0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Cartierul Francez din București

Cartierul Francez este un cartier mic, de case și blocuri cu regim mic de înălțime, situat în nordul Bucureștiului. Este considerat un cartier de lux datorită poziționării sale excelente, a comunității liniștite și a unei organizări urbanistice foarte atractive. Cei care locuiesc în Cartierul Francez au acces rapid către parcul Herăstrău și se pot bucura de numeroase utilițăți în imediată apropiere: restaurante, grădinițe, școli, spitale sau magazine. Deși străzile de aici sunt destul de înguste, acestea sunt destul de lipsite de trafic.

Părerile experților Cartierul Cartierul Francez

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Cartierul Francez, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Cartierul Francez din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Cartierul Francez și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Cartierul Francez din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Cartierul Francez

În cartierul Francez există foarte multe puncte atractive, începând cu unul dintre cele mai mari parcuri ale Bucureștiului și terminând cu numeroase restaurante, săli de sport și alte spații care oferă servicii destinate confortului.

Obiective Turistice în Cartierul Cartierul Francez din București
Obiective Turistice în Cartierul Cartierul Francez din București

Recreere și agrement Cartierul Cartierul Francez

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Cartierul Francez din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Cartierul Francez din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Cartierul Francez

Magazine și Piețe în Cartierul Cartierul Francez din București
Magazine și Piețe în Cartierul Cartierul Francez din București

Magazine și Piețe Cartierul Cartierul Francez

Linii de Transport Public în Cartierul Cartierul Francez din București
Linii de Transport Public în Cartierul Cartierul Francez din București

Cartierul Cartierul Francez Tipuri de locuințe

Cartierul Cartierul Francez Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală