0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Colentina din București

Cartierul Colentina este un cartier din sectorul 2 al capitalei, delimitat de orașul Voluntari, de Piața Obor și de cartierele Fundeni și Tei. Este un cartier construit într-o veche mlaștină de noroi, devenit de-a lungul timpului unul dintre cele mai mari ale Bucureștiului.

Accesul către piața Obor, faptul că există numeroase opțiuni imobiliare ( atât blocuri vechi, cât și blocuri noi) precum și centrele comerciale din zonă, fac din acest cartier unul atractiv pentru cei cu buget mic și mediu.

Nu este un cartier tocmai atractiv atunci când vine vorba despre acces către centrul orașului, fiind destul de aglomerat. Totuși, beneficiază de o linie rapidă de tramvai care ajută la decongestionarea traficului.

Părerile experților Cartierul Colentina

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Colentina, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Colentina din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Colentina și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Colentina din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Colentina

Cartierul Colentina are mai multe ansambluri rezidențiale noi, centre comerciale, printre care și cel mai vechi din țară ( magazinul Obor ), precum și numeroase restaurante, pub-uri sau cafenele.

Obiective Turistice în Cartierul Colentina din București
Obiective Turistice în Cartierul Colentina din București

Recreere și agrement Cartierul Colentina

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Colentina din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Colentina din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Colentina

Magazine și Piețe în Cartierul Colentina din București
Magazine și Piețe în Cartierul Colentina din București

Magazine și Piețe Cartierul Colentina

Linii de Transport Public în Cartierul Colentina din București
Linii de Transport Public în Cartierul Colentina din București

Cartierul Colentina Tipuri de locuințe

Cartierul Colentina Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală