Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Aviației Park
T1R2C014 | BUCSVN

Aviației Park

Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, Nr. 5, Aviației, Sector 1, București - Nord

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Aviației Park din București

Prețuri Aviației Park

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

SOLD OUT

Apartament 2 camere 52 mp Aviației Park
Aviației Apartament 2 camere
T1R2C014A001
51 mp 120.000,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M2
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • Aviației Park

  Aviației Park

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

SOLD OUT

Apartament 3 camere 77 mp Aviației Park
Aviației Apartament 3 camere
T1R2C014A002
77 mp 215.000,00 €

Compartimentare

2
2
1

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M2
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • Aviației Park

  Aviației Park

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Aviației Park și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din BucureștiAnsamblul rezidențial 14 din București

Aviației Park Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Aviației Park sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane cu decorațiuni

Tavanele locuințelor din Aviației Park au fost decorate cu inserții speciale, oferind un plus de eleganță încăperilor. Decorațiunile de acest tip sunt costisitoare și destul de dificil de realizat.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Aviației Park. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Aviației Park Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Aviației Park s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Aviației Park sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Aviației Park pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Aviației Park Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Aviației Park, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Aviației Park a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Aviației Park, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Aviației Park Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Aviației Park s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Aviației Park s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Aviației Park este să verificăm pe teren.

Aviației Park Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Aviației Park vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Aviației Park sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Aviației Park trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Aviației Park Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ cm grosime și sunt făcuți din BCA

Pereții care separă locuințele în Aviației Park sunt construiți din blocuri de BCA, un material foarte bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din BCA

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Aviației Park, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din BCA, o alegere excelentă, ce va garanta liniștea în casă .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Aviației Park a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Aviației Park Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din BCA de 40 cm grosime, din care 15 cm izolație cu vată minerală (bazaltică)

Pereții exteriori ai Aviației Park au fost realizați din BCA. Aceasta nu este cea mai potrivită alegere din punct de vedere al eficienței energetice, considerăm noi. Există soluții mai bune și mai eficiente energetic. BCA-ul este un material inovativ, modern, dar are tendința de a rămâne neutru din punct de vedere termic.

Pereții exteriori ai clădirilor din Aviației Park au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

Ne-am bucurat să constatăm că dezvoltatorul Aviației Park a folosit pentru izolația exterioară a pereților vată minerală de 15 cm grosime - un izolator termic excelent și mult mai ecologic decât alternativele sale.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Aviației Park.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Aviației Park încă nu avem această informație.

Aviației Park Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Aviației Park nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Aviației Park, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Aviației Park, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Aviației Park. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Aviației Park sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Aviației Park, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Aviației Park:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Pentru cumpărăturile zilnice poți merge pe jos la Mega Image sau la Lidl situate la cinci minute depărtare. În apropiere se află și Profi sau Carrefour Market, precum și o mulțime de magazine alimentare de cartier - Super Mercato, Gemini, CMD.

Piața agroalimentară e în zonă!

Poți cumpăra fructe și legume proaspete de la băcăniile din zonă, cum ar fi Prăvălia cu de toate de pe Șoseaua Pipera sau poți merge în Piața Băneasa (cinci minute de mers cu mașina). În 15-20 de minute ajungi în Piața Mureș, Piața Giulești II, Piața Amzei sau Piața Floreasca, Piața Gemini, Piața Bucur-Obor sau Piața Voluntari. Pentru mai multe produse naturale poți merge în Complexul Agroalimentar Crângași unde vei găsi tot ceea ce ai nevoie.

Ai un mall foarte aproape

Cele mai apropiate mall-uri de complex sunt Băneasa Shopping City, Promenada Mall și Pipera Plaza. Dacă ai drum prin zona Iancului poți merge la Veranda Mall sau la Mega Mall. În Gara de Nord se află Centrul Comercial Orhideea, iar în Bucureștii Noi este Colosseum Mall. Dacă vrei să mergi într-un mall mai mare cele mai bune opțiuni sunt Plaza România sau AFI Cotroceni.

Aviației Park:Educație

Găsești școala la câteva minute de Aviației Park!

În apropiere de ansamblu vei găsi trei școli gimnaziale de stat foarte bune - Școala Gimnazială nr. 7, nr. 6 și Școala Gimnazială Herăstrău. Alte opțiuni rămân unitățile de învățământ din cartierele Tei și Bucur - Obor fiind numeroase. Bineînțeles că există și o școală internațională lângă Aviației Park - Verita - ce are la bază un sistem de predare britanic.

Găsești o grădiniță în apropiere de Aviației Park

În ceea ce privește unitățile de învățământ preșcolare, cartierul stă foarte bine - 15 la număr. Poți ajunge la Grădinița Bergman 2 în maxim zece minute pe jos (strada Mușetești), o grădiniță care pune accent pe dezvoltarea celor mici în mod natural, astfel organizează des ieșiri în natură. Pentru cei care iubesc tehnica Montessori pot alege Grădinița Joy Montessori (strada Cărbunarilor) sau Montessori \orizonturi Libere (intrarea Undiței). În apropiere există inclusiv o grădiniță pentru hipoacuzici - Numărul 65 (strada Nicolae G. Caramfil).

Poți găsi un after-school aproape de casă!

La cinci minute de mers pe jos din ansamblu se află After School Luca, un loc numai bun pentru școlari în timp ce sunteți încă la servici. Aici își fac temele, pot servi o masă caldă sau să facă alte activități artistice. Pe strada Grigore Gafencu găsești Art ‘Alegria - o locație cu mai multe programe, precum grădiniță, afterschool și școala de vară - astfel devine un loc perfect pentru copii.

Aviației Park:Recreere

În evaluare
Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

Este necesar pentru starea generală de sănătate să petreci timp în natură, indiferent de vârstă, dar mai ales pentru cei mici. În Aviației Park ai o gamă foarte bogată de opțiuni. Te vei putea plimba atât prin parcul din ansamblul, cât și prin parcurile din jurul complexului rezidențial, iar cei mici au la dispoziție locuri de joacă special amenajate pentru ei.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Cu siguranță în cartierul Aviației cei mici vor găsi un loc de joacă preferat, deoarece în cartier există cel puțin astfel de spații special amenajate în aer liber. De asemenea, pot merge să se joace la Zumbrava sau la Univrse VR - două locații moderne cu mai multe zone de joacă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

În parcurile din apropiere puteți face multe activități sportive, inclusiv în zona de agrement nautică din Parcul Tei. Copiii au spații pentru skateboarding, piste pentru trotinete sau biciclete, chiar și o tiroliană. Alte variante plăcute de făcut în familie sunt vizitarea muzeelor, precum Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti, Muzeul Zambaccian sau sau Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa. Bineînțeles expozițiile și evenimentele organizate în cadrul Romexpo pot fi admirate oricând fiind situat la zece minute de mers cu mașina din Aviației Park.

Aviației Park:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În Aviației Park te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Aviației Park, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Aviației Park sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Aviației Park:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Aviației Park este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Aviației Park sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Aviației Park par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Aviației Park:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Aviației Park este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Aviației Park, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,301,T8,T9,T10.

Zonă liniștită și bine conectată

Aviației Park se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Aviației Park:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Aviației Park privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Aviației Park.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Aviației Park are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Aviației Park:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Aviației Park.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Aviației Park nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Aviației Park vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Aviației Park:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Aviației Park.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Aviației Park.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Aviației Park sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Aviației Park:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Aviației Park sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Aviației Park privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Aviației Park sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Aviației Park

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 1 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri
Mega Image la 4 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Aviației Park nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Aviației Park au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Aviației Park au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Aviației Park:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Aviației Park pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Aviației Park există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Aviației Park ai, în ofertă, cosmetică canină.

Aviației Park:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Aviației Park are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Aviației Park, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,488317 26,093673

Harta Aviației Park

Click pe buton pentru a vedea unde se află Aviației Park

Despre Aviației

Cartierul Aviației este un cartier din partea de nord a Bucureștiului, delimitat de Aeroportul Băneasa în Nord, de comuna Pipera în este și de două lacuri în sud și vest : Floreasca și Herăstrău. Este unul dintre cartierele foarte bine văzute, care beneficiază de toate utilitățile de care ai putea avea nevoie: transport în comun, spitale, locuri de promenadă, supermarket-uri, etc.

Majoritatea blocurilor de aici sunt cu regim de înălțime P+4, ceea ce asigură o deschidere vizuală mare și de asemenea, le oferă locuitorilor suficiente locuri de parcare. Cei care doresc să locuiască la casă, pot găsi în nordul cartierului și o zonă cu locuințe P sau P+1.

Viața de zi cu zi în Aviației

Locuitorii din cartierul Aviației beneficiază de acces rapid către spitalul Academic Hospital, către Promenada Mall, stația de metrou Aurel Vlaicu, precum și alte puncte de interes prezentate mai jos.

Magazine în Aviației
 • Promenada Mall
 • Mega Image
 • Lidl
Învățământ în Aviației
 • Școala Gimnazială Herăstrău
 • Școala Greacă Athena
 • Grădinița Montessori
Recreere în Aviației
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Bordei
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Aviației
 • Stația de metrou Aurel Vlaicu
 • Liniile de autobuz 112, 301, T8, T9, T10
 • Stație de taxi Promenada

Rata criminalității în Aviației

Administrativ, Aviației, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Aviației o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Aviației

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Aviației Park, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Aviației. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Aviației. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Aviației Park este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Aviației Park au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Aviației Park există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,301,T8,T9,T10 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Aviației Park, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Aviației Park are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Aerogării.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Aviației Park un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Aviației Park, la care ajung liniile 112,301,T8,T9,T10.

Aviației Park se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

În jurul Aviației Park se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Faptul că ansamblul Aviației Park este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Aviației Park au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Aviației face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Aviației tind să fie cu aproximativ 10procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Aviației, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 415 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 780 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 835 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 3464 Euro pe lună, cu 6 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 4330 Euro pe lună, cu 7 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Aviației sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Aviației atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Aviației
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț normal în comparație cu media din București - Nord

Prețurile apartamentelor din Aviației Park se mențin normale, raportate la media zonei. Astfel, un apartament cu două camere începe de la 120000€ în condițiile în care acestui tip de locuință în București - Nord este de 110850€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Aviației Park se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Aviației Park nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Rată de capitalizare de 4.28% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Aviației Park, vei putea încasa o chirie de aproximativ 550 EUR pe lună și vei plăti minim 120000 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 16 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 6534 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1045 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 4% pe an.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Aviației Park, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Aviației Park se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Rate doar prin bancă

Aviației Park nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Aviației Park oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Aviației Park nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Aviației Park?

Din datele noastre, prețurile din Aviației Park încep de la 120000€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Aviației Park și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Aviației Park este situat în cartierul Aviației din nordul capitalei. Poți ajunge ușor la Aviației Park folosind metrou M2. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Aviației Park?

Locuind în Aviației Park nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Aerogării.

Ce facilități oferă Aviației Park locuitorilor săi?

Locuitorii din Aviației Park au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România