Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Giurgiului

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Giurgiului

Cartierul Giurgiului este situat în sudul orașului București și face parte atât din sectorul 4, cât și din sectorul 5. Nu se regăsește în topul cartierelor din oraș, însă reușește să convingă o mulțime de oameni să îl populeze grație locuințelor ieftine și numeroaselor servicii din apropiere. Cartierul are aproximativ 40 000 de locuitori, este compus din construcții cu un aspect standard ridicate în anii 60 și se remarcă prin destul de multe spații verzi.

Pe lângă apartamente, cei care doresc să se mute aici pot găsi și destul de multe case care le permit să aibă un mic spațiu verde privat.

Părerile experților Cartierul Giurgiului

Cartierul Giurgiului face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Giurgiului nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Giurgiului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 250 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 315 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Giurgiului

Locuitorii cartierului Giurgiului au acces la linii supraterane de transport în comun, la parcul Tineretului și la numeroase magazine, piețe alimentare și servicii care contribuie la confortul zilnic. Pentru mobilitate și acces către centrul orașului au la dispoziție șoseaua Giurgiului.

Obiective Turistice în Cartierul Giurgiului
Obiective Turistice în Cartierul Giurgiului
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Giurgiului
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Giurgiului
Magazine și Piețe în Cartierul Giurgiului
Magazine și Piețe în Cartierul Giurgiului

Magazine și Piețe Cartierul Giurgiului

Linii de Transport Public în Cartierul Giurgiului
Linii de Transport Public în Cartierul Giurgiului

Rata criminalității în Giurgiului

Administrativ, Giurgiului, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Giurgiului o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Giurgiului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Giurgiului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Giurgiului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Giurgiului?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Giurgiului încep de la:

 • Garsoniere - 55000 €;
 • Apartamente cu două camere - 55165 €;
 • Apartamente cu trei camere - 90000 €;
 • Apartamente cu patru camere - 157731 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 139900 €;
 • Case individuale - 75142 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Giurgiului?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Giurgiului încep de la:

 • Garsoniere - 280 €;
 • Apartamente cu două camere - 250 €;
 • Apartamente cu trei camere - 315 €;
 • Apartamente cu patru camere - 450 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 880 €;
 • Case individuale - 1100 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Giurgiului?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Giurgiului au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Eroii Revoluției, Liniile de tramvai 7, 11, 19, 25 și Liniile de autobuz 232,323, N107 R418, R419, R420, R465

Ce școli pot găsi în Cartierul Giurgiului?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Giurgiului, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Numărul 103, Școala Gimnazială Nr. 119 și Școala Gimnazială George Toparceanu.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Giurgiului?

Cei care locuiesc în Cartierul Giurgiului, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Lidl, Piața Progresul și Mega Image.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Giurgiului?

Locuitorii din Cartierul Giurgiului, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Tineretului, Parcul Natural Văcărești și Muzeul Memorial George Bacovia.