Mosilor Boutique
Mosilor Boutique
Mosilor Boutique

Mosilor Boutique

Strada Episcop Radu Nr. 26

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Mosilor Boutique

Prețuri disponibile doar la cerere. Te rugăm să completezi formularul de contact pentru a-ți trimite oferta completă.

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: finalizare în 2023-T3

Actualizat la: 04 octombrie 2023

CONTACT Mosilor Boutique

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Mosilor Boutique

 • Grădiniță: Grădinița nr.133 "Magnolia" în imediata apropiere
 • Mall: Bucur Obor în imediata apropiere
 • Piață: Piața En-Gros Antrefrig la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Saria Star Club în imediata apropiere
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Mihai Eminescu în imediata apropiere
 • Școală: Cursuri Paleologu în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Obor în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Mihai Eminescu în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Obor la 0 minute de condus

Mosilor Boutique Modele de locuințe

3 rezultate

Se afișează 1-3 din 3 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Mosilor Boutique Mosilor Boutique Mosilor Boutique Mosilor Boutique
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Mosilor Boutique. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Să începem cu zona în care se află această minunată dezvoltare imobiliară: cartierul Obor, situat în Sectorul 2 al Bucureștiului. Obor este un cartier plin de viață și istorie, un loc unde tradiționalul se împletește cu modernul într-un mod armonios. Pe lângă faimoasa piață Obor, cartierul are și alte atracții precum parcuri, muzee și o arhitectură care amestecă stilurile, de la clădirile vechi, pline de povești, la cele moderne care te fac să te simți în ritmul orașului.

Un mare avantaj al zonei Obor este densitatea relativ scăzută, având în principal case, ceea ce oferă un sentiment de liniște și spațiu. Străzile sunt moderat aglomerate, atât în timpul zilei cât și la orele de vârf, făcând deplasarea cu mașina sau pe jos o experiență plăcută. Dacă ești genul de persoană care vrea să evite aglomerația, dar să fie totuși conectat la inima orașului, Obor este locul perfect.

În ceea ce privește accesul la transportul în comun, cartierul este extrem de bine conectat. Stații de metrou și stații de autobuz sunt la doar câteva minute de mers pe jos, iar Calea Moșilor, cel mai aglomerat drum din zonă, îți oferă acces rapid către centrul orașului. Pentru cei care folosesc mașina, drumurile sunt bine întreținute și, de obicei, circulația este fluidă.

În plus, Obor este un cartier ideal pentru familiile cu copii. Ai acces la școli și grădinițe de calitate, parcuri unde cei mici se pot juca și, desigur, o gamă variată de magazine și centre comerciale pentru nevoile zilnice. Te poți plimba în Parcul Tei sau la Obor și să te bucuri de aer curat, în timp ce copiii se joacă în siguranță.

Dacă ești un profesionist care lucrează în București, locația ansamblului Moșilor Boutique este ideală pentru tine. Ești suficient de aproape de centrul orașului pentru a ajunge rapid la birou, dar și suficient de departe pentru a evita zgomotul și agitația inerente. Cu un trafic moderat și numeroase opțiuni de transport public, drumul către locul de muncă devine o plăcere, nu o corvoadă. În concluzie, Moșilor Boutique îți oferă o oază de liniște și confort, fără a te deconecta de la ritmul alert al Capitalei.

Transport

Dacă ești în căutarea unei locuințe în Moșilor Boutique, ai toate motivele să fii bucuros când vine vorba de transport. În primul rând, la capitolul transport public, ai parte de multiple opțiuni. Stațiile de autobuz și tramvai "Mihai Eminescu" sunt chiar la câțiva pași de ansamblu, deci practic ieși pe ușă și ești deja acolo. Stația de metrou Obor și Piața Gemeni sunt, de asemenea, foarte aproape, la doar 10 minute de mers pe jos. Acest lucru îți oferă acces rapid la majoritatea zonelor importante ale Bucureștiului.

Pentru cei care preferă confortul propriilor mașini, Moșilor Boutique vine cu vești bune. Zona are un trafic moderat, inclusiv la orele de vârf, deci drumurile tale vor fi mai puțin stresante. Calea Moșilor este cea mai aglomerată arteră, dar chiar și așa, fluența traficului este decentă.

În ceea ce privește parcările, trebuie să știi că locurile de parcare se află în subsolul clădirilor din ansamblu. Costul acestora nu este inclus în prețul locuinței și se plătește separat. Este un aspect de luat în considerare atunci când îți faci calculul bugetului.

Din păcate, nu am informații despre stații de încărcare pentru mașini electrice în interiorul ansamblului, însă dat fiind faptul că zona este în plină dezvoltare, este probabil să găsești stații de încărcare în apropiere.

În concluzie, din perspectiva transportului, Moșilor Boutique primește un 4,5 din 5 din partea mea. Poziția excelentă și accesul facil la diverse metode de transport plus traficul moderat aduc multe puncte pozitive. Singurul minus ar fi costul separat al locului de parcare, dar acesta este un aspect comun în majoritatea ansamblurilor rezidențiale moderne din București.

Cumpărături

Dacă te gândești să te muți în Moșilor Boutique, vei fi încântat să afli că opțiunile de cumpărături sunt la doar un pas distanță. În interiorul ansamblului, există magazine alimentare, ceea ce este un mare plus. Acesta este locul ideal dacă ai uitat să cumperi ceva de la supermarket sau dacă ai nevoie rapid de ingrediente pentru cina de seară.

Pentru cumpărăturile zilnice, ai la dispoziție mai multe supermarketuri în apropiere. Mega Image este la doar 0,5 km distanță, practic în imediata apropiere. De asemenea, există și un Profi la aceeași distanță, deci ai de unde alege.

Dacă ești pasionat de produse bio, zona nu te va dezamăgi. Deși Moșilor Boutique nu este situat într-o zonă periferică sau metropolitană, ai acces la Piața Obor, una dintre cele mai bine aprovizionate piețe, situată la o distanță de aproximativ 2 km. Aici, ai ocazia să cumperi direct de la producători locali, ceea ce înseamnă produse fără pesticide și animale crescute în condiții naturale.

În ceea ce privește magazinele specializate, ansamblul nu dispune de astfel de opțiuni, dar nu te îngrijora. În apropierea Moșilor Boutique se găsesc numeroase magazine de specialitate, de la brutării până la tutungerii, unde poți găsi produse specifice nevoilor tale.

Dacă ești un fan al shopping-ului în mall, vei fi fericit să afli că ai la dispoziție mai multe opțiuni. Bucur Obor și Veranda Mall sunt la distanțe foarte mici, sub 1 km. Cocor Mall este un pic mai departe, la aproximativ 2 km, dar totuși foarte accesibil.

În concluzie, Moșilor Boutique primește un solid 5 din 5 pentru opțiunile de cumpărături. Având magazine alimentare chiar în incintă și o varietate de supermarketuri, piețe și mall-uri în apropiere, viitorii locatari vor avea tot ce le trebuie la îndemână. Este cu adevărat o locație care oferă acces la tot ce ai putea avea nevoie pentru un stil de viață confortabil.

Familii

În Moșilor Boutique, accesul la grădinițe este foarte convenabil. Deși nu există o grădiniță chiar în incintă, Grădinița nr. 133 "Magnolia" este situată în imediata apropiere. Acest lucru îți scurtează semnificativ timpul de tranzit și asigură un mediu mai sigur și de înaltă calitate pentru cei mici.

În ceea ce privește școlile, avem vesti bune. Deși nu există o școală în ansamblu, "Școala Sanitară Postliceală Carol Davila" și "Colegiul Economic Hermes" sunt la doar 0,5 km și 1 km distanță, respectiv. Accesul facil la educație este deci un mare plus.

Moșilor Boutique oferă locuri de joacă interioare, împrejmuite pentru siguranța copiilor. Aceasta înseamnă că cei mici se pot bucura de ore de joacă fără griji. În plus, Parcul Obor se află la doar 10 minute de mers pe jos, oferind spațiu pentru plimbări și jocuri.

Familiile ocupate vor aprecia opțiunile de mâncare din apropiere. Cu restaurante precum Haveli și El Torito la maxim 10 minute de mers pe jos, plus Veranda Mall la 1 km, opțiunile de catering sunt numeroase.

În materie de securitate, Moșilor Boutique îți oferă liniștea, dispunând de acces restricționat și monitorizare video. Detaliile de siguranță anti-incendiu nu au fost specificate, dar considerând nivelul de securitate al ansamblului, putem presupune că sunt la standard.

Animalele de companie sunt din ce în ce mai prezente în familiile moderne. La doar 0,5 km distanță, ai acces la cabinete veterinare ca Yogo Vet și ExoticVet Center. Cu toate acestea, ansamblul nu specifică dacă există facilități speciale pentru animale.

În concluzie, Moșilor Boutique este un ansamblu rezidențial care oferă aproape tot ce ar putea avea nevoie o familie modernă: acces la educație, zone de joacă sigure, opțiuni de mâncare variate și un mediu securizat. Deși există câteva detalii care ar putea fi îmbunătățite, cum ar fi informații despre măsurile anti-incendiu, ansamblul merită un calificativ de 4,5 din 5. Este o opțiune solidă pentru familiile care caută un echilibru între viața de zi cu zi și confort.

Tineri

Moșilor Boutique nu dispune de o piscină sau de o sală de fitness în incintă, dar nu-ți face griji, ai la dispoziție World Class și Downtown Fitness la doar 15 minute de mers cu mașina. Aceste săli sunt echipate pentru antrenamente de rezistență și cardio, oferind astfel o gamă completă de opțiuni pentru sănătatea ta fizică.

Pentru cei interesați de divertisment, avem vesti bune. Deși nu există un bar sau o cafenea în ansamblu, ai la dispoziție Gașca Veche sau Vanagon Cafe la doar câțiva pași distanță.

Dacă ești în căutare de shopping sau de o zi de relaxare, Bucur Obor și Veranda Mall sunt la o distanță de 0,5 și 1 km, respectiv. Aici vei găsi o gamă largă de magazine, restaurante și spații de divertisment, perfecte pentru o zi liberă.

În privința activităților sportive, cei interesați de sporturile de echipă vor fi bucuroși să afle că la doar 1-2,5 km distanță există complexe sportive precum Saria Star Club și Vertical Spirit Baicului. De asemenea, Parcul Obor este la 10 minute de mers pe jos, ideal pentru jogging sau o plimbare în aer liber.

În concluzie, Moșilor Boutique oferă un mediu prietenos pentru tineri, chiar dacă nu include toate facilitățile în ansamblu. Având în vedere proximitatea la baruri, cafenele, săli de sport și zone comerciale, ansamblul merită un scor solid 4 din 5. Este o opțiune excelentă pentru tinerii activi care vor să beneficieze de tot ce are de oferit Bucureștiul.

Persoane cu handicap

Din păcate, trebuie să menționez că Moșilor Boutique nu dispune de facilități special concepute pentru persoanele cu handicap locomotor sau senzorial. Lipsa unor elemente esențiale, precum rampe de acces, semnalizare acustică sau indicatoare Braille, face ansamblul rezidențial nepotrivit pentru această categorie de locatari. De asemenea, locuințele nu sunt adaptate pentru a facilita deplasarea persoanelor cu dizabilități, nemaivorbind de uși mai late sau treceri la nivel cu pardoseala.

Este dezamăgitor să observ că într-o perioadă în care accesibilitatea ar trebui să fie o prioritate, Moșilor Boutique nu a luat în considerare nevoile tuturor cetățenilor. Această lipsă de atenție la detalii esențiale pentru un trai decent și independent afectează grav calitatea vieții pentru persoanele cu dizabilități.

În concluzie, calificativul pe care îl ofer pentru Moșilor Boutique, din perspectiva accesibilității pentru persoanele cu handicap, este de 1 din 5. Este imperativ ca dezvoltatorii imobiliari să își asume responsabilitatea și să proiecteze spații care sunt incluzive pentru toată lumea.

Concluzie

Moșilor Boutique se profilează ca un ansamblu rezidențial bine pus la punct în cartierul Obor din București, având numeroase avantaje pentru diverse categorii de locatari.Familiile vor găsi aici acces facil la grădinițe și școli, plus locuri de joacă securizate și opțiuni de mâncare variate. Tinerii, deși nu au la dispoziție o sală de fitness sau piscină în incintă, beneficiază de proximitatea unor baruri și cafenele, plus săli de sport și centre comerciale la distanțe mici. Din punct de vedere al transportului, ansamblul câștigă puncte pentru accesul ușor la mijloacele de transport în comun și traficul moderat, deși ar putea pierde câteva puncte pentru costul separat al locurilor de parcare.

Totuși, un mare dezavantaj îl reprezintă lipsa de facilități pentru persoanele cu handicap. Într-o epocă în care accesibilitatea și incluziunea ar trebui să fie la ordinea zilei, aceasta este o omisiune majoră care ar trebui luată în serios de dezvoltatori.

Astfel, luând în considerare toate aceste aspecte, aș oferi ansamblului Moșilor Boutique un calificativ de 3,5 din 5. Ansamblul excelează în multe domenii, însă nu poate fi considerat complet inclusiv sau adaptat nevoilor tuturor potențialilor locatari, ceea ce îi scade semnificativ nota. Este un loc ce oferă multe facilități și avantaje, dar care are încă loc de îmbunătățiri pentru a deveni un spațiu ideal pentru toată lumea.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Mosilor Boutique;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Mosilor Boutique;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Mosilor Boutique;
 • Sisteme de climatizare folosite în Mosilor Boutique;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Mosilor Boutique;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Obor și randamentul estimativ oferit de Mosilor Boutique;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Mosilor Boutique;
 • Analiză comparativă a Mosilor Boutique față de alte ansambluri din București - Est.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Obor

Ansamblul rezidențial Avrig Park Residence din Obor, București - Est
Ansamblul rezidențial Avrig Park Residence din Obor, București - Est

Avrig Park Residence

Livrare: Finalizat Strada Avrig Nr. 7, Obor, Sector 2

Prețuri Avrig Park Residence

Ansamblul rezidențial Mosilor Boutique din Obor, București - Est
Ansamblul rezidențial Mosilor Boutique din Obor, București - Est

Mosilor Boutique

Livrare: 2023-T3 Strada Episcop Radu Nr. 26, Obor, Sector 2

Prețuri Mosilor Boutique

 • Studio
  124.950€
 • 2 Camere
  163.030€
 • 3 Camere
  236.810€
Ansamblul rezidențial Rise Ap.Art Făinari din Obor, București - Est
Ansamblul rezidențial Rise Ap.Art Făinari din Obor, București - Est

Rise Ap.Art Făinari

Livrare: 2025-T4 Strada Făinari Nr. 5, Obor, Sector 2

Prețuri Rise Ap.Art Făinari

Ansamblul rezidențial Obor Est Residence din Obor, București - Est
Ansamblul rezidențial Obor Est Residence din Obor, București - Est

Obor Est Residence

Livrare: 2024-T1 Șoseaua Electornicii Nr. 9, Obor, Sector 2

Prețuri Obor Est Residence

 • Studio
  96.012€
 • 2 Camere
  170.694€
 • 3 Camere
  222.102€