0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Titan din București

Cartierul Titan este unul dintre cele mai căutate cartiere din București. Deși este destul de nou (acesta a început să prindă contur în anii ‘50-’60), a reușit să devină reprezentativ pentru capitală prin străzile pline de verdeață, prin parcul Titan amenajat pe locul unei vechi fabrici de cărămizi și prin dezvoltarea constantă.

Arhitectura cartierului este formată din blocuri cu patru și 8 etaje construite la începutul anilor ‘70, dar și din blocuri mai înalte, construite după anii’ 80. Există și blocuri noi, însă nu foarte multe. Pe lista punctelor foarte atractive în acest cartier se numără și deschiderea către autostrada Soarelui.

Părerile experților Cartierul Titan

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Titan, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Titan din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Titan și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Titan din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Titan

Locuitorii cartierului Titan se bucură de foarte multe oportunități în ceea ce privește viața socială și petrecerea timpului liber. Au la dispoziție parcuri, supermarket-uri și hypermarket-uri, clinici medicale și spitale, precum și numeroase alte servicii aflate la distanță de mers pe jos de orice punct al zonei.

Obiective Turistice în Cartierul Titan din București
Obiective Turistice în Cartierul Titan din București

Recreere și agrement Cartierul Titan

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Titan din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Titan din București
Magazine și Piețe în Cartierul Titan din București
Magazine și Piețe în Cartierul Titan din București

Magazine și Piețe Cartierul Titan

Linii de Transport Public în Cartierul Titan din București
Linii de Transport Public în Cartierul Titan din București

Cartierul Titan Tipuri de locuințe

Cartierul Titan Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală