Avalanșei 8
Avalanșei 8

Avalanșei 8

Strada Avalanșei Nr. 8

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Avalanșei 8

2 Camere de la 144.936 € fără TVA
172.474 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 13 iunie 2023

CONTACT Avalanșei 8

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Avalanșei 8

 • Parc: Parcul Doruleților în imediata apropiere
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 5 minute de condus
 • Școală: Asociația Academiei Elohim în imediata apropiere
 • Mall: Unirea Shopping Center în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Fabrica de Cățărat în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Timpuri Noi în imediata apropiere
 • Piață: Mini Piața Foișorului în imediata apropiere
 • Grădiniță: Afterschool în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Colectiv în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir în imediata apropiere

Avalanșei 8 Modele de locuințe

6 rezultate

Se afișează 1-6 din 6 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Avalanșei 8 Avalanșei 8 Avalanșei 8 Avalanșei 8 Avalanșei 8
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Avalanșei 8. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să locuiești în inima Bucureștiului, dar bucurându-te de tot confortul, atunci Timpuri Noi este cartierul unde ar trebui să îți îndrepți atenția. Situat în sectorul 3, această pe malul Dâmboviței, într-o zonă centrală bine definită a capitalei. Blocurile din zonă au un aer boem, ceea ce aduce un plus de farmec.și rafinament ansamblului Avalanșei 8.

Timpuri Noi este marcat de bulevarde largi și străzi mai liniștite, care îl fac accesibil atât pentru cei ce preferă transportul cu mașina, cât și pentru cei care iubesc plimbările pe jos sau cu bicicleta. Drumurile sunt bine întreținute, iar traficul este moderat, chiar și în orele de vârf. Unul dintre cele mai aglomerate drumuri din apropiere este Splaiul Unirii, însă chiar și aici fluxul de mașini este gestionat eficient.

Construit să ofere intimitatea pe care o ți-o dorești, Avalanșei 8 este amplasat strategic, în proximitatea zonelor importante din București
Construit să ofere intimitatea pe care o ți-o dorești, Avalanșei 8 este amplasat strategic, în proximitatea zonelor importante din București

Cartier central, Timpuri Noi se bucură de o rețea de transport public bine pusă la punct. Stații de metrou, autobuze și tramvaie sunt la îndemână, făcându-ți viața mult mai ușoară dacă lucrezi în altă parte a orașului, dar și pentru orice alte deplasări.

Timpuri Noi a devenit din ce în ce mai atractiv pentru familii, datorită proximității față de numeroase școli și grădinițe. Parcuri amenajate și zone verzi îți oferă locul perfect pentru a te relaxa sau pentru a petrece timp de calitate cu cei mici. În plus, ai acces rapid la diverse magazine, de la supermarket-uri la buticuri cu produse artizanale.

Ansamblul rezidențial Avalanșei 8 reușește să îmbine toate aceste facilități și-ți oferă șansa de a trăi într-un mediu urban, fără compromisuri când vine vorba de spațiu și calitatea vieții. Cu alte cuvinte, dacă lucrezi în București și vrei să te bucuri de tot ce are mai bun de oferit un cartier central, Avalanșei 8 este locul ideal pentru tine.

Transport

Unul dintre avantajele majore ale locuirii la Avalanșei 8 este accesul facil la transportul public. Dacă ești genul de persoană care preferă autobuzul, ai stațiile Colectiv și Timpuri Noi în imediata apropiere. Ambele sunt la doar 5 minute de mers pe jos. Tot la 5 minute distanță găsești și stația de metrou Timpuri Noi, care îți oferă acces rapid către majoritatea punctelor de interes din oraș. Iar dacă ești mai degrabă fanul tramvaielor, stațiile de la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir sunt la o distanță similară.

Locul de parcare nu este inclus în preț. Acestea pot fi achiziționate separat și sunt amplasate în subsolul clădirii.
Locul de parcare nu este inclus în preț. Acestea pot fi achiziționate separat și sunt amplasate în subsolul clădirii.

În cazul în care ai mașină proprie, zona nu este extrem de aglomerată. Traficul este moderat, inclusiv în orele de vârf. Cu toate acestea, este indicat să eviți, folosind rute alternative, Splaiul Unirii în timpurile aglomerate, deoarece este cea mai aglomerată arteră din apropiere. Un detaliu important: la Avalanșei 8, locurile de parcare se plătesc separat și se găsesc în subsolul clădirilor din ansamblu.

Nu există stații de încărcare pentru mașini electrice în interiorul ansamblului. Cu toate acestea, dată fiind localizarea centrală, este foarte probabil să găsești o stație de încărcare în apropiere.

În concluzie, Avalanșei 8 oferă o varietate de opțiuni de transport care te pot duce rapid la muncă sau în alte zone de interes. Luând în considerare accesibilitatea, traficul moderat și opțiunile de parcare, calificativul este de 4 puncte din 5. Pierde un punct pentru faptul că locurile de parcare nu sunt incluse în preț și pentru lipsa unei stații de încărcare necesare mașinilor electrice. În rest, ansamblul este aproape ideal din punct de vedere al transportului.

Cumpărături

Dacă te întrebi de unde îți vei face cumpărăturile zilnice după ce te muți la Avalanșei 8, ai de unde alege. Deși în ansamblu nu există magazine proprii, ai la doar 5 minute de mers cu mașina trei supermarketuri Mega Image, ceea ce este convenabil pentru că îți oferă multiple opțiuni.

Mini Piața Foișorului și Piața Progresul sunt la doar 5 minute de mers cu mașina. Piețele agroalimentare îți oferă posibilitatea de achiziționa produse proaspete și de calitate, inclusiv de la mici producători.

În privința magazinelor specializate, deși în Avalanșei 8 nu există astfel de magazine, zona centrală în care se află ansamblul îți oferă o mulțime de opțiuni, pe o rază de maximul 400-600 de metri având la îndemână tot ceea ce îți poate fi necesar.

Și când vine vorba de shopping-ul serios, ai parte de o selecție excelentă de mall-uri în apropiere. Unirea Shopping Center și București Mall sunt la doar 5 minute de mers cu mașina, iar Magazinul Cocor este și el în arealul ușor accesibil, în ceea ce privește distanța.

Ansamblul Avalanșei 8 stă foarte bine la capitolul opțiuni de cumpărături. De la produsele zilnice la cele de lux, totul este la îndemână. Pentru aceste beneficii ansamblul primește 4 puncte din 5, deoarece, penalizarea fiind ca urmare a faptului că nu există magazine în incintă, fapt compensat de numeroasele opțiuni din imediata vecinătate.

Familii

Dacă ai copii și te gândești să te muți la ansamblul Avalanșei 8, este bine să știi că ai grădinițe la numai 5 minute de mers cu mașina, cum ar fi Afterschool și Grădinița Plușica. În ceea ce privește școlile, Avalanșei 8 ai opțiuni la doar câteva minute de mers condus, printre acestea fiind și Liceul de Coregrafie Floria Capsali și Liceul de Muzică Dinu Lipatti.

Din păcate, Avalanșei 8 nu are inclus în ansamblu spații verzi sau parcuri. Parcul Tineretului și Parcul Lumea copiilor sunt la numai 10-15 minute de mers pe jos. În ansamblu nu este un spațiu amenajat ca loc de joacă pentru copii, acestea există însă în vecinătate, la doar 10 minute de mers pe jos și au toate facilitățile necesare.

Pentru familiile ocupate, zona oferă numeroase restaurante din care poți comanda mâncare. Blues Lounge & Pub și Trofic sunt chiar la o plimbare scurtă de distanță. Mai mult, Unirea Shopping Center este la doar 5 minute de condus, oferind și mai multe opțiuni pentru mese rapide.Tot aproape sunt și cabinetele veterinare Mobile Vet și Centrovet la doar 5 minute de mers cu mașina.

În ceea ce privește securitatea, Avalanșei 8 are acces restricționat, zona fiind bine iluminată. Un punct slab este absența extinctoarelor sau planuri de evacuare. În schimb, există hidranți și semnalizare pentru evacuare.

În concluzie, Avalanșei 8 oferă un mix de avantaje și dezavantaje pentru familiile cu copii. Accesul facil la grădinițe, școli și locuri de joacă este un plus, dar lipsa unor facilități interne ca parcuri sau locuri de joacă scade din atractivitate. Securitatea este asigurată, dar aspectele legate de siguranța la incendii sunt marcate cu minus. Calificativul pentru aceasta categorie este 3 din 5. Este un loc convenabil, dar pentru a deveni ideal pentru familiile cu copii, ar fi fost necesare îmbunătățiri.

Tineri

Dacă ești tânăr și cauți locul ideal în București, Avalanșei 8 oferă câteva opțiuni interesante. În ceea ce privește divertismentul, ai la doar 10 minute de mers pe jos opțiuni ca Hidden - The Social Space și The George and Dragon Pub. Cafenele precum Quartier și 5 to go sunt și ele la doar 5 minute de mers pe jos.

Ai acces la Costin Bucura Studio (sala de fitness bine dotată) și Exclusive Fitness la doar 5-15 minute de mers pe jos. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a menține un stil de viață activ cu minim efort de deplasare. Dacă joggingul este una dintre pasiunile tale, Parcul Tineretului este cea mai bună alegere.

În ceea ce privește shoppingul, Unirea Shopping Center este la o distanță de doar 5 minute de condus. Acest mall este unul dintre cele mai mari din București și oferă o varietate mare de magazine, restaurante și chiar un cinematograf.

Avalanșei 8 oferă un mix decent de facilități pentru tineri, mai ales în ceea ce privește accesul la divertisment și fitness. Totalizând plusurile cu minusurile, calificativul este de 3 puncte din 5, fiind o opțiune potrivită, chiar dacă nu ideală, pentru tineri.

Persoane cu handicap

Avalanșei 8 prezintă un tablou mixt când vine vorba de facilități pentru persoanele cu dizabilități. Pe partea de handicap locomotor, ansamblul se descurcă relativ bine. Există locuri de parcare rezervate în toate zonele, ceea ce facilitează accesul la locuință. De asemenea, ușile de intrare în locuințe sunt mai late de 90 cm, permițând astfel accesul facil cu un cărucior cu rotile. În plus, toate locuințele au treceri la nivel cu podeaua, facilitând deplasarea în interior.

Totuși, situația este mai puțin favorabilă pentru persoanele cu handicap senzorial. Lipsesc complet semnalizările acustice și indicatoarele tactile Braille. Această absență complică orientarea și deplasarea în ansamblu. De asemenea, nu există rampe de acces sau căsuțe poștale la o înălțime accesibilă, aspecte care ar fi fost foarte utile.

În concluzie, Avalanșei 8 are un parcurs variabil în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități. Pe partea de mobilitate, ansamblul se descurcă destul de bine, dar lasă mult de dorit în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele cu handicap senzorial. Primește 2 din 5, subliniind necesitatea unor îmbunătățiri semnificative în această direcție.

Concluzie

Avalanșei 8 pare să fie un ansamblu rezidențial cu multe avantaje, dar și cu câteva puncte slabe ce nu pot fi ignorate. Dacă vorbim de accesibilitate, locația este excelentă, având în apropiere stații de transport public și oferind opțiuni de parcare. Familii cu copii vor aprecia proximitatea grădinițelor și școlilor, deși lipsesc facilitățile interne precum parcuri sau locuri de joacă. Pentru tineri, zona este animată, oferind diverse opțiuni pentru timp liber, de la cafenele la săli de fitness.

Însă, Avalanșei 8 are și puncte slabe semnificative. În ceea ce privește securitatea, ansamblul ar putea să investească mai mult în măsuri de prevenire a incendiilor. De asemenea, deși este bine adaptat pentru persoanele cu handicap locomotor, ansamblul nu este prietenos pentru persoanele cu deficiențe vizuale, lipsind semnalizările acustice și indicatoarele Braille.

Avalanșei 8 un calificativ general de 3 puncte din 5. Este un ansamblu care oferă o varietate de facilități și avantaje, însă prezintă și lacune semnificative în domeniul securității și accesibilității pentru toți cetățenii, indiferent de nevoile lor. Cu investiții în aceste domenii, ansamblul ar putea deveni cu adevărat ideal pentru o gamă largă de rezidenți.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Avalanșei 8;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Avalanșei 8;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Avalanșei 8;
 • Sisteme de climatizare folosite în Avalanșei 8;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Avalanșei 8;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Timpuri Noi și randamentul estimativ oferit de Avalanșei 8;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Avalanșei 8;
 • Analiză comparativă a Avalanșei 8 față de alte ansambluri din București - Central.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Timpuri Noi

Ansamblul rezidențial NEO Timpuri Noi din Timpuri Noi, București - Central
Ansamblul rezidențial NEO Timpuri Noi din Timpuri Noi, București - Central

NEO Timpuri Noi

Livrare: Necunoscut Strada Ion Minulescu Nr. 13, Timpuri Noi, Sector 4

Prețuri NEO Timpuri Noi

 • 2 Camere
  201.110€
 • 3 Camere
  332.010€
 • 4 Camere
  439.110€
Ansamblul rezidențial Avalanșei 8 din Timpuri Noi, București - Central
Ansamblul rezidențial Avalanșei 8 din Timpuri Noi, București - Central

Avalanșei 8

Livrare: Necunoscut Strada Avalanșei Nr. 8, Timpuri Noi, Sector 4

Prețuri Avalanșei 8

 • 2 Camere
  172.474€
Ansamblul rezidențial Timpuri Noi Residence din Timpuri Noi, București - Central
Ansamblul rezidențial Timpuri Noi Residence din Timpuri Noi, București - Central

Timpuri Noi Residence

Livrare: Necunoscut Strada Octavian Nr. 48, Timpuri Noi, Sector 4

Prețuri Timpuri Noi Residence

Ansamblul rezidențial Unirii - Mansion din Timpuri Noi, București - Central
Ansamblul rezidențial Unirii - Mansion din Timpuri Noi, București - Central

Unirii - Mansion

Livrare: Finalizat Strada Verzisori Nr. 18, Timpuri Noi, Sector 4

Prețuri Unirii - Mansion

 • Studio
  110.000€
 • 2 Camere
  147.000€
 • 3 Camere
  194.000€
 • 4 Camere
  416.000€