cu clasele I -VIII numărul 11 Ion Heliade Rădulescu încearcă să țină ridicată ștacheta pentru cele mai bune rezultate
Școala cu clasele I -VIII numărul 11 "Ion Heliade Rădulescu" încearcă să țină ridicată ștacheta pentru cele mai bune rezultate

Școala este în picioare de 130 de ani iar trecerea timpului și-a spus cuvântul. În anul 2020, mai exact în data de 1 septembrie, exact înainte de începerea noului an școlar, s-au finalizat construcțiile de reconsolidare și modernizare a școlii.

Pentru primarul din acel moment al sectorului 1 București, Dan Tudorache, invențiile în educația copiilor erau esențiale pentru administrația pe care o coordona. Lucrările asupra școlii îmbină perfect aeru de epocă al clădirii cu standardele tehnologie ale secolului XXI.

Este una dintre cele mai frumoase școli, nu doar din București ci din România, având toate resursele necesare pentru a fi în tipul școlilor de elită din București.

Lipsa centrelor educationale din aceasta zonă nu reprezintă cu adevărat o problema. Cartierul Aviatorilor, fiind învecinat cu zone precum Herăstrău sau Victoriei, are o varietate de școlii și licee la care se poate ajunge foarte ușor și rapid. Indiferent de vârstă pe care o are copilul tău, o sa reușești să găsești o creșă, grădiniță sau liceu aproape de casa ta.

În zonă, o sa găsești doar locuințe de lux a căror prețuri se ridică la multe zerouri. Locațiile exclusiviste sunt în directă legătură cu prețul. Ele oferă un ambient liniștitor, spațiul locuibil fiind, puțin spus, încăpător pentru o familie numeroasă.

Aproape de locuitorii cartierului, care nu se dau în spate de statul la coadă, sunt și magazinele de care orice român are nevoie. Clasicele magazine întâlnite în orice zonă te-ai afla precum: Lidl, Auchan sau Mega Image.

Locul în care mergi să cumperi un produs, dar pleci cu plasele pline de bunătăți
Locul în care mergi să cumperi un produs, dar pleci cu plasele pline de bunătăți

Deși zona se ridică standarde înalte de trai, aici găsim și "cafeneaua poporului" Five To Go, cu prețuri accesibile pentru orice buzunar.

Five To Go, cafeneaua care îți oferă cel mai genial vibe, pe lângă cafeaua minunată
Five To Go, cafeneaua care îți oferă un vibe genial, pe lângă cafeaua minunată

Un restaurant pe atât de lux cât și de primitor, Trattoria Verdi, atât pentru clienți dar și pentru animalele acestora de companie. Atmosfera este una plăcută, mâncarea foarte bună și servirea pe măsură. Pentru prietenul tău patruped, angajații dau dovadă de atenție și înțelegere și îi permit acestuia să vă însoțească la masă.

Cea mai excelentă atmosferă la Trattoria Verdi, mâncarea bună și servirea pe măsură
Cea mai excelentă atmosferă la Trattoria Verd,i mâncarea bună și servirea pe măsură

Top salon artist este locul în care intrii cu o idee și pleci cu alte trei. Este un loc în care vrei sa te întorci cu drag, o echipă și un cadru minunat. Se definesc prin dăruire, profesionalism și atenția pe care o oferă clienților.

Salonul în care te întorci de fiecare dată cu drag, Top salon artist cu o echipă plină de energie și un cadru restrâns
Salonul în care te întorci de fiecare dată cu drag, Top salon artist cu o echipă plină de energie și un cadru restrâns

Restrâns și cochet, astea sunt cele două epitete care definesc cartierul Aviatorilor dar totuși plin de Istorie fiind în proporție de 80% verde.

Pentru oamenii care vor să epateze luxul locuinței lor, cartierul Aviatorilor este perfect pentru asta. Totul în acest cartier este raportat la cuvântul lux indiferent că vorbim de locuințe, parcuri sau străzile care șerpuiesc zona.

Nepi Rockcastle a terminat lucrările pentru proiectul de birouri, amplasat chiar lângă Guvern
Nepi Rockcastle a terminat lucrările pentru proiectul de birouri, amplasat chiar lângă Guvern
Birouri la un preț redus și avantajoase, de închiriat în zona Aviatorilor
Birouri la un preț redus și avantajoase, de închiriat în zona Aviatorilor
Un penthouse foarte deosebit, chiar dacă nu are un preț accesibil, își merită toți banii
Un penthouse foarte deosebit, chiar dacă nu are un preț accesibil, își merită toți banii
Aviatorilor Business Plaza este un ansamblu de birouri dotate cu aparatură de cel mai înalt nivel
Aviatorilor Business Plaza este un ansamblu de birouri dotate cu aparatură de cel mai înalt nivel
O casă cu un design diferit și spectaculos, foarte generos
O casă cu un design diferit și spectaculos, foarte generos
Statuia Aviatorilor sau Monumentul Eroilor Aerului văzută noaptea
Statuia Aviatorilor sau Monumentul Eroilor Aerului văzută noaptea
Unul dintre cele mai extravagante și diferite ansambluri de birouri din zona Aviatorilor
Unul dintre cele mai extravagante și diferite ansambluri de birouri din zona Aviatorilor
Recent terminat, Catoma Property Invest vă propune apartamentele noi din zona Aviatorilor cu un design minimalist
Recent terminat, Catoma Property Invest vă propune apartamentele noi din zona Aviatorilor cu un design minimalist
Dent Estet este o clinică stomatologică premium, datorită echipei tinere, plină de pasiune și profesionalism
Dent Estet este o clinică stomatologică premium, datorită echipei tinere, plină de pasiune și profesionalism
Metroul M2 Aviatorilor vă poate duce în orice zonă a Bucureștiului, alături de alte mijloace de transport
Metroul M2 Aviatorilor vă poate duce în orice zonă a Bucureștiului, alături de alte mijloace de transport
Una dintre cele mai încântătoare clădiri din zona Aviatorilor
Una dintre cele mai încântătoare clădiri din zona Aviatorilor
Un proiect în plină desfășurare în această zonă
Un proiect în plină desfășurare în această zonă
Un dialog între vechi și nou, între patrimoniu și contemporan, Biroul Ormolu din București este o reflecție asupra istoriei sticlei și a dezvoltării tehnologiilor de construcție
Un dialog între vechi și nou, între patrimoniu și contemporan, Biroul Ormolu din București este o reflecție asupra istoriei sticlei și a dezvoltării tehnologiilor de construcție
Nu ți-ar plăcea să ai o priveliște ca aceasta în fiecare dimineață când ieși pe balcon să îți bei cafeaua?
Nu ți-ar plăcea să ai o priveliște ca aceasta în fiecare dimineață când ieși pe balcon să îți bei cafeaua?

Cât costă o locuință în Cartierul Aviatorilor?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Aviatorilor încep de la:

 • Garsoniere - 72621 €;
 • Apartamente cu două camere - 124900 €;
 • Apartamente cu trei camere - 170727 €;
 • Apartamente cu patru camere - 297000 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 300000 €;
 • Case individuale - 350000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Aviatorilor?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Aviatorilor încep de la:

 • Garsoniere - 350 €;
 • Apartamente cu două camere - 535 €;
 • Apartamente cu trei camere - 650 €;
 • Apartamente cu patru camere - 800 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 1800 €;
 • Case individuale - 2500 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Aviatorilor?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Aviatorilor au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Metrou Piata Victoriei, Metrou Aviatorilor, Autobuze 131, 282, 330, 331, 331Bis, 335, 361 și Linia expres 783

Ce școli pot găsi în Cartierul Aviatorilor?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Aviatorilor, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Gradinita EnglishKinder, Scoala Gimnaziala Pia Bratianu și Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Aviatorilor?

Cei care locuiesc în Cartierul Aviatorilor, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image 24/7, America House și Miniprix.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Aviatorilor?

Locuitorii din Cartierul Aviatorilor, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Kiseleff, Muzeul Antipa și Muzeul Național de Geologie.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România

Locuințe noi Bâcu

2 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Balotesti

264578 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 126.000 €

Locuințe noi Bolintin-Vale

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 90.476 €

Locuințe noi Bragadiru

1197388 tipuri de locuințe

13 ansambluri

de la 25.000 €

Locuințe noi Buftea

295704 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Cernica

147059 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 147.058 €

Locuințe noi Chiajna

218352 tipuri de locuințe

5 ansambluri

de la 22.857 €

Locuințe noi Chitila

491550 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 59.000 €

Locuințe noi Ciorogârla

90476 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Corbeanca

2471654 tipuri de locuințe

11 ansambluri

de la 91.428 €

Locuințe noi Dimieni

4 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.750 €

Locuințe noi Domnești

244502 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.500 €

Locuințe noi Dragomirești

342523 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 111.428 €

Locuințe noi Dumbrava Vlăsiei

7 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 383.000 €

Locuințe noi Fundeni

15 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 28.571 €

Locuințe noi Gulia

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 61.904 €

Locuințe noi Izvorani

10 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 53.000 €

Locuințe noi Jilava

un tip de locuință

un ansamblu

de la 105.000 €

Locuințe noi Joița

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 71.428 €

Locuințe noi Măgurele

332863 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 61.904 €

Locuințe noi Mogoșoaia

814904 tipuri de locuințe

7 ansambluri

de la 59.617 €

Locuințe noi Odăile

3 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 110.000 €

Locuințe noi Otopeni

2331534 tipuri de locuințe

17 ansambluri

de la 43.000 €

Locuințe noi Popești-Leordeni

445047 tipuri de locuințe

9 ansambluri

de la 35.700 €

Locuințe noi Roșu

24 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 19.904 €

Locuințe noi Snagov

226003 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 109.000 €

Locuințe noi Tamași

un tip de locuință

un ansamblu

de la 140.000 €

Locuințe noi Tâncăbești

125001 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 125.000 €

Locuințe noi Tărtășești

7 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 108.800 €

Locuințe noi Tunari

1629063 tipuri de locuințe

12 ansambluri

de la 28.571 €