Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
H4l West Garden Politehnica
T1R2C778 | BUCSOLDOUT

H4l West Garden Politehnica

Splaiul Independenței, Nr. 5, Grozăvești, Sector 6, București - Central

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial H4l West Garden Politehnica din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta H4l West Garden Politehnica!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul H4l West Garden Politehnica și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 10546 din București

H4l West Garden Politehnica Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La H4l West Garden Politehnica fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din H4l West Garden Politehnica au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din H4l West Garden Politehnica. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

H4l West Garden Politehnica Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în H4l West Garden Politehnica. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul H4l West Garden Politehnica, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul H4l West Garden Politehnica pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

H4l West Garden Politehnica Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în H4l West Garden Politehnica, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind H4l West Garden Politehnica însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul H4l West Garden Politehnica.

H4l West Garden Politehnica Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în H4l West Garden Politehnica dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în H4l West Garden Politehnica s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în H4l West Garden Politehnica este să verificăm pe teren.

H4l West Garden Politehnica Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii H4l West Garden Politehnica vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din H4l West Garden Politehnica sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din H4l West Garden Politehnica, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

H4l West Garden Politehnica Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în H4l West Garden Politehnica sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în H4l West Garden Politehnica. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în H4l West Garden Politehnica - simple (termopan) sau triple (tripan).

H4l West Garden Politehnica Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din H4l West Garden Politehnica, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din H4l West Garden Politehnica.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În H4l West Garden Politehnica s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

H4l West Garden Politehnica Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre H4l West Garden Politehnica nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din H4l West Garden Politehnica, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din H4l West Garden Politehnica, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din H4l West Garden Politehnica, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția H4l West Garden Politehnica, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din H4l West Garden Politehnica fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

H4l West Garden Politehnica:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara H4l West Garden Politehnica, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în H4l West Garden Politehnica, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

H4l West Garden Politehnica:Educație

Găsești școala la câteva minute de H4l West Garden Politehnica!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul H4l West Garden Politehnica nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de H4l West Garden Politehnica

Deși nu există grădiniță chiar în H4l West Garden Politehnica, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de H4l West Garden Politehnica, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

H4l West Garden Politehnica:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul H4l West Garden Politehnica, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în H4l West Garden Politehnica, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din H4l West Garden Politehnica care să implice și copiii.

H4l West Garden Politehnica:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în H4l West Garden Politehnica fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în H4l West Garden Politehnica, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea H4l West Garden Politehnica sunt sau nu împrejmuite.

H4l West Garden Politehnica:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

H4l West Garden Politehnica:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul H4l West Garden Politehnica este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în H4l West Garden Politehnica, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105601. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 11,35.

Zonă liniștită și bine conectată

H4l West Garden Politehnica se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

H4l West Garden Politehnica:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, H4l West Garden Politehnica ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul H4l West Garden Politehnica.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: H4l West Garden Politehnica are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

H4l West Garden Politehnica:Sport

În evaluare
Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din H4l West Garden Politehnica pentru a ajunge la ea.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în H4l West Garden Politehnica vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

H4l West Garden Politehnica:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din H4l West Garden Politehnica.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în H4l West Garden Politehnica.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul H4l West Garden Politehnica informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

H4l West Garden Politehnica:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din H4l West Garden Politehnica sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la H4l West Garden Politehnica privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul H4l West Garden Politehnica sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă H4l West Garden Politehnica

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul H4l West Garden Politehnica.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

H4l West Garden Politehnica:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în H4l West Garden Politehnica pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de H4l West Garden Politehnica există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din H4l West Garden Politehnica ai, în ofertă, cosmetică canină.

H4l West Garden Politehnica:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci H4l West Garden Politehnica nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă H4l West Garden Politehnica nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,4394898506946 26.059776498092777

Harta H4l West Garden Politehnica

Click pe buton pentru a vedea unde se află H4l West Garden Politehnica

Despre Grozăvești

Cartierul Grozăvești este un cartier studențesc, recunoscut pentru campusul universitar de aici și pentru dezvoltarea accelerată din ultimii ani. Este un cartier modern, în care s-au construit o mulțime de blocuri noi de locuințe și care oferă acces rapid către o mulțime de obiective importante ale orașului.

Cei care aleg să se mute în Grozăvești au acces la toate utilitățile, la stații de metrou, mai multe linii de transport în comun și o mulțime de oportunități prin care își pot petrece timpul liber.

Viața de zi cu zi în Grozăvești

În cartierul Grozăvești pot fi găsite supermarket-uri și hypermarket-uri, spații verzi (cel mai mare este grădina Botanică), instituții de învățământ și, în general, toate obiectivele pe care le-ar avea o familie care decide să locuiască aici.

Magazine în Grozăvești
 • Centrul Comercial Orhideea
 • IDM Basarab
 • Kaufland
Învățământ în Grozăvești
 • Universitatea Politehnica din București
 • Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport
 • Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”
Recreere în Grozăvești
 • Grădina Botanică Dimitrie Brândză
 • Parcul Grozăvești
 • Parcul Crângași
Transport public în Grozăvești
 • Stația de metrou Grozăvești
 • Liniile de autobuz 105, 601
 • Liniile de tramvai 11, 35

Rata criminalității în Grozăvești

Administrativ, Grozăvești, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Grozăvești este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Grozăvești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în H4l West Garden Politehnica, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Grozăvești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Grozăvești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Deși o zonă cu densitate medie, străzile din jurul H4l West Garden Politehnica tind să fie relativ aglomerate la orice oră a zilei iar, în orele de vârf, să provoace și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din H4l West Garden Politehnica au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de H4l West Garden Politehnica există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105601 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 11,35.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de H4l West Garden Politehnica, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de H4l West Garden Politehnica, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Șoseaua Grozăvești în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face H4l West Garden Politehnica un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de H4l West Garden Politehnica, la care ajung liniile 105601. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în H4l West Garden Politehnica vor avea acces și la liniile de tramvai 11,35, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul H4l West Garden Politehnica se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Cartierul Grozăvești face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Grozăvești tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Grozăvești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 345 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 960 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1200 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Grozăvești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Grozăvești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Grozăvești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din H4l West Garden Politehnica față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, H4l West Garden Politehnica se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din H4l West Garden Politehnica se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, H4l West Garden Politehnica este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, H4l West Garden Politehnica rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în H4l West Garden Politehnica se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

H4l West Garden Politehnica va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în H4l West Garden Politehnica se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul H4l West Garden Politehnica oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din H4l West Garden Politehnica.

Cât costă o locuință în H4l West Garden Politehnica?

Momentan colectăm, de la H4l West Garden Politehnica, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află H4l West Garden Politehnica și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial H4l West Garden Politehnica este situat în cartierul Grozăvești din centrul capitalei. Poți ajunge ușor la H4l West Garden Politehnica folosind metrou M1, M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona H4l West Garden Politehnica?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul H4l West Garden Politehnica este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Șoseaua Grozăvești.

Ce facilități oferă H4l West Garden Politehnica locuitorilor săi?

Locuitorii din H4l West Garden Politehnica au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România