Toate informațiile de care ai nevoie înainte să cumperi o locuință nouă!
Prime Kapital construiește un parc și o grădiniță impresionante în inima complexului Avalon Estate din capitală.

Prime Kapital construiește un parc și o grădiniță impresionante în inima complexului Avalon Estate din capitală.

Ansamblul rezidențial Avalon Estate din nordul Bucureștiului, dezvoltat de Prime Kapital, va cuprinde o grădiniță și 28.000 de metri pătrați de zone verzi și zone pietonale dedicate cu acces la promenada Lacului Pipera, elemente care vor completa o serie de dotări publice dedicate viitorii săi chiriași.
Construcția Avalon Estate își propune să dezvolte mai multe spații publice, inclusiv un parc central magnific, grădini private și alei către promenada Lacului Pipera, dar va include și multe facilități de care se pot bucura cei care se vor muta în complex.

Parcurile Avalon Estate vor fi protejate de traficul auto și vor servi drept zonă sigură pentru copii atunci când ies să se joace cu alți copii în parc.

În jurul parcului se află blocuri de apartamente și case care vor oferi cumpărătorilor de case mai multe opțiuni de locuințe. Persoanele interesate pot alege dintre următoarele tipuri de apartamente:

Prime Kapital construiește un parc și o grădiniță impresionante în inima complexului Avalon Estate din capitală.


Toate aceste clădiri vor oferi acces în diverse spații publice, precum Gatehouse Building, o premieră pentru piața imobiliară din România.

Dar nu va fi singura clădire din Avalon împărțită de chiriași, Clubhouse va fi o altă clădire care deservește întreaga comunitate în ansamblul rezidențial construit de Prime Kapital.

Pentru a afla mai multe despre facilitățile publice ale Avalon Estate, wall-street.ro a vizitat proiecte imobiliare din zona Pipera și a vorbit cu biroul și partenerul rezidențial al Prime Kapital, Maggie Kitshoff.

Tendințele din piața imobiliară ne spun că nu mai este suficient să construiești spațiu rezidențial fără a oferi ceva în plus, mai ales atunci când vrei să crești o comunitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru proiecte precum Avalon Estate care sunt dezvoltate ca comunități private.
„Orașele sunt din ce în ce mai aglomerate. Cifrele ONU arată că până în 2050 aproape 70% din populația planetei va locui în zone urbane. Misiunea noastră este să creștem comunități mai mici în orașe, așa că să oferim cât mai mult confort posibil. Facilitățile sunt foarte importante deoarece avem să te gândești la ele ca pe o extensie a casei tale, ca pe o extensie a comunității tale”, explică SUA – Maggie Kitshoff.

Puteți urmări interviul integral cu Maggie Kitshoff în clipul de mai jos, unde puteți vedea imagini exclusive ale proiectului Avalon dezvoltat de Prime Kapital.
Spațiu verde spațios și grădiniță, una dintre cele mai importante facilități pe care le oferă Avalon
Întrebat care dintre spațiile publice ar considera viitorii chiriași ai Avalon cel mai important, un reprezentant al Prime Kapital ne-a atras atenția asupra spațiilor verzi din complex, precum și asupra viitoarei grădinițe care va intra în proiect.
Potrivit dezvoltatorului, aceste facilități vor deveni extrem de importante în proiectul rezidențial, chiar și pentru Maggie Kitshoff, viitor chiriaș al complexului.

„Este important pentru mine să știu că cei doi copii ai mei vor face parte din această comunitate, unde se vor întâlni cu alți copii și unde se vor bucura să petreacă timpul afară”, a explicat oficialul Prime pentru CNN Capital. . libertatea pe care o oferă timpul.”

Facilitățile sunt construite având în vedere nevoile viitorilor chiriași
În ceea ce privește utilitatea grădiniței, Maggie Kitshoff ne-a mai spus că, pe lângă faptul că este un loc în care copiii pot învăța multe, poate oferi părinților și mai mult confort.

Cu o grădiniță în cadrul complexului, părinții își pot lăsa rapid copiii la grădiniță în timp ce ies de la serviciu și îi pot ridica de la grădiniță când se întorc de la serviciu. De asemenea, pentru grupuri mai mari de copii, gradinita este mai aproape de casa, intr-un complex sigur pentru ei, ajutand la dezvoltarea increderii celor mai mici ca vor putea pleca singuri acasa.
“Deci ideea este de a integra cât mai multe facilități pentru a satisface nevoile comunității. Nu poți rezolva totul, desigur, dar poți începe prin a încorpora cât mai multe dintre nevoile de zi cu zi. Pentru eu, grădinița este foarte importantă în proiectul nostru”, ne mai spune Maggie Kitshoff.

O altă componentă importantă este clubhouse-ul, o clădire foarte interesantă, deoarece vor fi restaurante, zone de bar și facilități de fitness, precum și săli de saună, o piscină mare și un studio de yoga”, a mai dezvăluit noi – Maggie Kitshoff.

Când a fost întrebată care dintre facilitățile ei preferate din stațiune, Maggie Kitshoff ne-a spus că le folosește des și îi încurajează pe viitorii chiriași Avalon să facă același lucru.
„Toate facilitățile sunt ca extensii ale casei mele, fac parte din casa mea. Este ca și cum te-aș întreba: „Care este partea ta preferată a casei tale? „Cred că există valoare în aceste zone, în funcție de epocă.

Facilitățile sunt bine organizate și le folosesc zilnic și săptămânal. Voi bea o cafea la club și cu siguranță voi folosi sala de fitness. Este important să avem așa ceva în apropiere pentru că pur și simplu nu avem timp să mergem la cursuri de yoga sau Pilates”, ne-a mai spus partenerul de la biroul și divizia rezidențială a Prime Kapital.

Prime Kapital construiește un parc și o grădiniță impresionante în inima complexului Avalon Estate din capitală.
Ți-a plăcut articolul? Împarte-l cu alții!
Link articol
Articolul anterior

„Sterilizarea este singura cale!” ASPA anunță noi sterilizare și microcipare gratuite pentru câinii de rase mixte deținuți de proprietar. Evenimente în S1, S2 și S4 în acest weekend

Articolul următor

Românii sunt mai puțin interesați de „case noi” după condiții mai stricte de creditare și prețuri mai mari.

Recomandăm și...