0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Metropolitan Aparatorii Patriei
Metropolitan Aparatorii Patriei

Metropolitan Aparatorii Patriei

Metropolitan Aparatorii Patriei
Actualizat pe 2021-10-11

Prețuri și locuințe Metropolitan Aparatorii Patriei

Prețuri Apartamente 2 camere Metropolitan...

Prețuri Apartamente 3 camere Metropolitan...

Prețuri Studio Metropolitan Aparatorii Patriei

Vizitează Metropolitan Aparatorii Patriei

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Metropolitan Aparatorii Patriei.

Descoperă Metropolitan Aparatorii Patriei!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Metropolitan Aparatorii Patriei! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Metropolitan Aparatorii Patriei Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Metropolitan Aparatorii Patriei

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Metropolitan Aparatorii Patriei, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Metropolitan Aparatorii Patriei satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Metropolitan Aparatorii Patriei!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Metropolitan Aparatorii Patriei pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Metropolitan Aparatorii Patriei!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Metropolitan Aparatorii Patriei

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Metropolitan Aparatorii Patriei. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Metropolitan Aparatorii Patriei Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Metropolitan Aparatorii Patriei:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Metropolitan Aparatorii Patriei, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Metropolitan Aparatorii Patriei, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Metropolitan Aparatorii Patriei:Educație

Găsești școala la câteva minute de Metropolitan Aparatorii Patriei!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Metropolitan Aparatorii Patriei nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Metropolitan Aparatorii Patriei

Deși nu există grădiniță chiar în Metropolitan Aparatorii Patriei, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Metropolitan Aparatorii Patriei, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Metropolitan Aparatorii Patriei:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Metropolitan Aparatorii Patriei, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Metropolitan Aparatorii Patriei vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Metropolitan Aparatorii Patriei care să implice și copiii.

Metropolitan Aparatorii Patriei:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Metropolitan Aparatorii Patriei te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Metropolitan Aparatorii Patriei nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Metropolitan Aparatorii Patriei sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Metropolitan Aparatorii Patriei:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Metropolitan Aparatorii Patriei este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Metropolitan Aparatorii Patriei nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Metropolitan Aparatorii Patriei par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Metropolitan Aparatorii Patriei Tineri

Metrou M2 aproape
Aproape de mall
Nu ai unde să faci sport

Metropolitan Aparatorii Patriei:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Metropolitan Aparatorii Patriei este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Metropolitan Aparatorii Patriei, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Stai departe de centru

Metropolitan Aparatorii Patriei este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Metropolitan Aparatorii Patriei:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Metropolitan Aparatorii Patriei ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Metropolitan Aparatorii Patriei nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Metropolitan Aparatorii Patriei are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Metropolitan Aparatorii Patriei:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Metropolitan Aparatorii Patriei pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Metropolitan Aparatorii Patriei nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Metropolitan Aparatorii Patriei și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Metropolitan Aparatorii Patriei Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

Metropolitan Aparatorii Patriei:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Metropolitan Aparatorii Patriei nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Metropolitan Aparatorii Patriei, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Metropolitan Aparatorii Patriei nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Metropolitan Aparatorii Patriei:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Metropolitan Aparatorii Patriei nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Metropolitan Aparatorii Patriei nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Metropolitan Aparatorii Patriei nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Metropolitan Aparatorii Patriei Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Ev - Mag la 3 km - - - 2 locuri
McDonalds la 3 km - - - 2 locuri
Enel X la 2 km - - - 2 locuri

Facilități Metropolitan Aparatorii Patriei Animale de companie

În evaluare
Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Metropolitan Aparatorii Patriei:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Metropolitan Aparatorii Patriei sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Metropolitan Aparatorii Patriei nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Metropolitan Aparatorii Patriei, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Metropolitan Aparatorii Patriei:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Metropolitan Aparatorii Patriei nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Metropolitan Aparatorii Patriei nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Metropolitan Aparatorii Patriei nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Metropolitan Aparatorii Patriei

La periferia capitalei
Densitate medie
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Metropolitan Aparatorii Patriei pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Metropolitan Aparatorii Patriei nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Metropolitan Aparatorii Patriei de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Poziționare București - Sud
Administrație Sector 4
Cartier Berceni

Despre Berceni

Cartierul Berceni este un cartier din sectorul 4 al capitalei, care se întinde pe o suprafață de 570 de hectare. Este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului, aici avându-și reședința nu mai puțin de 120 000 de locuitori.

Dat fiind numărul mare de locuitori, cartierul este foarte bine dotat în ceea ce privește utilitățile sau instituțiile de învățământ și de sănătate. Cele mai multe locuințe de aici sunt sub formă de apartamente, însă există și câteva case.

Viața de zi cu zi în Berceni

Locuitorii cartierului Berceni au acces la toate utiltățile de care au nevoie, de la magazine și centre comerciale mari până la școli, grădinițe, centre de sănătate și înfrumusețare, etc.

Magazine în Berceni
 • Mall Sun Plaza
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Profi
Învățământ în Berceni
 • Colegiul Național Octav Onicescu
 • Școala Gimnazială Nr. 194
 • Școala Gimnazială Nr. 190
Recreere în Berceni
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Berceni
 • Stațiile de metrou Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu
 • Liniile de autobuz 102, 125, 216, 232, 312, 313, 381, N103,N105, N106, N112, N124, R438, R475
 • Liniile de troleibuz 73, 74, 76

Rata criminalității în Berceni

Administrativ, Berceni, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Berceni o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Berceni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Metropolitan Aparatorii Patriei, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Berceni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Berceni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Metropolitan Aparatorii Patriei

Infrastructură Străzi înguste
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

În ciuda faptului că zona în care se află Metropolitan Aparatorii Patriei găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Metropolitan Aparatorii Patriei au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Metropolitan Aparatorii Patriei există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Metropolitan Aparatorii Patriei, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Marele dezavantaj al Metropolitan Aparatorii Patriei în ceea ce privește traficul este că acest ansamblu este înconjurat de străzi mici și înguste, ceea ce duce adesea la ambuteiaje. Încearcă să eviți Șoseaua Berceni, în special la orele de vârf, pentru a nu avea parte de ambuteiajele.

Transport public și conectivitate Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Metropolitan Aparatorii Patriei este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Metropolitan Aparatorii Patriei, la care ajung liniile 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Metropolitan Aparatorii Patriei vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Metropolitan Aparatorii Patriei.

Construcție Metropolitan Aparatorii Patriei

Distincții eDezvoltator acordate Metropolitan Aparatorii Patriei pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Metropolitan Aparatorii Patriei pentru finisaje!

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Metropolitan Aparatorii Patriei sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Metropolitan Aparatorii Patriei, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Metropolitan Aparatorii Patriei duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Metropolitan Aparatorii Patriei

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 19. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Bella Casa

Pereți, tavan și uși interioare Metropolitan Aparatorii Patriei

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Metropolitan Aparatorii Patriei sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Metropolitan Aparatorii Patriei a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Metropolitan Aparatorii Patriei au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Gresie mată

Gresia folosită în Metropolitan Aparatorii Patriei este modernă, mată, având beneficiu de a preveni alunecarea. În plus este mai ușor de întreținut decât cea lucioasă.

Faianță mată

În Metropolitan Aparatorii Patriei s-a folosit faianță mată, un material elegant, ușor de întreținut și foarte rezistent.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Metropolitan Aparatorii Patriei pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Metropolitan Aparatorii Patriei

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Caloma
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Metropolitan Aparatorii Patriei

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Metropolitan Aparatorii Patriei folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Metropolitan Aparatorii Patriei a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Metropolitan Aparatorii Patriei, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Metropolitan Aparatorii Patriei

Siguranțe cu protecție la curentare

În Metropolitan Aparatorii Patriei s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Metropolitan Aparatorii Patriei nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Metropolitan Aparatorii Patriei, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Metropolitan Aparatorii Patriei

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Metropolitan Aparatorii Patriei vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Metropolitan Aparatorii Patriei sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Metropolitan Aparatorii Patriei am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Metropolitan Aparatorii Patriei

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Metropolitan Aparatorii Patriei

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Metropolitan Aparatorii Patriei sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Metropolitan Aparatorii Patriei, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Metropolitan Aparatorii Patriei au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Metropolitan Aparatorii Patriei, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Metropolitan Aparatorii Patriei au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Metropolitan Aparatorii Patriei a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Metropolitan Aparatorii Patriei.

Ramele ferestrelor sunt produse de Rehau și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Metropolitan Aparatorii Patriei s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Metropolitan Aparatorii Patriei nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Metropolitan Aparatorii Patriei, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Metropolitan Aparatorii Patriei, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Metropolitan Aparatorii Patriei

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Metropolitan Aparatorii Patriei. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Metropolitan Aparatorii Patriei sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Metropolitan Aparatorii Patriei, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Metropolitan Aparatorii Patriei Investiție

Distincții eDezvoltator câștigate de Metropolitan Aparatorii Patriei pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Metropolitan Aparatorii Patriei pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Metropolitan Aparatorii Patriei pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Metropolitan Aparatorii Patriei investitorii?

Detalii

Berceni ca investiție

Chirie Studio 260€
Chirie 2 camere 330€
Chirie 3 camere 420€

Cartierul Berceni face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Berceni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Berceni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Berceni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Berceni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Berceni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Metropolitan Aparatorii Patriei față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Metropolitan Aparatorii Patriei nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Metropolitan Aparatorii Patriei este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Metropolitan Aparatorii Patriei rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Metropolitan Aparatorii Patriei

Chiria medie 6.0€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Metropolitan Aparatorii Patriei.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Metropolitan Aparatorii Patriei va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Metropolitan Aparatorii Patriei

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Metropolitan Aparatorii Patriei nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Metropolitan Aparatorii Patriei nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Metropolitan Aparatorii Patriei nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Metropolitan Aparatorii Patriei Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Metropolitan Aparatorii Patriei?

Momentan colectăm, de la Metropolitan Aparatorii Patriei, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Metropolitan Aparatorii Patriei și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Metropolitan Aparatorii Patriei este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Metropolitan Aparatorii Patriei depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Metropolitan Aparatorii Patriei?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Metropolitan Aparatorii Patriei este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Șoseaua Berceni.

Ce facilități oferă Metropolitan Aparatorii Patriei locuitorilor săi?

Locuitorii din Metropolitan Aparatorii Patriei au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Metropolitan Aparatorii Patriei?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Metropolitan Aparatorii Patriei Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Metropolitan Aparatorii Patriei și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.