0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Domenii din București

Cartierul Domenii este situat în sectorul 1 al capitalei și este considerat a fi unul dintre cele mai elitiste cartiere ale orașului. Construit în perioada interbelică, acesta se laudă cu o arhitectură foarte interesantă, cu o istorie bogată și cu o bună conectare la restul orașului prin stația de metrou 1 mai. Foarte aproape de Romexpo, de baza sportivă Cireșarii și de parcul Regele Mihai I ( Fostul Herăstrău), acest cartier este extrem de atractiv pentru toți cei care își caută o locuință. Din păcate, este destul de costisitor. Conexiunea cu orașul se face prin Bulevardul Ion Mihalache și prin Strada Turda.

Părerile experților Cartierul Domenii

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Domenii, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Domenii din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Domenii și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Domenii din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Domenii

Locuitorii cartierului sunt privilegiați, având acces la piețe, parcuri, centre de expoziție, instituții de învățământ și alte obiective interesante.

Obiective Turistice în Cartierul Domenii din București
Obiective Turistice în Cartierul Domenii din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Domenii din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Domenii din București
Magazine și Piețe în Cartierul Domenii din București
Magazine și Piețe în Cartierul Domenii din București

Magazine și Piețe Cartierul Domenii

Linii de Transport Public în Cartierul Domenii din București
Linii de Transport Public în Cartierul Domenii din București

Cartierul Domenii Tipuri de locuințe

Cartierul Domenii Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală