0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Drumul Taberei din București

Cartierul Drumul Taberei este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului. Administrat de primăria sectorului 6, acesta a cunoscut o dezvoltare considerabilă în ultimii ani, atât prin proiectele imobiliare, cât și prin proiectele de infrastructură, cel mai mare fiind linia de metrou a zonei.

Unul dintre motivele pentru cartierul este atractiv pentru o mulțime de persoane este faptul că este aerisit, predominând blocurile de 4 etaje despărțite între ele de spații verzi. Locuitorii cartierului beneficiază de toate utilitățile necesare, de parcul Moghioroș care are 30 de hectare și de numeroase grădinițe, școli și licee.

Părerile experților Cartierul Drumul Taberei

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Drumul Taberei, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Drumul Taberei din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Drumul Taberei și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Drumul Taberei din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Drumul Taberei

Cartierul are 3 parcuri, 4 piețe și numeroase alte puncte de interes gândite pentru confortul locuitorilor. În principiu, un locuitor al cartierului poate să stea perioade lungi aici fără a se plictisi sau fără a duce lipsă de un bun sau un serviciu.

Obiective Turistice în Cartierul Drumul Taberei din București
Obiective Turistice în Cartierul Drumul Taberei din București

Recreere și agrement Cartierul Drumul Taberei

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Drumul Taberei din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Drumul Taberei din București
Magazine și Piețe în Cartierul Drumul Taberei din București
Magazine și Piețe în Cartierul Drumul Taberei din București

Magazine și Piețe Cartierul Drumul Taberei

Linii de Transport Public în Cartierul Drumul Taberei din București
Linii de Transport Public în Cartierul Drumul Taberei din București

Cartierul Drumul Taberei Tipuri de locuințe

Cartierul Drumul Taberei Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală