Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Nusco Imobiliara investește peste 30 de milioane de euro într-un proiect de vile noi în nordul Bucureștiului

Nusco Imobiliara investește peste 30 de milioane de euro într-un proiect de vile noi în nordul Bucureștiului

Potrivit companiei, dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara a început dezvoltarea Nusco Homes în zona Tunari, un nou ansamblu rezidențial de vile în nordul capitalei, cu o investiție estimată la peste 30 de milioane de euro.

Pe un teren de peste 50.000 de metri pătrați, Nusco Homes va avea 121 de vile de 6 tipuri și va fi dezvoltat în două faze. Prima fază de 52 de vile este planificată să fie finalizată în al doilea trimestru al anului 2024, iar întregul proiect va fi livrat până la sfârșitul anului 2025.

Nusco Homes va include, de asemenea, o grădiniță privată și un centru comercial dedicat.

„Acesta este primul proiect de vilă al companiei noastre din portofoliul românesc. Piața locală ne-a încurajat și ne-a dat încrederea să dezvoltăm Nusco Homes, un complex cu toate facilitățile necesare unei proprietăți de înaltă calitate, toate acestea, după o atentă analiză”, a declarat Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara.

Acest complex rezidențial se adresează familiilor care își doresc un stil de viața diferit, situat într-un proiect complet integrat, departe de aglomerația urbana, dar ușor accesibil, aeroporturi, scoli, gradinițe, spitale, centre comerciale, dar cu drumuri convenabile către munte și mare. Proiectul oferă vile de următoarele tipuri: Toscana, Lombardia, Campania, Sicilia, Calabria și Sardinia, cu diferite compartimente și suprafețe, fiecare cu propria grădină peisagistică atent proiectată.

Nusco Imobiliara a dezvoltat și livrat proiecte importante pe piața locală: Premio – un complex rezidențial premium tip boutique; CITTA Park Residences; Birouri Nusco Towers; Birouri Caramfil; Birouri Floreasca One; Birouri Floreasca Faza II; Nusco City Faza 1A Pipera Business Park; Nusco Faza 1B a orașului – aproape de finalizare; Fazele 2 și 3 ale orașului Nusco sunt gata să lanseze și să înceapă dezvoltarea celui mai nou complex de vile din nordul capitalei – Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit pragul de 1.800 de apartamente și va începe anul acesta dezvoltarea a altor 848 de apartamente.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Gabriel Popoviciu dă undă verde unui proiect rezidențial cu 18 etaje din nordul Bucureștiului

Articolul următor

Cum să trăiești mai bine. Cifre cheie de pe piața rezidențială a Capitalei. Ce zone ale orașului atrag cele mai multe livrări în 2023 și care sunt locațiile pentru următorii câțiva ani?

Recomandăm și...