Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Cosmopolis Plaza va găzdui cel mai mare club de sănătate Sweat din România, cu o suprafață de 2500 m2

Cosmopolis Plaza va găzdui cel mai mare club de sănătate Sweat din România, cu o suprafață de 2500 m2

Din acest an, ansamblul rezidențial Cosmopolis din nordul capitalei va beneficia de cel mai mare club de sănătate a transpirației din țară. În cadrul acestui proiect, Cosmopolis va deschide prima sa piscină interioară din complex. Investiția dezvoltatorului grupului turc Opus Land va depăși 4 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al companiei, Sweat Health Club va fi finalizat în ultimul trimestru al acestui an. Cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați, va fi cea mai mare din rețeaua națională Sweat și va include și prima piscină interioară de dimensiuni semiolimpice din complexul Cosmopolis. CEO-ul Cosmopolis, Ozan Tuncer, a declarat că odată cu proiectul, suprafața totală a Cosmopolis Plaza va fi extinsă la 20.000 de metri pătrați.

Clubul de sănătate va aduce, de asemenea, o serie de facilități suplimentare pentru utilizare de către rezidenții Cosmopolis și clienții din afara orașului, inclusiv lecții de înot, recuperarea apei postoperatorie, spa și fizioterapie.

În prezent, rețeaua Sweat are patru centre de cluburi de sănătate în capitală și intenționează să extindă rețeaua la 20 în următorii doi ani. Deschiderea oficială a Sweat Cosmopolis este programată pentru a doua jumătate a acestui an, odată cu deschiderea extinderii Cosmopolis Plaza.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Interesul pentru apartamentele de închiriat crește în rândul românilor la începutul anului

Articolul următor

Piața imobiliară din Suedia continuă să sufere: tranzacțiile cu apartamente au scăzut cu 27% în ianuarie, în timp ce tranzacțiile cu case au scăzut cu 14%. Analiştii se aşteaptă ca piaţa să scadă cu 20%

Recomandăm și...