Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Summer Residence

Summer Residence

Strada Verii, Nr. 5, Bragadiru, Bragadiru, Ilfov - Sud

Actualizat pe 2022-08-05
 10384 București

Prețuri Summer Residence

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

Casă individuală cu un etaj 119 mp Summer Residence
Bragadiru Vila individuala
119 mp 140.000,00 €

Compartimentare

3
3
2

Prezentare

 • Camera de zi

  31,5 mp | 6,51m x 5,30m
 • Bucătăria

  8,8 mp | 3,29m x 2,97m
 • Baia principală

  2,2 mp | 2,21m x 1,05m
 • Dormitorul principal

  17,2 mp | 5,30m x 5,35m
 • Terasa principală

  6,8 mp | 1,80m x 3,80m

Localizare

 • Periferic
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Fermieri locali

Ansamblu

 • Summer Residence

  Summer Residence

  Standard
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Reduceri la plata cash
Randări și tur virtual
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Summer Residence și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Ionuț Bălău , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10384 din București

Summer Residence Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Summer Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Summer Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Summer Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Summer Residence Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Summer Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca ABB .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Summer Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Summer Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic, produse de Gewiss . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Summer Residence Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Summer Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Summer Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Summer Residence am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Summer Residence Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Summer Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 15cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Summer Residence, pereții interiori au 15cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Summer Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Summer Residence Izolația termică

Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Summer Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Summer Residence au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Summer Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Izolație de tip sandwich

Plafoanele sau acoperișurile clădirilor din Summer Residence sunt izolate termic folosind un mix de materiale ce conține vată minerală și alte avansate ce pot fi prezentate cel mai bine direct de către dezvoltator.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Summer Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Summer Residence Hidroizolația

Subsoluri cu hidroizolații lichide pe bază de cauciuc acrilic

Subsolurile clădirilor din Summer Residence sunt izolate cu membrană bituminoasă armată. Aceasta este practic succesorul „cartonului” care se folosea în perioada comunistă. Este un material deosebit de durabil și relativ ieftin.

Acoperișuri sau plafoane fără hidroizolație

Acoperișurile caselor din Summer Residence nu au izolație suplimentară, bazându-se doar pe acoperiș. În marea majoritate a cazurilor, acoperișul este îndeajuns pentru a opri orice fel de infiltrații însă există locuințe care au un strat suplimentar de hidroizolație în plafonul ultimului nivel pentru a preveni orice fel de neplăceri.

Terase construite cu ciment impermeabil

Cimentul folosit la terasele din Summer Residence este de tip hidro-izolant, adică nu permite niciun fel de infiltrații, care ar fi putut ajunge în locuințe.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Summer Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Summer Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Summer Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Summer Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Summer Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Summer Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Summer Residence, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Summer Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Summer Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Summer Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Summer Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Summer Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Summer Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Summer Residence:Recreere

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Summer Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Cu toate că nu există loc de joacă chiar în Summer Residence, vei găsi unul destul de aproape, la câteva minute de condus.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Summer Residence care să implice și copiii.

Summer Residence:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Summer Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Summer Residence nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Summer Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Summer Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Pe stradă, nu ai unde să arunci gunoiul

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Summer Residence nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Summer Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Summer Residence:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Summer Residence nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Summer Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 424421.

Stai departe de centru

Summer Residence este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Summer Residence:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Summer Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Summer Residence sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Summer Residence va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Summer Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Summer Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Summer Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Summer Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Summer Residence:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Summer Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Summer Residence, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Summer Residence sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Summer Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Summer Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Summer Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

Fără curent trifazic

Deoarece casele din Summer Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Summer Residence nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Summer Residence nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Mașinile se parchează în stradă

În Summer Residence mașinile sunt parcate pe stradă, detaliu care denotă că locuințele nu au fost prevăzute cu garaj sau car port. Acest lucru poate îngreuna instalarea stațiilor de încărcare.

Summer Residence:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Summer Residence de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Summer Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Summer Residence, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Summer Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Summer Residence nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Summer Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Summer Residence deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,39908 25,99192

Harta Summer Residence

Click pe buton pentru a vedea unde se află Summer Residence

Despre Bragadiru

Viața de zi cu zi în Bragadiru

Magazine în Bragadiru
 • Lidl
 • Penny
 • Aprozar La Makedonu
Învățământ în Bragadiru
 • Grădiniță și After School Carlida
 • Grădinița Piticii Noștri
 • Școala Gimnazială Numărul 1
Recreere în Bragadiru
 • Parcul Bragadiru
Transport public în Bragadiru
 • Liniile de autobuz R421, R424

Rata criminalității în Bragadiru

Administrativ, Bragadiru, face parte din zona de acoperire a Bragadiru iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Bragadiru însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Bragadiru
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Bragadiru

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Summer Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Bragadiru. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Bragadiru. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Summer Residence nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Summer Residence nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Summer Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 424421 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Summer Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Summer Residence se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Prelungirea Ghencea, în special dimineața și după-amiaza.

Faptul că Summer Residence este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Summer Residence și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Summer Residence, la care ajung liniile 424421.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Summer Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Bragadiru se află la sud de București. Față de celelalte localități din zone din partea de sud a județului Ilfov, chiriile din localitatea Bragadiru nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Bragadiru, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 620 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 775 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Bragadiru sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Bragadiru atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Bragadiru
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din Ilfov - Sud

În timp ce media de preț a zonei Ilfov - Sud pentru casele de tip single este de 109523€, în Summer Residence aceste unități au prețuri începând cu 140000€, deci mai ridicat decât cel al pieței.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Sud, Summer Residence nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Summer Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Summer Residence rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 5.06% pentru o vilă single

Dacă cumperi o vilă duplex în Summer Residence, vei putea încasa o chirie de aproximativ 775 EUR pe lună și vei plăti minim 140000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 13 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 9212 EUR pe an și vei plăti cam 650 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1473 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 5% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Summer Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Summer Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Summer Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Summer Residence un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Summer Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Summer Residence?

Din datele noastre, prețurile din Summer Residence încep de la 140000€, pentru vilele individuale.

Unde se află Summer Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Summer Residence este situat în localitateaBragadiru , în sudul partea de sud a județului Ilfov. Pentru a ajunge la Summer Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Summer Residence?

Locuind în Summer Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Prelungirea Ghencea.

Ce facilități oferă Summer Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Summer Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România