0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Lujerului din București

Zona Lujerului este una dintre cele mai căutate zone rezidențiale de către bucureșteni. Este o zonă puternic urbanizată, cu bulevarde largi ( Iuliu Maniu și Șoseaua Virtuții ) care fluidizează foarte bine traficul, cu hypermarket-uri, mall-uri și foarte multe servicii care îmbunătățesc viața rezidențială: bănci, restaurante, magazine mici, clinici medicale, etc.

Arhitectura zonei este formată, în cea mai mare parte, de blocuri înalte. Dat fiind faptul că spațiul nu este unul foarte mare iar numărul locuitorilor este în creștere, pot exista probleme cu locurile de parcare. Cu toate astea, din ce în ce mai mulți oameni aleg să se mute în această zonă pentru numeroasele servicii la care au acces și pentru infrastructura foarte bună în care merită amintit și metroul.

Părerile experților Cartierul Lujerului

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Lujerului, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Lujerului din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Lujerului și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Lujerului din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Lujerului

Locuitorii din zona Lujerului au acces rapid către foarte multe puncte de interes rezidențial, precum și la numeroase obiective destinate petrecerii timpului liber.

Obiective Turistice în Cartierul Lujerului din București
Obiective Turistice în Cartierul Lujerului din București

Recreere și agrement Cartierul Lujerului

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Lujerului din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Lujerului din București
Magazine și Piețe în Cartierul Lujerului din București
Magazine și Piețe în Cartierul Lujerului din București

Magazine și Piețe Cartierul Lujerului

Linii de Transport Public în Cartierul Lujerului din București
Linii de Transport Public în Cartierul Lujerului din București

Cartierul Lujerului Tipuri de locuințe

Cartierul Lujerului Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală