Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
One United Properties a achiziționat un teren de 5 hectare pentru a dezvolta One Cotroceni Towers

One United Properties a achiziționat un teren de 5 hectare pentru a dezvolta One Cotroceni Towers

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat achiziționarea unui teren de 44.863 mp pe Șoseaua Progesului nr. 56-80, în sectorul 5 al capitalei. După succesul emblematicului One Cotroceni Park, pe acest teren va fi dezvoltat One Cotroceni Towers și va forma o nouă dezvoltare mixtă care va include cel mai înalt turn rezidențial din București.

„Suntem încântați să anunțăm noua noastră dezvoltare, One Cotroceni Towers, și extinderea eforturilor de reamenajare urbană a One United Properties în zona Cotroceni. Vânzări excelente la One Cotroceni Park, cu 92% din unități vândute în primul an de vânzări, „Demonstrează o oportunitate semnificativă pentru One United Properties de a extinde brandul premium ONE în dezvoltări mai mari care vizează clienții cu venituri medii-superioare cu venituri medii. În plus, vedem o cerere semnificativă de apartamente, birouri și spații comerciale în zona Cotroceni, ceea ce înseamnă Este o comunitate foarte importantă pentru investițiile noastre viitoare”, a declarat Victor Căpitanu, Co-CEO al One United Properties.

Cu o valoare brută de dezvoltare (VB) estimată la 400 de milioane de euro, One Cotroceni Towers va fi un exemplu iconic de proiect mixt de dezvoltare și regenerare urbană care va spori atractivitatea Bucureștiului pentru locuit, muncă și timp liber, au spus reprezentanții companiei.
Componenta rezidențială va consta din 1.296 de unități repartizate în cinci turnuri. Cele două turnuri vor avea 33 de etaje, făcându-le cele mai înalte dezvoltări rezidențiale din București și regiune. Celelalte două turnuri vor avea 23 de etaje, în timp ce o clădire va avea 16 etaje. Clădirile de locuit vor fi conectate la parter și primul etaj și vor include spații comerciale care oferă diverse servicii precum sală de sport cu piscină, piață alimentară, restaurant, activități extrașcolare pentru copii și alte servicii specifice.

Parcarea este disponibilă doar la al treilea nivel de subsol. În plus, dezvoltarea mixtă va include o clădire de birouri de sine stătătoare cu o suprafață brută închiriabilă (GLA) de aproximativ 48.000 mp, denumită One Cotroceni Park Office Faza III, continuând povestea de succes a celor două faze anterioare, care a avut un SBA cumulat de 81.000. metri patrati. Clădirea va fi închiriată și va genera venituri recurente din închirierea spațiilor de birouri ale companiei.

La One Cotroceni Towers, clienții au acces la o varietate de unități rezidențiale, inclusiv apartamente cu două, trei și patru dormitoare, precum și la cel mai înalt penthouse din București, situat la unul dintre cele mai înalte etaje rezidențiale și cele mai înalte puncte din oraș. Opțiunile de cumpărare a apartamentelor includ cinci rate egale de 20% în timpul construcției, un avans de 30% la semnarea contractului și un avans de 70% la livrare sau o opțiune de reducere pentru plata anticipată completă. Construcția este estimată să înceapă în martie 2023. Dezvoltarea mixtă va fi livrată în trei faze, cu finalizarea completă așteptată în 2027. Proprietatea are permis de planificare valabil din punct de vedere legal pentru o lovitură rapidă pe piață.
One Cotroceni Towers va fi o extensie a dezvoltării de regenerare urbană One Cotroceni Park, care se întinde pe aproape 5 hectare cu o suprafață construită totală de peste 282.000 de metri pătrați. Drept urmare, rezidenții și chiriașii vor avea acces la gama largă de facilități și servicii ale comunității la câțiva pași, răspândite pe suprafața de aproape 11 hectare a comunității. In plus, locatia beneficiaza de acces direct la metrou.

La finalizarea completă, în One Cotroceni vor locui aproape 2.200 de gospodării, cu peste 40.000 de metri pătrați de spațiu comercial și birouri mici, aproape 140.000 de metri pătrați de spații de birouri închiriate și 4.200 de locuri de parcare subterane. Valoarea tranzacției este de 35 de milioane de euro.

Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

Prima Development investește 70 de milioane de euro în al treilea proiect de apartamente din București

Articolul următor

RE/MAX colectează 13,5 milioane de euro în comisioane din tranzacțiile imobiliare

Recomandăm și...