Contemporan Residence în Pipera
Contemporan Residence în Pipera

Contemporan Residence în Pipera

Zona: Voluntari, București - NordAdresă: str. Drumul Bisericii, 38, zona Pipera, Voluntari, IlfovInformații actualizate la: 9 / 3 / 2021
Ai întrebări despre Contemporan Residence în Pipera?

Află tot ce trebuie să știi despre Contemporan Residence în Pipera de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

Contemporan Residence în Pipera Vedere Generală

Contemporan Residence în Pipera Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

Contemporan Residence în Pipera Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

Contemporan Residence în Pipera Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

Contemporan Residence în Pipera Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

Contemporan Residence în Pipera Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

Contemporan Residence în Pipera Galerie foto

Aici vei găsi în curând zeci de imagini realizate de echipele noastre în acest ansamblu rezidențial.

Contemporan Residence în Pipera Localizare

  • Adresa exactă: str. Drumul Bisericii, 38, zona Pipera, Voluntari, Ilfov
  • Cartier: Voluntari
  • Sector sau localitate:Sector 2
  • Zona:București - Nord

Contemporan Residence în Pipera Construcție și arhitectură

Contemporan Residence în Pipera Structură de rezistență

Pereți exteriori din beton
Imagine de la șantier

Pereți exteriori din beton

Pereții exteriori ai clădirilor din Contemporan Residence în Pipera sunt realizați din beton sau prefabricate din beton. Acest sistem constructiv este unul dintre cele mai eficiente, blocul fiind practic asamblat.

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial Contemporan Residence în Pipera au sub 30 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

Contemporan Residence în Pipera Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial Contemporan Residence în Pipera au un strat de izolație mai mic de 15cm, nu foarte gros însă destul cât să ofere o eficiență energetică bună.

Contemporan Residence în Pipera Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

Contemporan Residence în Pipera Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

Contemporan Residence în Pipera Întrebări frecvente

Lucrăm la o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii noștri pentru acest ansamblu, ea va fi gata în scurt timp. Dacă ai o întrebare la care dorești răspuns, folosește chat-ul de pe site (butonul cu semnul întrebării din dreapta jos) pentru a ne-o trimite. Îți vom răspunde pe loc și vom publica apoi întrebarea și răspunsul în această secțiune.

Subcategorii
Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală