Atmosfera Villas
Atmosfera Villas

Atmosfera Villas

Zona: Jilava, Ilfov - SudAdresă: str. Fagului, 4, Jilava, IlfovInformații actualizate la: 9 / 3 / 2021
Ai întrebări despre Atmosfera Villas?

Află tot ce trebuie să știi despre Atmosfera Villas de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

Atmosfera Villas Vedere Generală

Atmosfera Villas Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

Atmosfera Villas Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

Atmosfera Villas Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

Atmosfera Villas Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

Atmosfera Villas Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

Atmosfera Villas Galerie foto

Ansamblul rezidential Atmosfera Villas din Ilfov - Sud
Atmosfera Villas
Ansamblul rezidential Atmosfera Villas din Ilfov - Sud
Atmosfera Villas
Ansamblul rezidential Atmosfera Villas din Ilfov - Sud
Atmosfera Villas

Atmosfera Villas Localizare

  • Adresa exactă: str. Fagului, 4, Jilava, Ilfov
  • Cartier: Jilava
  • Sector sau localitate:Măgurele
  • Zona:Ilfov - Sud

Atmosfera Villas Construcție și arhitectură

Atmosfera Villas Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele din Atmosfera Villas au peste 30cm grosime, ceea ce înseamnă că sunt mici șansele să auzi zgomotele vecinillor.

Atmosfera Villas Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial Atmosfera Villas se bucură de o izolație de peste 15 cm, ceea ce denotă un interes sporit al dezvoltatorului față de eficiența energetică.

Atmosfera Villas Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

Atmosfera Villas Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

Atmosfera Villas Întrebări frecvente

Lucrăm la o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii noștri pentru acest ansamblu, ea va fi gata în scurt timp. Dacă ai o întrebare la care dorești răspuns, folosește chat-ul de pe site (butonul cu semnul întrebării din dreapta jos) pentru a ne-o trimite. Îți vom răspunde pe loc și vom publica apoi întrebarea și răspunsul în această secțiune.

Subcategorii
Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală