Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cotroceni Smart Residence

Locuințe și prețuri Cotroceni Smart Residence

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Cotroceni Smart Residence Tipuri de locuințe

Studio Cotroceni Smart Residence

Apartamente Cotroceni Smart Residence

Vizitează Cotroceni Smart Residence

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Cotroceni Smart Residence împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Cotroceni Smart Residence alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Cotroceni Smart Residence

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Cotroceni Smart Residence, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Cotroceni Smart Residence

Cotroceni Smart Residence Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Cotroceni Smart Residence

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

Cotroceni Smart Residence este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Cotroceni Smart Residence au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Cotroceni Smart Residence!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Cotroceni Smart Residence este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Cotroceni Smart Residence!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Cotroceni Smart Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Cotroceni Smart Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Cotroceni Smart Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Cotroceni Smart Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Cotroceni Smart Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Cotroceni Smart Residence, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Cotroceni Smart Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Cotroceni Smart Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Cotroceni Smart Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Cotroceni Smart Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Cotroceni Smart Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Cotroceni Smart Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Cotroceni Smart Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Cotroceni Smart Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Cu toate că nu există loc de joacă chiar în Cotroceni Smart Residence, vei găsi unul destul de aproape, la câteva minute de condus.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Cotroceni Smart Residence care să implice și copiii.

Cotroceni Smart Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Cotroceni Smart Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Cotroceni Smart Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Cotroceni Smart Residence sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Cotroceni Smart Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Cotroceni Smart Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Cotroceni Smart Residence nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Cotroceni Smart Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Cotroceni Smart Residence Tineri

Metrou M1, M3 aproape
Aproape de mall
Parc mare în apropiere

Cotroceni Smart Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Cotroceni Smart Residence este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Cotroceni Smart Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105601. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 11,35.

Zonă liniștită și bine conectată

Cotroceni Smart Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Cotroceni Smart Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Cotroceni Smart Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Cotroceni Smart Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Cotroceni Smart Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Cotroceni Smart Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Cotroceni Smart Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Cotroceni Smart Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Cotroceni Smart Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Cotroceni Smart Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare
Rampe de acces în clădiri
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

Cotroceni Smart Residence:Persoane cu dizabilități fizice

Există rampe de acces

În Cotroceni Smart Residence, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Cotroceni Smart Residence, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Cotroceni Smart Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Cotroceni Smart Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Cotroceni Smart Residence nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Cotroceni Smart Residence nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Cotroceni Smart Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Cotroceni Smart Residence Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Cotroceni Smart Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
EV-MAG la 3 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 8 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Cotroceni Smart Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Cotroceni Smart Residence nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Cotroceni Smart Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Cotroceni Smart Residence Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Cotroceni Smart Residence:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Cotroceni Smart Residence, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Cotroceni Smart Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Cotroceni Smart Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Cotroceni Smart Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Cotroceni Smart Residence nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Cotroceni Smart Residence nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Cotroceni Smart Residence nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Cotroceni Smart Residence

Departe de centru
Densitate mare
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Cotroceni Smart Residence pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Cotroceni Smart Residence nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Cotroceni Smart Residence de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Cotroceni Smart Residence

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 6

Despre Grozăvești

Cartierul Grozăvești este un cartier studențesc, recunoscut pentru campusul universitar de aici și pentru dezvoltarea accelerată din ultimii ani. Este un cartier modern, în care s-au construit o mulțime de blocuri noi de locuințe și care oferă acces rapid către o mulțime de obiective importante ale orașului.

Cei care aleg să se mute în Grozăvești au acces la toate utilitățile, la stații de metrou, mai multe linii de transport în comun și o mulțime de oportunități prin care își pot petrece timpul liber.

Viața de zi cu zi în Grozăvești

În cartierul Grozăvești pot fi găsite supermarket-uri și hypermarket-uri, spații verzi (cel mai mare este grădina Botanică), instituții de învățământ și, în general, toate obiectivele pe care le-ar avea o familie care decide să locuiască aici.

Magazine în Grozăvești
 • Centrul Comercial Orhideea
 • IDM Basarab
 • Kaufland
Învățământ în Grozăvești
 • Universitatea Politehnica din București
 • Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport
 • Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”
Recreere în Grozăvești
 • Grădina Botanică Dimitrie Brândză
 • Parcul Grozăvești
 • Parcul Crângași
Transport public în Grozăvești
 • Stația de metrou Grozăvești
 • Liniile de autobuz 105, 601
 • Liniile de tramvai 11, 35

Rata criminalității în Grozăvești

Administrativ, Grozăvești, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Grozăvești este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Grozăvești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Cotroceni Smart Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Grozăvești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Grozăvești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Cotroceni Smart Residence

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Faptul că ansamblul rezidențial Cotroceni Smart Residence se află într-o zonă cu densitate mare, duce la o aglomerare moderată indiferent de ora zilei, dar nu ajunge să producă ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Cotroceni Smart Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Cotroceni Smart Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105601 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 11,35.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Cotroceni Smart Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Cotroceni Smart Residence se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Bulevadrul Geniului, în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Cotroceni Smart Residence

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Cotroceni Smart Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Cotroceni Smart Residence, la care ajung liniile 105601. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Cotroceni Smart Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 11,35, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție Cotroceni Smart Residence

Distincții eDezvoltator acordate Cotroceni Smart Residence pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Cotroceni Smart Residence sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Cotroceni Smart Residence sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Cotroceni Smart Residence, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Cotroceni Smart Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Cotroceni Smart Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 40. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Cotroceni Smart Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Cotroceni Smart Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Cotroceni Smart Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Cotroceni Smart Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Cotroceni Smart Residence

În evaluare

Nu avem informații despre gresie

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Cotroceni Smart Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Cotroceni Smart Residence

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Immergas
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Cotroceni Smart Residence

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Cotroceni Smart Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Cotroceni Smart Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Cotroceni Smart Residence

Siguranțe cu protecție la curentare

În Cotroceni Smart Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Cotroceni Smart Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Cotroceni Smart Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Cotroceni Smart Residence

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Cotroceni Smart Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Cotroceni Smart Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Cotroceni Smart Residence am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Cotroceni Smart Residence

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Cotroceni Smart Residence

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Cotroceni Smart Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Cotroceni Smart Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Cotroceni Smart Residence

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Cotroceni Smart Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Cotroceni Smart Residence au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Cotroceni Smart Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Cotroceni Smart Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Cotroceni Smart Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Cotroceni Smart Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Cotroceni Smart Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Cotroceni Smart Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Cotroceni Smart Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Cotroceni Smart Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Cotroceni Smart Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Cotroceni Smart Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Cotroceni Smart Residence Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Cotroceni Smart Residence pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Cotroceni Smart Residence nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Cotroceni Smart Residence pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Grozăvești ca investiție

Chirie Studio 345€
Chirie 2 camere 470€
Chirie 3 camere 650€

Cartierul Grozăvești face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Grozăvești tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Grozăvești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 345 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 960 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1200 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Grozăvești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Grozăvești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Grozăvești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Cotroceni Smart Residence

Preț achiziție Sub media zonei
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

Preț bun în comparație cu media din București - Central

În Cotroceni Smart Residence vei găsi locuințe la prețuri aflate spre limita inferioară a zonei. Spre exemplu, un apartament cu două camere în Cotroceni Smart Residence începe de la 71500€ în condițiile în care media de preț pentru acest tip de unitate în București - Central este de 96000€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Cotroceni Smart Residence se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Cotroceni Smart Residence se scumpesc de la an la an.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Cotroceni Smart Residence nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Cotroceni Smart Residence

Chiria medie 8.5€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Rată de capitalizare de 6.07% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Cotroceni Smart Residence, vei putea încasa o chirie de aproximativ 470 EUR pe lună și vei plăti minim 71500 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 11 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 5583 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 893 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 6% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Cotroceni Smart Residence se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Cotroceni Smart Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Cotroceni Smart Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Cotroceni Smart Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Cotroceni Smart Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cotroceni Smart Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Cotroceni Smart Residence?

Din datele noastre, prețurile din Cotroceni Smart Residence încep de la 50000€, pentru studio-uri (garsoniere). Apartamentele cu două camere încep de la 71500€.

Unde se află Cotroceni Smart Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Cotroceni Smart Residence este situat în cartierul Grozăvești din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Cotroceni Smart Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Cotroceni Smart Residence?

Locuind în Cotroceni Smart Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevadrul Geniului.

Ce facilități oferă Cotroceni Smart Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Cotroceni Smart Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Cotroceni Smart Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!