Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Gara de Nord

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Gara de Nord

Gara de Nord este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, delimitat de bulevardele Al. Ioan Cuza, I. Gheorghe Duca, Calea Griviței și șoseaua Nicolae Titulescu. Majoritatea clădirilor de aici au doar parter și un etaj, ceea ce face acest cartier destul de atractiv.

Principalul punct de interes al zonei este cea mai mare stație de cale ferată din România, în care se opresc majoritatea trenurilor ce ajung în capitală.

Cartierul Gara de Nord beneficiază de toate utilitățile, este conectat la oraș prin tramvaie, troleibuze, autobuze și metrou și are acces la o mulțime de puncte de interes. În ultimii ani, în zonă s-au dezvoltat destul de multe proiecte imobiliare.

Părerile experților Cartierul Gara de Nord

Cartierul Gara de Nord face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Gara de Nord nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Gara de Nord, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 340 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 580 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1280 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1600 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Gara de Nord

Gara de Nord este un cartier cu piețe, centre comerciale mari, precum Carrefour Orhideea și o mulțime de unități de învățământ sau magazine.

Obiective Turistice în Cartierul Gara de Nord
Obiective Turistice în Cartierul Gara de Nord
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Gara de Nord
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Gara de Nord

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Gara de Nord

Magazine și Piețe în Cartierul Gara de Nord
Magazine și Piețe în Cartierul Gara de Nord

Magazine și Piețe Cartierul Gara de Nord

Linii de Transport Public în Cartierul Gara de Nord
Linii de Transport Public în Cartierul Gara de Nord

Transport Public Cartierul Gara de Nord

Rata criminalității în Gara de Nord

Administrativ, Gara de Nord, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Gara de Nord o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Gara de Nord

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Gara de Nord. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Gara de Nord. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Gara de Nord?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Gara de Nord încep de la:

 • Garsoniere - 80000 €;
 • Apartamente cu două camere - 98350 €;
 • Apartamente cu trei camere - 149475 €;
 • Apartamente cu patru camere - 238900 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 300000 €;
 • Case individuale - 350000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Gara de Nord?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Gara de Nord încep de la:

 • Garsoniere - 300 €;
 • Apartamente cu două camere - 340 €;
 • Apartamente cu trei camere - 455 €;
 • Apartamente cu patru camere - 580 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 1280 €;
 • Case individuale - 1600 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Gara de Nord?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Gara de Nord au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Metrou Gara de Nord, Autobuze 105, 133, 196, 282, N117, N118 și Troleibuze 65, 86, 97, 79

Ce școli pot găsi în Cartierul Gara de Nord?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Gara de Nord, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Scoala Gimnaziala Uruguay, Gradinita 206 și Gradinita Zum Zum.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Gara de Nord?

Cei care locuiesc în Cartierul Gara de Nord, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Centrul Comercial Orhideea, Kaufland și Piața Matache.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Gara de Nord?

Locuitorii din Cartierul Gara de Nord, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Gării de Nord, Muzeul Militar Național Regele Ferdinand I și Muzeul CFR.