Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Voluntari

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
mai multe... mai puține
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
mai multe... mai puține
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Voluntari

Voluntari este un oraș situat în imediată apropiere a Bucureștiului, care aproape că a fost înglobat în suprafața capitalei. Acesta este traversat de 3 drumuri importante (DN 2, DJ100A și DJ200), are o suprafață de 3700 de hectare și atrage printr-o dezvoltare economică rapidă.

Încă din 2004, de când a reușit să devină oraș, Voluntariul a reușit să atragă numeroși locuitori prin instituțiile private de învățământ, prin magazinele diversificate și prin cartierele rezidențiale noi, cu case sau apartamente ce garantează confort.

Orașul din nordul capitalei este conectat la toate rețelele de utilități ( canalizare, apă curentă și gaz) și este considerat a fi unul dintre principalele hub-uri IT ale țării.

Puncte de interes Zona Voluntari

Voluntariul are acces rapid către aeroportul Băneasa, către pădurea Băneasa și către numeroase clădiri business. De asemenea, aici pot fi regăsite mai multe restaurante, baruri, grădinițe și școli private sau alte obiective care pot oferi confort.

Obiective Turistice în Zona Voluntari
Obiective Turistice în Zona Voluntari
Școli și alte unități de învățământ în Zona Voluntari
Școli și alte unități de învățământ în Zona Voluntari
Magazine și Piețe în Zona Voluntari
Magazine și Piețe în Zona Voluntari

Magazine și Piețe Zona Voluntari

Linii de Transport Public în Zona Voluntari
Linii de Transport Public în Zona Voluntari

Rata criminalității în Voluntari

Administrativ, Voluntari, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că acest cartier este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Voluntari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Voluntari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Voluntari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Voluntari?

Din datele noastre, prețurile din Zona Voluntari încep de la:

  • Garsoniere - 54 €;
  • Apartamente cu două camere - 2 €;
  • Case individuale - 22 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Voluntari?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Voluntari încep de la:

  • Garsoniere - 280 €;
  • Apartamente cu două camere - 380 €;
  • Apartamente cu trei camere - 450 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 880 €;
  • Case individuale - 1100 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Voluntari?

Da, cei care locuiesc în Zona Voluntari au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Pipera, Liniile de autobuz 135, 301, 343, R409 și Stație de taxi Voluntari

Ce școli pot găsi în Zona Voluntari?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Voluntari, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Generală Numărul 1 Voluntari, Grădiniţa Cu Program Prelungit NR. 1 și Bel Sorriso - Școală și Grădiniță.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Voluntari?

Cei care locuiesc în Zona Voluntari, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Pipera Plaza, Lidl și Mega Image.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Voluntari?

Locuitorii din Zona Voluntari, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Grădina Zoologică Bucureşti, Parcul Regele Mihai I și Parcul Plumbuita.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România