Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Decebal

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Decebal

Zona din jurul Bulevardului Decebal este una dintre cele mai căutate zone de locuit. Situată între Piața Albă Iulia și Piața Muncii, oferă acces facil către restaurante, magazine și metrou și este într-o continuă metamorfoză. În urma investițiilor în infrastructura bulevardului, cei care locuiesc în această zonă se pot bucura de o parcare subterană care eliberează o mare parte din trafic.

Pentru cei care doresc să se mute aici există destul de multe blocuri de locuințe, majoritatea construite după anul 1977.

Părerile experților Cartierul Decebal

Cartierul Decebal face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Decebal tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Decebal, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 315 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 435 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 635 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 808 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1010 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Decebal

Zona Decebal este perfectă pentru familii. Aici se regăsesc școli, grădinițe, universități, saloane de înfrumusețare și magazine, iar accesul către toate celelalte zone ale orașului este facil.

Obiective Turistice în Cartierul Decebal
Obiective Turistice în Cartierul Decebal
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Decebal
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Decebal
Magazine și Piețe în Cartierul Decebal
Magazine și Piețe în Cartierul Decebal

Magazine și Piețe Cartierul Decebal

Linii de Transport Public în Cartierul Decebal
Linii de Transport Public în Cartierul Decebal

Rata criminalității în Decebal

Administrativ, Decebal, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Decebal se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Decebal

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Decebal. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Decebal. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Decebal?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Decebal încep de la:

 • Garsoniere - 80000 €;
 • Apartamente cu două camere - 98350 €;
 • Apartamente cu trei camere - 149475 €;
 • Apartamente cu patru camere - 238900 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 300000 €;
 • Case individuale - 350000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Decebal?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Decebal încep de la:

 • Garsoniere - 315 €;
 • Apartamente cu două camere - 435 €;
 • Apartamente cu trei camere - 600 €;
 • Apartamente cu patru camere - 635 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 808 €;
 • Case individuale - 1010 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Decebal?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Decebal au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Piața Muncii, Liniile de tramvai 1, 10, 40 și Liniile de autobuz 104, 135, 330, N104, N109

Ce școli pot găsi în Cartierul Decebal?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Decebal, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădiniță Germană Kiga 99 Luftballons, Școala Gimnazială Cezar Bolliac și Liceul Teoretic Hyperion.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Decebal?

Cei care locuiesc în Cartierul Decebal, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Piața Hala Traian și Bucharest Mall.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Decebal?

Locuitorii din Cartierul Decebal, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Centrul Vechi (15 min), Parcul Lia Manoliu și Amfiteatrul Mihai Eminescu.