Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Dacia

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Dacia

Cartierul Dacia este o zonă a Bucureștiului desfășurată în jurul Bulevardului cu același nume. Acesta este ultimul bulevard proiectat înainte de Primul Război Mondial și este recunoscut pentru casele de lux pe care le vei găsi de-a lungul său.

În general, imobilele sunt foarte costisitoare în această zonă, însă acest lucru este datorat unei diversități arhitecturale foarte atractive, datorită proximității față de principalele puncte de interes ale orașului și datorită peisajului urban foarte plăcut.

Printre avantajele oferite de zona Dacia se numără clădirile cu regim mic de înălțime. Din păcate, la ore de vârf devine o zonă foarte aglomerată.

Părerile experților Cartierul Dacia

Cartierul Dacia face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dacia tind să fie cu aproximativ 3procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dacia, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 315 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 510 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 790 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 815 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 936 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1170 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Dacia

Bulevardul Dacia se întinde între Piața Romană și Bulevardul Colentina și are de-a lungul său o mulțime de magazine, instituții și alte puncte de interes.

Obiective Turistice în Cartierul Dacia
Obiective Turistice în Cartierul Dacia

Recreere și agrement Cartierul Dacia

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dacia
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dacia
Magazine și Piețe în Cartierul Dacia
Magazine și Piețe în Cartierul Dacia

Magazine și Piețe Cartierul Dacia

Linii de Transport Public în Cartierul Dacia
Linii de Transport Public în Cartierul Dacia

Transport Public Cartierul Dacia

Rata criminalității în Dacia

Administrativ, Dacia, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dacia

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dacia. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dacia. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Dacia?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Dacia încep de la:

 • Garsoniere - 80000 €;
 • Apartamente cu două camere - 98350 €;
 • Apartamente cu trei camere - 149475 €;
 • Apartamente cu patru camere - 238900 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 300000 €;
 • Case individuale - 350000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Dacia?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Dacia încep de la:

 • Garsoniere - 315 €;
 • Apartamente cu două camere - 510 €;
 • Apartamente cu trei camere - 790 €;
 • Apartamente cu patru camere - 815 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 936 €;
 • Case individuale - 1170 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Dacia?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Dacia au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Autobuz 133, 605, Troleibuz 79, 86 și Tramvai 16

Ce școli pot găsi în Cartierul Dacia?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Dacia, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Colegiul National Scoala Centrala, Colegiul National Cantemir Voda și Școala Germană.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Dacia?

Cei care locuiesc în Cartierul Dacia, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Piata Gemeni, Mega Image și Degusteria Francesca.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Dacia?

Locuitorii din Cartierul Dacia, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Grădina Icoanei, Parcul Ioanid și Cinema Elvira Popescu.