Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Soho Unirii

Soho Unirii

str. Verzișori, 6, zona Tineretului, sector 4, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Soho Unirii.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din BucureștiAnsamblul rezidențial Soho Unirii din București

Păreri Soho Unirii

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Soho Unirii

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Soho Unirii

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 8. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Soho Unirii Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Soho Unirii sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane cu decorațiuni

Tavanele locuințelor din Soho Unirii au fost decorate cu inserții speciale, oferind un plus de eleganță încăperilor. Decorațiunile de acest tip sunt costisitoare și destul de dificil de realizat.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Soho Unirii au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Soho Unirii Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Soho Unirii s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Soho Unirii sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Soho Unirii pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Soho Unirii Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Soho Unirii folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Soho Unirii a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Soho Unirii, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Soho Unirii Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Soho Unirii s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Soho Unirii nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Soho Unirii, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Soho Unirii Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Soho Unirii vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Soho Unirii sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Soho Unirii trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Soho Unirii Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Soho Unirii sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 10cm grosime și sunt făcuți din gips-carton

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Soho Unirii, pereții interiori au 10cm grosime și au fost construiți din gips-carton, adică pereți falși umpluți cu vată sau alte materiale izolante, nu cea mai bună soluție pentru cei care vor liniște în casă .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Soho Unirii a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Soho Unirii Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Soho Unirii, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Soho Unirii au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Soho Unirii a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Soho Unirii.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Soho Unirii s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Soho Unirii Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Soho Unirii nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Soho Unirii, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Soho Unirii, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Soho Unirii. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Soho Unirii sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Soho Unirii, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Soho Unirii Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Soho Unirii

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Soho Unirii. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Soho Unirii:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Poți merge în fiecare zi la magazinul Mega Image situat la numai șase minute de mers pe jos sau la magazinele alimentare din cartier. La patru minute de mers cu mașina găsești și un Penny pe strada V. V. Stanciu sau un La Doi Pași pe strada Maria Tănase. Dacă preferi Carrefour poți merge la Unirea Shopping Center. Pe Intrarea Tarcău, strada 13, se află supermarketul Lidl, iar pe strada Răcari este Kaufland Vitan.

Piața agroalimentară e în zonă!

Deși nu ai o piață în ansamblu, la cinci-șase minute de mers cu mașina vei găsi patru piețe agroalimentare și un aprozar. Piața Norilor de pe strada Constantin Rădulescu se află cel mai aproape de complex, lângă aprozarul de legume și fructe proaspete. Dacă ai drum pe Calea Vitan te poți opri la Piața Vitan sau poți trece pe la Piața Volantă Nerva Traian. De asemenea pe strada Foișorului se află Complexul Piața Foișorului unde vei găsi o mulțime de produse naturale.

Ești în buricul târgului!

În apropiere de ansamblu, la cinci minute de mers cu mașina găsești două mall-uri consacrate - București Mall și Unirea Shopping Center -m amele cu restaurante, magazine populare, cinematograf și cu loc de joacă pentru copii. Dacă vrei să faci shopping într-un mall modern poți merge la Cocor, un mall cu magazine de modă internaționale și naționale. Alte opțiuni sunt Park Lake, Galeriile Titan, Mega Mall sau Liberty Center.

Soho Unirii:Educație

Găsești școala la câteva minute de Soho Unirii!

Cele mai apropiate școli de ansamblu sunt Școala Generală nr. 72 (strada Anton Pann) și Școala Gimnazială nr. 97 (strada Viorele). De asemenea, la îndemână sunt și unitățile de învățământ din cartierele Vitan, Titan sau Berceni.

Găsești o grădiniță în apropiere de Soho Unirii

La maxim zece minute de casă cei mici pot alege din cele 12 unități de învățământ preșcolare locul preferat pentru a se dezvolta la început de drum. Unele cu program prelungit, altele cu program normal, unele private, altele de stat, fiecare are ceva special și iubit de către copilași. Dintre acestea menționăm Grădinița Prikindel, Grădinița Children’s Joy Land, Grădinița Germană ERA Kinderland, Grădinița Elite, Grădinița Mell sau Grădinița nr. 224.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Dacă ai nevoie de un loc unde să duci copiii înainte sau după programul de școală vei găsi șase astfel de centre situate la maxim 15 minute depărtare de ansamblu. Pe Bulevardul Ressu Camil se află centrul educațional A&M ce pune la dispoziție programele de before și after school, inclusiv școala de vară. Pe lângă activitățile obișnuite se pot face cursuri opționale precum înot, robotică, pian, cursuri limbi străine, se organizează tabere, excursii, plimbări sau vizionări de spectacole. Pe strada Cogâlnic copiii pot merge la Before&After School Bulgărași de Aur, pe strada Lânăriei se află After School Melba sau pe strada Mitropolit Grigore vei găsi Jolly Pepe.

Soho Unirii:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Soho Unirii, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

În cartierele învecinate, dar și în parcurile din împrejurimi cei mici au spații de joacă în aer liber, inclusiv piste de trotinete sau biciclete, tiroliană sau terenuri de sport. Pe strada Vlaicu Vodă se află locul de joacă Jungle Kids, unde copiii se pot juca în siguranță în interior și au și posibilitatea de a-și aniversa zilele de naștere aici. Pe strada Wilhelm Filderman se află Jingle Joy, o locație excelentă pentru aniversări și distracții pentru copii.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

În timpul liber poți merge să vizionezi un spectacol la Arenele Romane (șapte minute de mers cu mașina, în Parcul Carol I) sau la Sala Polivalentă din Parcul Tineretului. Alte atracții minunate pentru copii sunt Orășelul Copiilor sau Patinoarul I.O.R. din Parcul Alexandru Ioan Cuza. La numai patru minute de casă găsești și un club de comedie - Comics Club Stand-Up Comedy sau poți face o plimbare prin Centrul Vechi (cinci minute depărtare).

Soho Unirii:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Soho Unirii te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Soho Unirii nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Soho Unirii nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Soho Unirii:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Soho Unirii este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Soho Unirii sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Soho Unirii par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Soho Unirii:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Soho Unirii este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Soho Unirii, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 133,312,313,391,N105. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Soho Unirii este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Soho Unirii:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Soho Unirii ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Soho Unirii.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Soho Unirii va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Soho Unirii:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Soho Unirii pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Soho Unirii nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Soho Unirii vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Soho Unirii:Persoane cu dizabilități fizice

Există rampe de acces

În Soho Unirii, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Soho Unirii, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Soho Unirii nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Soho Unirii:Persoane cu dizabilități senzoriale

Ascensoarele oferă indicații acustice

Lifturile din Soho Unirii dispun de un sistem care comunică fonic pasagerilor atunci când se deschid sau se închid ușile sau când se ajunge la un anumit etaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Soho Unirii nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Soho Unirii nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Soho Unirii

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 1 km - - - 4 locuri
Renovatio e-charge la 2 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Soho Unirii nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Soho Unirii nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Soho Unirii nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Soho Unirii au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Soho Unirii:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Soho Unirii pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Soho Unirii există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Soho Unirii ai, în ofertă, cosmetică canină.

Soho Unirii:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Soho Unirii nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Soho Unirii are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Soho Unirii, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Soho Unirii pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Soho Unirii Contact Dezvoltator
44,4201522 26,1073857

Harta Soho Unirii

Click pe buton pentru a vedea unde se află Soho Unirii

Despre Tineretului

Cartierul Tineretului este un cartier mare din sectorul 4 al capitalei, întins pe 62.5 hectare. Acesta poartă numele parcului în care locuitorii de aici se relaxează și este foarte atractiv prin proximitatea față de zona centrală. Este un cartier cu foarte multe blocuri construite în anii 70 și 80, care au un regim de înălțime P+10E, dar și cu o zonă de case cu unul, maxim două etaje.

Cei care doresc să se mute în acest cartier sunt motivați de numeroasele facilități de transport (metrou, tramvai, autobuz, troleibuz) și de bulevardele largi, care oferă acces rapid către centru.

Viața de zi cu zi în Tineretului

Cartierul Tineretului este deservit de mai multe unități de învățământ, un liceu și două facultăți particulare, de piețe agroalimentare, parcuri și diverse instituții, atât pentru copii, cât și pentru adulți. În zonă există și mai multe proiecte imobiliare moderne.

Magazine în Tineretului
 • Mega Image
 • Piața Norilor
 • Carrefour Market
Învățământ în Tineretului
 • Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir
 • Colegiul Național Gheorghe Șincai
 • Școala Generală nr. 97
Recreere în Tineretului
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Carol I
 • Centrul Vechi (15 min)
Transport public în Tineretului
 • Stațiile de metrou Tineretului, Timpuri Noi
 • Linia de tramvai 19
 • Liniile de autobuz 133, 312, 313, 391, N105

Rata criminalității în Tineretului

Administrativ, Tineretului, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Tineretului o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Tineretului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Soho Unirii, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Tineretului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Tineretului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În jurul Soho Unirii sunt predominant clădiri mici, fapt ce face ca zona să fie puțin aglomerată. De fapt, la orele de vârf, aici este chiar mai liber decât în jurul prânzului - acest fapt este urmarea stilului de viață pe care îl au locuitorii, cei mai mulți lucrând de acasă.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Soho Unirii au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Soho Unirii există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 133,312,313,391,N105 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Soho Unirii, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Soho Unirii se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Bulevardul Mărășești și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Soho Unirii este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Soho Unirii, la care ajung liniile 133,312,313,391,N105. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Soho Unirii vor avea acces și la liniile de tramvai 19, existând cel puțin o stație în cartier.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Soho Unirii și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Soho Unirii Contact Dezvoltator

Cartierul Tineretului face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Tineretului tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Tineretului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 305 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 500 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 570 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 748 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 935 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Tineretului sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Tineretului atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Tineretului
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Soho Unirii față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Soho Unirii se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Soho Unirii se scumpesc de la an la an.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Soho Unirii nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Soho Unirii se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Soho Unirii va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Soho Unirii nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Soho Unirii nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Soho Unirii nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Soho Unirii să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Soho Unirii Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Soho Unirii?

Momentan colectăm, de la Soho Unirii, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Soho Unirii și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Soho Unirii este situat în cartierul Tineretului din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Soho Unirii depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Soho Unirii?

Traficul din jurul Soho Unirii este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Bulevardul Mărășești.

Ce facilități oferă Soho Unirii locuitorilor săi?

Locuitorii din Soho Unirii au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Soho Unirii Contact Dezvoltator