0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Progresul din București

Cartierul Progresul este unul dintre cartierele bucureștene foarte bine organizate. Gândit inițial ca o zonă strict industrială, acesta a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe zone cu case sau blocuri cu regim mic de înălțime.

Este un cartier destul de verde, cu mai multe stații de transport în comun suprateran aflate pe Șoseaua Giurgiului, cu supermarket-uri și magazine de cartier și cu o zonă industrială bine dezvoltată, care oferă destul de multe locuri de muncă.

În ultimii ani, cartierul a beneficiat inclusiv de dezvoltarea unor proiecte imobiliare noi.

Părerile experților Cartierul Progresul

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Progresul, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Progresul din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Progresul și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Progresul din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Progresul

Cartierul Progresul poate fi un o zonă rezidențială convingătoare pentru cei care sunt în căutarea unui loc din care să ajungă ușor la magazine sau să beneficieze de diverse alte servicii. Iată câteva dintre cele mai atractive puncte.

Obiective Turistice în Cartierul Progresul din București
Obiective Turistice în Cartierul Progresul din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Progresul din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Progresul din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Progresul

Magazine și Piețe în Cartierul Progresul din București
Magazine și Piețe în Cartierul Progresul din București

Magazine și Piețe Cartierul Progresul

Linii de Transport Public în Cartierul Progresul din București
Linii de Transport Public în Cartierul Progresul din București

Cartierul Progresul Tipuri de locuințe

Cartierul Progresul Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală