Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Ansamblul rezidențial The Ivy se extinde

Ansamblul rezidențial The Ivy se extinde

În peisajul vibrant al pieței imobiliare bucureștene, ansamblul rezidențial “The Ivy” se distinge ca un reper de excelență și inovație. Recent, dezvoltatorul Speedwell a primit un impuls financiar semnificativ pentru a accelera progresul acestui proiect emblematic, un semn clar al încrederii și potențialului recunoscut de specialiștii din domeniu.

Ansamblul rezidențial The Ivy se extinde

Împrumutul recent de 13,6 milioane de euro, facilitat de Garanti BBVA, este destinat finalizării celei de-a treia clădiri din complex, care va găzdui 128 de apartamente noi. Este remarcabil faptul că, chiar înainte de lansarea oficială a noii serii de unități, 40% dintre acestea au fost deja achiziționate, demonstrând astfel atractivitatea și cererea în creștere pentru acest tip de locuințe.

Ansamblul “The Ivy”, care se întinde pe o suprafață de cinci hectare în apropierea pădurii Băneasa, va cuprinde la finalizare 10 clădiri cu un regim de înălțime P+6, totalizând 800 de unități rezidențiale, de la studiouri confortabile la apartamente spațioase cu două, trei sau patru camere, și până la penthouse-uri luxoase. Didier Balcaen, CEO și co-fondator al Speedwell, a subliniat parteneriatul solid cu Garanti BBVA, care a contribuit cu împrumuturi ce totalizează aproape 30 de milioane de euro de la începutul proiectului.

Ansamblul rezidențial The Ivy se extinde

Este important să menționăm că ansamblul “The Ivy” este prezent pe portalul eDezvoltator.ro, unde a atras numeroase solicitări din partea utilizatorilor, indicând un interes crescut din partea pieței pentru acest proiect. Acest fapt coroborat cu datele empirice colectate de CELSO Data Science, oferă o perspectivă clară și obiectivă asupra potențialului acestui ansamblu în cadrul pieței imobiliare din București.

În concluzie, “The Ivy” se afirmă ca o alegere de top pentru cei care caută o locuință modernă și confortabilă în centrul Bucureștiului. Cu un design arhitectural avantgardist și facilități premium, promite să ofere un nivel de viață superior, în linie cu tendințele actuale din sectorul imobiliar.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Amber Gardens, cel mai verde proiect rezidențial din București

Articolul următor

Arena Națională: Unde Pasiunea pentru Fotbal Devine O Experiență de Neuitat

Recomandăm și...