Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Bon Ton Lunca Marcusului

Locuințe și prețuri Bon Ton Lunca Marcusului

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Bon Ton Lunca Marcusului

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Bon Ton Lunca Marcusului împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Bon Ton Lunca Marcusului alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Bon Ton Lunca Marcusului

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Bon Ton Lunca Marcusului, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Bon Ton Lunca Marcusului

Bon Ton Lunca Marcusului Lifestyle

Magazinele sunt departe
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Bon Ton Lunca Marcusului

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Bon Ton Lunca Marcusului, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Bon Ton Lunca Marcusului satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Bon Ton Lunca Marcusului!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Bon Ton Lunca Marcusului este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Bon Ton Lunca Marcusului!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Bon Ton Lunca Marcusului

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Bon Ton Lunca Marcusului. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Bon Ton Lunca Marcusului Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Bon Ton Lunca Marcusului:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Bon Ton Lunca Marcusului, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Bon Ton Lunca Marcusului, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Bon Ton Lunca Marcusului:Educație

Găsești școala la câteva minute de Bon Ton Lunca Marcusului!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Bon Ton Lunca Marcusului nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Bon Ton Lunca Marcusului

Deși nu există grădiniță chiar în Bon Ton Lunca Marcusului, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Bon Ton Lunca Marcusului, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Bon Ton Lunca Marcusului:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Bon Ton Lunca Marcusului, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Bon Ton Lunca Marcusului există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Bon Ton Lunca Marcusului care să implice și copiii.

Bon Ton Lunca Marcusului:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Bon Ton Lunca Marcusului te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Bon Ton Lunca Marcusului, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Bon Ton Lunca Marcusului sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Bon Ton Lunca Marcusului:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Bon Ton Lunca Marcusului este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Bon Ton Lunca Marcusului nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Bon Ton Lunca Marcusului Tineri

Metrou M3 aproape
Puține variante de divertisment
Nu ai unde să faci sport

Bon Ton Lunca Marcusului:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Bon Ton Lunca Marcusului este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Bon Ton Lunca Marcusului, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19,27,40.

Zonă liniștită și bine conectată

Bon Ton Lunca Marcusului se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Bon Ton Lunca Marcusului:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Bon Ton Lunca Marcusului ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Bon Ton Lunca Marcusului sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Bon Ton Lunca Marcusului va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Bon Ton Lunca Marcusului:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Bon Ton Lunca Marcusului pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Bon Ton Lunca Marcusului nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Bon Ton Lunca Marcusului și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Bon Ton Lunca Marcusului Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

Bon Ton Lunca Marcusului:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Bon Ton Lunca Marcusului, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Bon Ton Lunca Marcusului:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Bon Ton Lunca Marcusului nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Bon Ton Lunca Marcusului nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Bon Ton Lunca Marcusului nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Bon Ton Lunca Marcusului Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Dedeman la 4 km - - - 4 locuri
BCR la 5 km - - - 4 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Bon Ton Lunca Marcusului nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Bon Ton Lunca Marcusului nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Bon Ton Lunca Marcusului au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Bon Ton Lunca Marcusului Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe

Bon Ton Lunca Marcusului:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Bon Ton Lunca Marcusului de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Bon Ton Lunca Marcusului nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Bon Ton Lunca Marcusului ai, în ofertă, cosmetică canină.

Bon Ton Lunca Marcusului:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Bon Ton Lunca Marcusului are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Bon Ton Lunca Marcusului nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Bon Ton Lunca Marcusului

Departe de centru
Densitate mare
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Bon Ton Lunca Marcusului pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Bon Ton Lunca Marcusului nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Bon Ton Lunca Marcusului nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Bon Ton Lunca Marcusului

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Trapezului

Despre Trapezului

Cartierul Trapezului este situat în sud estul Bucureștiului, fiind un cartier în care pot fi regăsite atât blocuri construite în urmă cu 4-5 decenii, cât și câteva blocuri noi și câteva case. Este un cartier strict rezidențial, ideal pentru familii. La distanțe mici de mers pe jos din aproape orice punct al acestuia există magazine și restaurante, precum și grădinițe sau școli.

Zona Trapezului este destul de bine conectată cu restul orașului, având acces către stația de metrou 1 Decembrie 1918 și către diverse linii de transport în comun suprateran.

Viața de zi cu zi în Trapezului

Cei care locuiesc în acest cartier se pot bucura de cluburi sportive, magazine, bistro-uri și o mulțime de alte servicii care pot contribui la un stil de viață cât mai relaxat.

Magazine în Trapezului
 • Piața Trapezului
 • Mega Image
 • Lidl
Învățământ în Trapezului
 • Grădinița Numărul 211
 • Școala Gimnazială cu clasele I-VIII nr. 20
 • Liceul tehnic Costin D. Nenițescu
Recreere în Trapezului
 • Parcul Cara
 • Cineplexx
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza (15 min)
Transport public în Trapezului
 • Stația de metrou 1 Decembrie 1918
 • Liniile de tramvai 19, 27, 40
 • Linia de autobuz N111

Rata criminalității în Trapezului

Administrativ, Trapezului, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Trapezului se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Trapezului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Bon Ton Lunca Marcusului, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Trapezului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Trapezului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Bon Ton Lunca Marcusului

Infrastructură Străzi înguste
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Faptul că ansamblul rezidențial Bon Ton Lunca Marcusului se află într-o zonă cu densitate mare, duce la o aglomerare moderată indiferent de ora zilei, dar nu ajunge să producă ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Bon Ton Lunca Marcusului au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Bon Ton Lunca Marcusului există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19,27,40.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Bon Ton Lunca Marcusului, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Traficul din Bon Ton Lunca Marcusului se aglomerează și din cauza faptului că străzile din jur sunt înguste. Chiar și așa, nu se formează ambuteiaje. Totuși, dacă poți, încearcă să eviți Bulevardul Theodor Pallady la orele de vârf, pentru a nu avea probleme cu traficul.

Transport public și conectivitate Bon Ton Lunca Marcusului

Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Acces rapid A2

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Bon Ton Lunca Marcusului un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Bon Ton Lunca Marcusului, la care ajung liniile N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Bon Ton Lunca Marcusului vor avea acces și la liniile de tramvai 19,27,40, existând cel puțin o stație în cartier.

Poziția estică a Bon Ton Lunca Marcusului asigură o bună conectivitate cu Autostrada 2 (București - Constanța), ideal pentru cei care ajung des pe litoral. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Bon Ton Lunca Marcusului au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Bon Ton Lunca Marcusului

Distincții eDezvoltator acordate Bon Ton Lunca Marcusului pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Bon Ton Lunca Marcusului sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Bon Ton Lunca Marcusului sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Bon Ton Lunca Marcusului, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Bon Ton Lunca Marcusului duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Bon Ton Lunca Marcusului

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 317. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Bon Ton Lunca Marcusului

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Bon Ton Lunca Marcusului sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Bon Ton Lunca Marcusului au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Gresie lucioasă

În Bon Ton Lunca Marcusului s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Bon Ton Lunca Marcusului sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Bon Ton Lunca Marcusului pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Bon Ton Lunca Marcusului

Termică Încălzire cu radiatoare
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Bon Ton Lunca Marcusului

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Bon Ton Lunca Marcusului folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Bon Ton Lunca Marcusului, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Bon Ton Lunca Marcusului

Siguranțe cu protecție la curentare

În Bon Ton Lunca Marcusului s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Bon Ton Lunca Marcusului nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Bon Ton Lunca Marcusului, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Bon Ton Lunca Marcusului vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Bon Ton Lunca Marcusului sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Bon Ton Lunca Marcusului, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Bon Ton Lunca Marcusului

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Bon Ton Lunca Marcusului

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Bon Ton Lunca Marcusului sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Bon Ton Lunca Marcusului, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Bon Ton Lunca Marcusului au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Bon Ton Lunca Marcusului, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Bon Ton Lunca Marcusului au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Bon Ton Lunca Marcusului.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Bon Ton Lunca Marcusului încă nu avem această informație.

Hidroizolația Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Bon Ton Lunca Marcusului nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Bon Ton Lunca Marcusului, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Bon Ton Lunca Marcusului, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Bon Ton Lunca Marcusului

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Bon Ton Lunca Marcusului. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Bon Ton Lunca Marcusului sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Bon Ton Lunca Marcusului, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Bon Ton Lunca Marcusului Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Bon Ton Lunca Marcusului pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Bon Ton Lunca Marcusului nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Bon Ton Lunca Marcusului pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Trapezului ca investiție

Chirie Studio 260€
Chirie 2 camere 375€
Chirie 3 camere 430€

Cartierul Trapezului face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Trapezului nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Trapezului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 375 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 435 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Trapezului sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Trapezului atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Trapezului
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Bon Ton Lunca Marcusului față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Bon Ton Lunca Marcusului este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Bon Ton Lunca Marcusului este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Bon Ton Lunca Marcusului rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Bon Ton Lunca Marcusului

Chiria medie 6.8€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Bon Ton Lunca Marcusului.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Bon Ton Lunca Marcusului va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Bon Ton Lunca Marcusului

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Bon Ton Lunca Marcusului nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Bon Ton Lunca Marcusului nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Bon Ton Lunca Marcusului Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Bon Ton Lunca Marcusului?

Momentan colectăm, de la Bon Ton Lunca Marcusului, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Bon Ton Lunca Marcusului și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Bon Ton Lunca Marcusului este situat în cartierul Trapezului din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Bon Ton Lunca Marcusului depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Bon Ton Lunca Marcusului?

Locuind în Bon Ton Lunca Marcusului nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Theodor Pallady.

Ce facilități oferă Bon Ton Lunca Marcusului locuitorilor săi?

Locuitorii din Bon Ton Lunca Marcusului au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Bon Ton Lunca Marcusului?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!