Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Domenii

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Domenii

Cartierul Domenii este situat în sectorul 1 al capitalei și este considerat a fi unul dintre cele mai elitiste cartiere ale orașului. Construit în perioada interbelică, acesta se laudă cu o arhitectură foarte interesantă, cu o istorie bogată și cu o bună conectare la restul orașului prin stația de metrou 1 mai. Foarte aproape de Romexpo, de baza sportivă Cireșarii și de parcul Regele Mihai I ( Fostul Herăstrău), acest cartier este extrem de atractiv pentru toți cei care își caută o locuință. Din păcate, este destul de costisitor. Conexiunea cu orașul se face prin Bulevardul Ion Mihalache și prin Strada Turda.

Părerile experților Cartierul Domenii

Cartierul Domenii face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Domenii nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Domenii, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 275 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 655 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1160 Euro pe lună, cu 3 procente mai mari decât media zonei; vile duplex: 1024 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Domenii

Locuitorii cartierului sunt privilegiați, având acces la piețe, parcuri, centre de expoziție, instituții de învățământ și alte obiective interesante.

Obiective Turistice în Cartierul Domenii
Obiective Turistice în Cartierul Domenii
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Domenii
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Domenii
Magazine și Piețe în Cartierul Domenii
Magazine și Piețe în Cartierul Domenii

Magazine și Piețe Cartierul Domenii

Linii de Transport Public în Cartierul Domenii
Linii de Transport Public în Cartierul Domenii

Rata criminalității în Domenii

Administrativ, Domenii, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Domenii o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Domenii

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Domenii. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Domenii. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Domenii?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Domenii încep de la:

 • Garsoniere - 37500 €;
 • Apartamente cu două camere - 65846 €;
 • Apartamente cu trei camere - 89660 €;
 • Apartamente cu patru camere - 142000 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 135000 €;
 • Case individuale - 125450 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Domenii?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Domenii încep de la:

 • Garsoniere - 275 €;
 • Apartamente cu două camere - 430 €;
 • Apartamente cu trei camere - 655 €;
 • Apartamente cu patru camere - 1160 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 1024 €;
 • Case individuale - 1280 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Domenii?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Domenii au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou 1 Mai, Liniile de tramvai 24, 45 și Liniile de autobuz 105, 205, 282, 300, N117, T6

Ce școli pot găsi în Cartierul Domenii?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Domenii, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădinița Karin's Kids Academy, Colegiul Tehnic Mircea cel Bâtrân și Școala Gimnazială Eugen Barbu.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Domenii?

Cei care locuiesc în Cartierul Domenii, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Piaţa Domenii, Mega Image și Lidl (15 min).

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Domenii?

Locuitorii din Cartierul Domenii, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Baza Sportivă Cireșarii, Parcul Regele Mihai I și Parcul Regina Maria.