Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Lujerului

Momentan nu există locuințe noi înscrise pe site-ul nostru în această zonă. Te rugăm să revii sau să faci o solicitare de consultanță pentru a-ți putea recomanda locuințe din piața liberă.

Despre Cartierul Lujerului

Zona Lujerului este una dintre cele mai căutate zone rezidențiale de către bucureșteni. Este o zonă puternic urbanizată, cu bulevarde largi ( Iuliu Maniu și Șoseaua Virtuții ) care fluidizează foarte bine traficul, cu hypermarket-uri, mall-uri și foarte multe servicii care îmbunătățesc viața rezidențială: bănci, restaurante, magazine mici, clinici medicale, etc.

Arhitectura zonei este formată, în cea mai mare parte, de blocuri înalte. Dat fiind faptul că spațiul nu este unul foarte mare iar numărul locuitorilor este în creștere, pot exista probleme cu locurile de parcare. Cu toate astea, din ce în ce mai mulți oameni aleg să se mute în această zonă pentru numeroasele servicii la care au acces și pentru infrastructura foarte bună în care merită amintit și metroul.

Părerile experților Cartierul Lujerului

Cartierul Lujerului face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Lujerului nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Lujerului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Lujerului

Locuitorii din zona Lujerului au acces rapid către foarte multe puncte de interes rezidențial, precum și la numeroase obiective destinate petrecerii timpului liber.

Obiective Turistice în Cartierul Lujerului
Obiective Turistice în Cartierul Lujerului

Recreere și agrement Cartierul Lujerului

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Lujerului
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Lujerului
Magazine și Piețe în Cartierul Lujerului
Magazine și Piețe în Cartierul Lujerului

Magazine și Piețe Cartierul Lujerului

Linii de Transport Public în Cartierul Lujerului
Linii de Transport Public în Cartierul Lujerului

Rata criminalității în Lujerului

Administrativ, Lujerului, face parte din zona de acoperire a iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Lujerului însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Lujerului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Lujerului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Lujerului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Lujerului?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Lujerului încep de la:

 • Garsoniere - 37500 €;
 • Apartamente cu două camere - 65846 €;
 • Apartamente cu trei camere - 89660 €;
 • Apartamente cu patru camere - 142000 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 135000 €;
 • Case individuale - 125450 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Lujerului?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Lujerului încep de la:

 • Garsoniere - 270 €;
 • Apartamente cu două camere - 430 €;
 • Apartamente cu trei camere - 560 €;
 • Apartamente cu patru camere - 470 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
 • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Lujerului?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Lujerului au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Lujerului, Liniile de autobuz 106, 136, 178, 236, 336, N106, N115, N118, R434 și Liniile de troleibuz 61, 62

Ce școli pot găsi în Cartierul Lujerului?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Lujerului, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Numărul 156, Grădinița Numărul 246 și Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Lujerului?

Cei care locuiesc în Cartierul Lujerului, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Cora, Carrefour Market și Mega Image.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Lujerului?

Locuitorii din Cartierul Lujerului, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Iuliu Maniu, Parcul Grozăvești și Drumul Taberei Park.