0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Star Rezidential Timpuri Noi 3
Star Rezidential Timpuri Noi 3

Star Rezidential Timpuri Noi 3

str. Vlad Dracul, zona Vitan, sector 3, București
Actualizat pe 2021-10-08

Prețuri și locuințe Star Rezidential Timpuri Noi 3

Vizitează Star Rezidential Timpuri Noi 3

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Star Rezidential Timpuri Noi 3.

Descoperă Star Rezidential Timpuri Noi 3!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Star Rezidential Timpuri Noi 3! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Star Rezidential Timpuri Noi 3 Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Restaurante în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Timpuri Noi 3

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Star Rezidential Timpuri Noi 3, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Star Rezidential Timpuri Noi 3 satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Star Rezidential Timpuri Noi 3!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Star Rezidential Timpuri Noi 3!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Star Rezidential Timpuri Noi 3

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Star Rezidential Timpuri Noi 3. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Star Rezidential Timpuri Noi 3 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Star Rezidential Timpuri Noi 3, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Star Rezidential Timpuri Noi 3 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Star Rezidential Timpuri Noi 3.

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Educație

Găsești școala la câteva minute de Star Rezidential Timpuri Noi 3!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Star Rezidential Timpuri Noi 3

Deși nu există grădiniță chiar în Star Rezidential Timpuri Noi 3, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Star Rezidential Timpuri Noi 3, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Star Rezidential Timpuri Noi 3, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Star Rezidential Timpuri Noi 3 există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Star Rezidential Timpuri Noi 3 care să implice și copiii.

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Star Rezidential Timpuri Noi 3 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Star Rezidential Timpuri Noi 3, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Star Rezidential Timpuri Noi 3 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Star Rezidential Timpuri Noi 3 par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Star Rezidential Timpuri Noi 3 Tineri

Metrou M1 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Star Rezidential Timpuri Noi 3 este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Star Rezidential Timpuri Noi 3, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 123,135,223,N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,19.

Stai departe de centru

Star Rezidential Timpuri Noi 3 este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Star Rezidential Timpuri Noi 3 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Star Rezidential Timpuri Noi 3 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Star Rezidential Timpuri Noi 3 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Star Rezidential Timpuri Noi 3 Persoane cu dizabilități

În evaluare

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Există rampe de acces

În Star Rezidential Timpuri Noi 3, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Star Rezidential Timpuri Noi 3 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Star Rezidential Timpuri Noi 3 Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 2 km - - - 4 locuri
Auchan la 2 km - - - 2 locuri

Facilități Star Rezidential Timpuri Noi 3 Animale de companie

Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Star Rezidential Timpuri Noi 3 sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Star Rezidential Timpuri Noi 3 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Star Rezidential Timpuri Noi 3:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Star Rezidential Timpuri Noi 3 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Star Rezidential Timpuri Noi 3 deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier Star Rezidential Timpuri Noi 3

La periferia capitalei
Densitate mare
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Star Rezidential Timpuri Noi 3 este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Star Rezidential Timpuri Noi 3 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Star Rezidential Timpuri Noi 3

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Vitan

Despre Vitan

Cartierul Vitan este un cartier mare, din sectorul 3 al capitalei, mărginit de râul Dâmbovița și de cartierele Dristor, Titan, Olteniței, Berceni și Centrul Civic. Este un cartier foarte bine conectat la oraș, cu bulevarde largi ( Calea Vitan și Șoseaua Mihai Bravu), cu o arhitectură bogată, formată atât din blocuri noi de locuințe, cât și din blocuri vechi și case și cu magazine și centre comerciale.

Pentru bucureșteni, cartierul Vitan este unul dintre cele mai atractive cartiere ale orașului grație stațiilor de metrou cu conexiune directă către centru, a centrului comercial București Mall și a imediatei apropieri față de Parcul Natural Văcărești.

Viața de zi cu zi în Vitan

Locuitorii cartierului Vitan se pot bucura de o viață confortabilă, condimentată de numeroasele restaurante, cafenele sau spații de distracție, sport și relaxare. În cartier există și clinici medicale (private sau de stat), grădinițe, școli și alte puncte de interes destinate familiilor.

Magazine în Vitan
 • Piaţa Bobocica
 • Lidl
 • Auchan
Învățământ în Vitan
 • Școala Gimnazială Mihai Botez
 • Școala Metropolitană ARC
 • Școala Gimnazială Numarul 84
Recreere în Vitan
 • Parcul Natural Văcărești
 • Parcul Tineretului
 • Centrul Vechi (15 min)
Transport public în Vitan
 • Stația de metrou Mihai Bravu
 • Liniile de autobuz 123, 135, 223, N111
 • Liniile de tramvai 1, 19

Rata criminalității în Vitan

Administrativ, Vitan, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Vitan se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Vitan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Star Rezidential Timpuri Noi 3, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Vitan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Vitan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Star Rezidential Timpuri Noi 3

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Liber

Este remarcabil faptul că, deși se află într-o zonă cu densitate mare, traficul din jurul Star Rezidential Timpuri Noi 3 este liber indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Star Rezidential Timpuri Noi 3 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Star Rezidential Timpuri Noi 3 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 123,135,223,N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Star Rezidential Timpuri Noi 3, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Star Rezidential Timpuri Noi 3 se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Bulevardul Nerva Traian și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Transport public și conectivitate Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Star Rezidential Timpuri Noi 3 este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Star Rezidential Timpuri Noi 3, la care ajung liniile 123,135,223,N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Star Rezidential Timpuri Noi 3 vor avea acces și la liniile de tramvai 1,19, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Star Rezidential Timpuri Noi 3.

Construcție Star Rezidential Timpuri Noi 3

Distincții eDezvoltator acordate Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru finisaje!

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Star Rezidential Timpuri Noi 3 s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Star Rezidential Timpuri Noi 3 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Star Rezidential Timpuri Noi 3

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 176. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet

Pereți, tavan și uși interioare Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Star Rezidential Timpuri Noi 3. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Gresie, faianță și parchet Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Gresie lucioasă

În Star Rezidential Timpuri Noi 3 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Star Rezidential Timpuri Noi 3

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Viessmann
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Star Rezidential Timpuri Noi 3

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Star Rezidential Timpuri Noi 3 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Aluminiu, un material rezistent și elegant.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Star Rezidential Timpuri Noi 3 vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere.

Instalație electrică Star Rezidential Timpuri Noi 3

Siguranțe cu protecție la curentare

În Star Rezidential Timpuri Noi 3 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice de lux

În locuința auditată de noi, din Star Rezidential Timpuri Noi 3, s-au instalat terminale moderne, din metal . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Star Rezidential Timpuri Noi 3 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Star Rezidential Timpuri Noi 3, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Star Rezidential Timpuri Noi 3

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Star Rezidential Timpuri Noi 3

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Star Rezidential Timpuri Noi 3, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Star Rezidential Timpuri Noi 3, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Star Rezidential Timpuri Noi 3 au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Star Rezidential Timpuri Noi 3.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Star Rezidential Timpuri Noi 3 încă nu avem această informație.

Hidroizolația Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Star Rezidential Timpuri Noi 3, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Star Rezidential Timpuri Noi 3, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Star Rezidential Timpuri Noi 3

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Star Rezidential Timpuri Noi 3. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Star Rezidential Timpuri Noi 3 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Star Rezidential Timpuri Noi 3, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Star Rezidential Timpuri Noi 3 Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Star Rezidential Timpuri Noi 3 pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Star Rezidential Timpuri Noi 3 investitorii?

Detalii

Vitan ca investiție

Chirie Studio 285€
Chirie 2 camere 390€
Chirie 3 camere 460€

Cartierul Vitan face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Vitan nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Vitan, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 390 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 460 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1032 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1290 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Vitan sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Vitan atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Vitan
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Star Rezidential Timpuri Noi 3 față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Star Rezidential Timpuri Noi 3 este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Cunoscut pe piață

Ca și notorietate în piață, Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Star Rezidential Timpuri Noi 3

Chiria medie 7.1€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Star Rezidential Timpuri Noi 3.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Star Rezidential Timpuri Noi 3 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Star Rezidential Timpuri Noi 3

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Star Rezidential Timpuri Noi 3 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Star Rezidential Timpuri Noi 3 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Star Rezidential Timpuri Noi 3?

Momentan colectăm, de la Star Rezidential Timpuri Noi 3, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Star Rezidential Timpuri Noi 3 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Star Rezidential Timpuri Noi 3 este situat în cartierul Vitan din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Star Rezidential Timpuri Noi 3 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Star Rezidential Timpuri Noi 3?

Traficul din jurul Star Rezidential Timpuri Noi 3 este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Bulevardul Nerva Traian.

Ce facilități oferă Star Rezidential Timpuri Noi 3 locuitorilor săi?

Locuitorii din Star Rezidential Timpuri Noi 3 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Star Rezidential Timpuri Noi 3?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Star Rezidential Timpuri Noi 3 Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Star Rezidential Timpuri Noi 3 și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.