Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Dămăroaia

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Dămăroaia

Cartierul Dămăroaia este un cartier aerisit și verde din nordul Capitalei. Acesta este situat în sectorul 1, este învecinat cu cartierele Băneasa și Pajura și oferă acces rapid către Lacul Grivița. Foarte mulți bucureșteni visează la acest cartier, deoarece este ceva mai accesibil decât alte cartiere de lux, însă oferă foarte multe avantaje.

În cea mai mare parte, cartierul este format din case și vile. Există și câteva blocuri, însă, cu o arhitectură deosebită. Fiind cartier rezidențial, oferă o serie de facilități, cum ar fi magazinele, școlile și grădinițele. Poziționarea din nordul Bucureștiului face din acest cartier unul atractiv și pentru oamenii de afaceri, în clădirile din Dămăroaia existând numeroase business-uri.

Puncte de interes Zona Dămăroaia

Cartierul Dămăroaia are mai multe puncte de interes. Acesta oferă acces rapid către magazine, către Grădina Zoologică și către instituții educaționale.

Obiective Turistice în Zona Dămăroaia
Obiective Turistice în Zona Dămăroaia
Școli și alte unități de învățământ în Zona Dămăroaia
Școli și alte unități de învățământ în Zona Dămăroaia
Magazine și Piețe în Zona Dămăroaia
Magazine și Piețe în Zona Dămăroaia

Magazine și Piețe Zona Dămăroaia

Linii de Transport Public în Zona Dămăroaia
Linii de Transport Public în Zona Dămăroaia

Rata criminalității în Dămăroaia

Administrativ, Dămăroaia, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Dămăroaia o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dămăroaia

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dămăroaia. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dămăroaia. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Dămăroaia?

Din datele noastre, prețurile din Zona Dămăroaia încep de la:

  • Case de tip duplex sau înșiruite - 5 €;
  • Case individuale - 5 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Dămăroaia?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Dămăroaia încep de la:

  • Garsoniere - 300 €;
  • Apartamente cu două camere - 415 €;
  • Apartamente cu trei camere - 530 €;
  • Apartamente cu patru camere - 950 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 1168 €;
  • Case individuale - 1460 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Dămăroaia?

Da, cei care locuiesc în Zona Dămăroaia au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Jiului, Linia de tramvai 24 și Liniile de autobuz 112, 331, 331bis, N113, T5, R436, R474

Ce școli pot găsi în Zona Dămăroaia?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Dămăroaia, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Nicolae Grigorescu, Grădinița Chitzi Bush și Liceul Dimitrie Paciurea.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Dămăroaia?

Cei care locuiesc în Zona Dămăroaia, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Kaufland și Piața Pajura.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Dămăroaia?

Locuitorii din Zona Dămăroaia, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Regele Mihai I, Muzeul Satului Dimitrie Gusti și Parcul Bazilescu.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România