Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Fondatorul Pedro Construct, Petre Niculae, a lansat Arqa cu ochii pe expansiunea în marile orașe ale țării și în noile cartiere, primele pe listă sunt Timișoara și Oradea

Fondatorul Pedro Construct, Petre Niculae, a lansat Arqa cu ochii pe expansiunea în marile orașe ale țării și în noile cartiere, primele pe listă sunt Timișoara și Oradea

Petre Niculae, fondatorul Pedro Construct, a construit peste 10.000 de locuințe în București și analizează extinderea proiectelor rezidențiale în alte orașe din țară. Împreună cu Florin Ababe, proiectele rezidențiale ale companiei vor fi realizate sub brandul Arqa.

Sub noul brand Arqa a fost încorporat proiectul Jolie Village în construcție cu o investiție de 21 de milioane de euro. În zona de vest a Bucureștiului vor fi lansate încă două ansambluri rezidențiale sub brand. În următorii cinci ani, firma a proiectat aproape 5.000 de locuințe în proiectul său din București.

Dezvoltatorul speră să se extindă dincolo de București și analizează mai multe parcele din marile orașe ale țării. În fruntea listei se află Timişoara şi Oradea.

Partenerul de afaceri al lui Petre Niculae, Florin Ababe, este directorul executiv al Arqa, iar fiica lui Niculae, Lucia Niculae, va ocupa funcția de director de investiții, care va continua ca manager de dezvoltare a afacerii la Pedro Construct.

Pedro Construct construiește clădiri rezidențiale și de birouri, precum și clădiri comerciale, împreună cu familia Niculae, peste 10.000 de case cu o suprafață totală de aproximativ 1 milion de metri pătrați. Cele mai cunoscute zone rezidențiale din București includ: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19 Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments, iar pe lista de clădiri office regăsim Politehnica Business Tower.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

19.000 de case și apartamente vor fi livrate în și în jurul Bucureștiului în 2023, mai puțin decât anul trecut – raport SVN

Articolul următor

Dezvoltator imobiliar obligat să furnizeze încărcătoare pentru vehicule electrice în unele blocuri

Recomandăm și...