0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Case Paradisul Verde
Case Paradisul Verde

Case Paradisul Verde

str. Paradisul Verde, Corbeanca, Ilfov
Actualizat pe 2021-10-20

Prețuri și locuințe Case Paradisul Verde

Vizitează Case Paradisul Verde

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Case Paradisul Verde.

Descoperă Case Paradisul Verde!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Case Paradisul Verde! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Case Paradisul Verde Galerie Foto

Derulează la dreapta pentru a vedea toate imaginile.

Ansamblul rezidential Case Paradisul Verde din Ilfov - Nord
Case Paradisul Verde
Ansamblul rezidential Case Paradisul Verde din Ilfov - Nord
Case Paradisul Verde
Ansamblul rezidential Case Paradisul Verde din Ilfov - Nord
Case Paradisul Verde
Ansamblul rezidential Case Paradisul Verde din Ilfov - Nord
Case Paradisul Verde

Case Paradisul Verde Lifestyle

Supermarket în ansamblu
Mall în apropiere
Sală de sport în ansamblu

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Case Paradisul Verde

Aur Familii cu copii

Perfect pentru familia ta!

Case Paradisul Verde este locul ideal pentru familii cu copii. Ai la dispoziție facilitățile necesare (locuri de joaca, terenuri de sport), este curat și ai siguranța unui loc cu acces controlat și supravegheat video.

Detalii
bronz Tineri

Interesant dar nu fabulos

Case Paradisul Verde este gândit ca un complex rezidențial ce oferă mai mult decât facilitățile de bază. Cu toate acestea tinerii dornici de o viață socială activă și locuri de distracție, vor considera că există multe lipsuri.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Case Paradisul Verde!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Case Paradisul Verde pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Case Paradisul Verde!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Case Paradisul Verde

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Case Paradisul Verde. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Case Paradisul Verde Familii cu copii

Școală în ansamblu
Grădiniță în ansamblu
After-school în ansamblu

Case Paradisul Verde:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul Case Paradisul Verde există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Case Paradisul Verde este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Case Paradisul Verde, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Case Paradisul Verde:Educație

Școala este în interiorul ansamblului!

Spre deosebire de alte ansambluri rezidențiale, în care există doar școli private, în complexul Case Paradisul Verde vei găsi o școală de stat, pentru cursul primar și gimnaziu, unde copiii pot primi educație de calitate care să-i pregătească pentru viața reală. Dacă optezi totuși pentru o școală particulară, dar alta decât cea din complex, este bine de știut că în apropiere ai numeroase opțiuni între care poți alege.

Ai o grădiniță chiar lângă casă!

Copiii tăi merg la grădiniță? Și îi duci în fiecare zi? Știm că poate să fie dificil dar, dacă locuiești în Case Paradisul Verde, o să-ți fie mai ușor pentru că există o grădiniță privată în interiorul ansamblului rezidențial, adică în imediata apropiere a locuinței tale. Dacă alegi o grădiniță de stat vecinătatea ansamblului rezidențial sunt mai multe, așa că poți alege. Pentru unele este posibil să fie necesar un mic ocol.

After-school sau școală de arte în ansamblu!

Cauți un loc potrivit, cu activități diverse pentru copii, care să îi ocupe timpul celui mic în afara orelor de curs? Cea mai bună opțiune este after-school-ul din Case Paradisul Verde, aflat chiar lângă casă. Mai mult, dacă ai un copil talentat, atunci poți găsi o școală de arte în apropiere.

Case Paradisul Verde:Recreere

În evaluare

Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

Case Paradisul Verde are propriul parc unde vei putea petrece timp în natură alături de cei mici. Beneficiul este cu atât mai important cu cât nu sunt parcuri amenajate în zona limitrofă a complexului rezidențial.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Case Paradisul Verde vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Case Paradisul Verde care să implice și copiii.

Case Paradisul Verde:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Case Paradisul Verde te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Case Paradisul Verde, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Case Paradisul Verde sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Case Paradisul Verde:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Case Paradisul Verde este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Case Paradisul Verde sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Case Paradisul Verde par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Case Paradisul Verde Tineri

Stație STB
Aproape de mall
Sală fitness în ansamblu

Case Paradisul Verde:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Case Paradisul Verde nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Case Paradisul Verde, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 441402.

Stai departe de centru

Case Paradisul Verde este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Case Paradisul Verde:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Case Paradisul Verde ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Case Paradisul Verde nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Case Paradisul Verde are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Case Paradisul Verde:Sport

Sala de fitness este chiar în ansamblu!

Ții la sănătatea ta și mergi des la sală? Atunci află că în Case Paradisul Verde vei găsi o sală de forță în imediata apropiere a casei. Mai mult, este una foarte modernă și bine dotată.

Poți face jogging pe lângă casă

Dacă îți place să faci câte o repriză de alergare dimineața sau seara, Case Paradisul Verde este perfect pentru tine deoarece există alei de jogging chiar în interiorul ansamblului.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Case Paradisul Verde și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Case Paradisul Verde Persoane cu dizabilități

În evaluare

Case Paradisul Verde:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Case Paradisul Verde.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Case Paradisul Verde nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Case Paradisul Verde:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Case Paradisul Verde sunt semnalizate acustic.

Facilități Case Paradisul Verde Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Case Paradisul Verde

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio la 7 km - 2 locuri - -
Water Park la 11 km - 2 locuri - 1 locuri
Penny la 18 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Case Paradisul Verde sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Case Paradisul Verde au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Case Paradisul Verde au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Case Paradisul Verde Animale de companie

Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere

Case Paradisul Verde:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Case Paradisul Verde sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Case Paradisul Verde nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Case Paradisul Verde ai, în ofertă, cosmetică canină.

Case Paradisul Verde:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Case Paradisul Verde este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Case Paradisul Verde deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier Case Paradisul Verde

La periferia capitalei
Densitate redusă
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Case Paradisul Verde pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Case Paradisul Verde este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Case Paradisul Verde de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Case Paradisul Verde

În evaluare
Poziționare Ilfov - Nord
Localitatea Corbeanca

Despre Corbeanca

Corbeanca este o comună din județul Ilfov, situată în nordul Bucureștiului, la 15 km. Este una dintre zonele foarte atractive pentru cei care doresc să se mute la casă, atât pentru faptul că toate cele 6 sate au acces la păduri și lacuri, cât și pentru numeroasele oportunități din zonă.

O bună parte din locuitorii comunei au acces la apă curentă, gaze natural și asfalt iar cei care doresc să se mute aici pot găsi mai multe proiecte rezidențiale foarte interesante, cum este Paradisul Verde sau Satul American.

Viața de zi cu zi în Corbeanca

Locuitorii comunei Corbeanca au la dispoziție o serie de facilități, cum ar fi restaurantele, sălile de fitness sau locurile de relaxare, precum și grădinițele, școlile sau cabinetele medicale. Este una dintre comunele din jurul Bucureștiului în care se regăsesc foarte multe puncte de interes.

Magazine în Corbeanca
  • Penny
  • Carrefour
  • Mega Image
Învățământ în Corbeanca
  • Grădiniţa Paintbrush
  • Școala Gimnazială Numărul 1
  • Școala Arcadia Montessori
Recreere în Corbeanca
  • Pădurea Petrești
Transport public în Corbeanca
  • Liniile de autobuz R441, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477

Rata criminalității în Corbeanca

Administrativ, Corbeanca, face parte din zona de acoperire a Corbeanca iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Corbeanca însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Corbeanca
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Corbeanca

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Case Paradisul Verde, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Corbeanca. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Corbeanca. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Case Paradisul Verde

Infrastructură Străzi înguste
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Liber

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Case Paradisul Verde rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Case Paradisul Verde nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Case Paradisul Verde există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 441402 .

Cei care au copii mici nu vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina deoarece există o grădiniță chiar în Case Paradisul Verde, iar acest detaliu va descongestiona considerabil traficul din zonă. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Deși este înconjurat de străduțe înguste, traficul din jurul Case Paradisul Verde este destul de liber, inclusiv la orele de vârf. Îți recomandăm totuși să eviți DN1 deoarece aici se formează ambuteiaje din când în când.

Transport public și conectivitate Case Paradisul Verde

În evaluare
Transport public Autobuz
Aeroport Acces rapid
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Case Paradisul Verde este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Nu există niciun fel de conexiune între Case Paradisul Verde și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Case Paradisul Verde, la care ajung liniile 441402.

Case Paradisul Verde se află în imediata apropiere a aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Construcție Case Paradisul Verde

Distincții eDezvoltator acordate Case Paradisul Verde pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Case Paradisul Verde pentru finisaje!

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Case Paradisul Verde s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Case Paradisul Verde, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Case Paradisul Verde duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Case Paradisul Verde

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 352. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Case Paradisul Verde

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Case Paradisul Verde

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Case Paradisul Verde sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Case Paradisul Verde a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Case Paradisul Verde au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Case Paradisul Verde

În evaluare
Gresie lucioasă

În Case Paradisul Verde s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Case Paradisul Verde sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Case Paradisul Verde pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Case Paradisul Verde

Termică Încălzire prin pardoseală
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Case Paradisul Verde

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Case Paradisul Verde folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Case Paradisul Verde s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Case Paradisul Verde, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Case Paradisul Verde

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Case Paradisul Verde s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Case Paradisul Verde s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Case Paradisul Verde, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Case Paradisul Verde

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Case Paradisul Verde vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Case Paradisul Verde sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Case Paradisul Verde, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Case Paradisul Verde

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Case Paradisul Verde

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime

Pereții care separă locuințele în Case Paradisul Verde sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Case Paradisul Verde, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Case Paradisul Verde a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Case Paradisul Verde

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Case Paradisul Verde, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Case Paradisul Verde au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Case Paradisul Verde a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Case Paradisul Verde.

Ramele ferestrelor sunt produse de Schuco și au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Case Paradisul Verde s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Case Paradisul Verde

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Case Paradisul Verde nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Case Paradisul Verde, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Case Paradisul Verde, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Case Paradisul Verde

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Case Paradisul Verde. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Case Paradisul Verde sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Case Paradisul Verde, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Case Paradisul Verde Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Case Paradisul Verde pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Case Paradisul Verde pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Case Paradisul Verde pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Case Paradisul Verde investitorii?

Detalii

Corbeanca ca investiție

Chirie Studio 300€
Chirie 2 camere 380€
Chirie 3 camere 485€

Localitatea Corbeanca se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Corbeanca nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Corbeanca, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 760 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Corbeanca sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Corbeanca atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Corbeanca
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Case Paradisul Verde

În evaluare
Preț achiziție Peste media zonei
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

Preț mare în comparație cu media din Ilfov - Nord

În timp ce media de preț a zonei Ilfov - Nord pentru casele de tip single este de 135000€, în Case Paradisul Verde aceste unități au prețuri începând cu 285000€, deci mai ridicat decât cel al pieței.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Case Paradisul Verde este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Case Paradisul Verde este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Case Paradisul Verde este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Case Paradisul Verde rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Case Paradisul Verde

Chiria medie 6.9€/mp
Public țintă Familii
Unitate recomandată Vilă Duplex

Rată de capitalizare de 2.80% pentru o vilă single

Dacă cumperi o vilă duplex în Case Paradisul Verde, vei putea încasa o chirie de aproximativ 950 EUR pe lună și vei plăti minim 285000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 25 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 10260 EUR pe an și vei plăti cam 650 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1641 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 2% pe an.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Case Paradisul Verde, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Case Paradisul Verde se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Facilități pentru investitori de la Case Paradisul Verde

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Case Paradisul Verde nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Case Paradisul Verde nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Case Paradisul Verde nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Case Paradisul Verde Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Case Paradisul Verde?

Din datele noastre, prețurile din Case Paradisul Verde încep de la 285000€, pentru vilele individuale.

Unde se află Case Paradisul Verde și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Case Paradisul Verde este situat în localitateaCorbeanca , la nord de București. Pentru a ajunge la Case Paradisul Verde depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Case Paradisul Verde?

Traficul din jurul Case Paradisul Verde este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este DN1.

Ce facilități oferă Case Paradisul Verde locuitorilor săi?

Locuitorii din Case Paradisul Verde au acces la următoarele facilități: școală publică (în ansamblu), școală privată (în apropiere), grădiniță (în ansamblu), supermarket (în ansamblu), sală de forță (în ansamblu), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Case Paradisul Verde?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Case Paradisul Verde Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Case Paradisul Verde și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.