Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Smart City Residence 3

Smart City Residence 3

Strada Diamantului, Nr. 113, Bragadiru, Bragadiru, Ilfov - Sud

Actualizat pe 2022-08-05
 328 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Smart City Residence 3!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Smart City Residence 3 și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 328 din BucureștiAnsamblul rezidențial 328 din BucureștiAnsamblul rezidențial 328 din BucureștiAnsamblul rezidențial 328 din BucureștiAnsamblul rezidențial 328 din București

Smart City Residence 3 Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Smart City Residence 3 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Smart City Residence 3 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Smart City Residence 3 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Smart City Residence 3 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Smart City Residence 3 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Smart City Residence 3 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Smart City Residence 3 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Smart City Residence 3 Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Smart City Residence 3 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Smart City Residence 3 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Smart City Residence 3, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Smart City Residence 3 Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Smart City Residence 3 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Smart City Residence 3 nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Smart City Residence 3, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Smart City Residence 3 Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Smart City Residence 3 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Smart City Residence 3 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Smart City Residence 3 trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Smart City Residence 3 Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din BCA

Pereții care separă locuințele în Smart City Residence 3 sunt construiți din blocuri de BCA, un material foarte bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din BCA

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Smart City Residence 3, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din BCA, o alegere excelentă, ce va garanta liniștea în casă .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Smart City Residence 3 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Smart City Residence 3 Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din BCA de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

Pereții exteriori ai Smart City Residence 3 au fost realizați din BCA. Aceasta nu este cea mai potrivită alegere din punct de vedere al eficienței energetice, considerăm noi. Există soluții mai bune și mai eficiente energetic. BCA-ul este un material inovativ, modern, dar are tendința de a rămâne neutru din punct de vedere termic.

Pereții exteriori ai clădirilor din Smart City Residence 3 au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Smart City Residence 3 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Smart City Residence 3.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Smart City Residence 3 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Smart City Residence 3 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Smart City Residence 3 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Smart City Residence 3, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Smart City Residence 3, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Smart City Residence 3. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Smart City Residence 3 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Smart City Residence 3, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Smart City Residence 3:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Smart City Residence 3, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Smart City Residence 3 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Smart City Residence 3.

Smart City Residence 3:Educație

Găsești școala la câteva minute de Smart City Residence 3!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Smart City Residence 3 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Smart City Residence 3

Deși nu există grădiniță chiar în Smart City Residence 3, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Smart City Residence 3, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Smart City Residence 3:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Smart City Residence 3, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Smart City Residence 3 există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Smart City Residence 3 care să implice și copiii.

Smart City Residence 3:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Smart City Residence 3 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Smart City Residence 3 nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Smart City Residence 3:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Smart City Residence 3 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Smart City Residence 3 sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Smart City Residence 3:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Smart City Residence 3 nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Smart City Residence 3, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 424421.

Stai departe de centru

Smart City Residence 3 este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Smart City Residence 3:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Smart City Residence 3 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Smart City Residence 3 sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Smart City Residence 3 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Smart City Residence 3:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Smart City Residence 3.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Smart City Residence 3 nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Smart City Residence 3 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Smart City Residence 3:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Există rampe de acces

În Smart City Residence 3, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Smart City Residence 3, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Smart City Residence 3 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Smart City Residence 3:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Smart City Residence 3 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Smart City Residence 3 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Smart City Residence 3 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Smart City Residence 3

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 7 km - 2 locuri - 1 locuri
EV-Mag la 6 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Smart City Residence 3 nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Smart City Residence 3 nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Smart City Residence 3 nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Smart City Residence 3 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Smart City Residence 3:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Smart City Residence 3 de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Smart City Residence 3 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Smart City Residence 3, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Smart City Residence 3:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Smart City Residence 3 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Smart City Residence 3 deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,389340122668 26,006767272884

Harta Smart City Residence 3

Click pe buton pentru a vedea unde se află Smart City Residence 3

Despre Bragadiru

Viața de zi cu zi în Bragadiru

Magazine în Bragadiru
  • Lidl
  • Penny
  • Aprozar La Makedonu
Învățământ în Bragadiru
  • Grădiniță și After School Carlida
  • Grădinița Piticii Noștri
  • Școala Gimnazială Numărul 1
Recreere în Bragadiru
  • Parcul Bragadiru
Transport public în Bragadiru
  • Liniile de autobuz R421, R424

Rata criminalității în Bragadiru

Administrativ, Bragadiru, face parte din zona de acoperire a Bragadiru iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Bragadiru însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Bragadiru
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Bragadiru

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Smart City Residence 3, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Bragadiru. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Bragadiru. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul Smart City Residence 3 se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Din păcate, locuitorii Smart City Residence 3 nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Smart City Residence 3 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 424421 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Smart City Residence 3, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Smart City Residence 3, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Soseaua Alexandriei în special dimineața și după-amiaza.

Faptul că Smart City Residence 3 este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Smart City Residence 3 și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Smart City Residence 3, la care ajung liniile 424421.

În jurul Smart City Residence 3 se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Smart City Residence 3 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Bragadiru se află la sud de București. Față de celelalte localități din zone din partea de sud a județului Ilfov, chiriile din localitatea Bragadiru nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Bragadiru, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 620 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 775 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Bragadiru sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Bragadiru atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Bragadiru
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Smart City Residence 3 față de cele din Ilfov - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Sud, Smart City Residence 3 nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Smart City Residence 3 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Smart City Residence 3 rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Smart City Residence 3.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Smart City Residence 3 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Smart City Residence 3 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Smart City Residence 3 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Smart City Residence 3 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Smart City Residence 3?

Momentan colectăm, de la Smart City Residence 3, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Smart City Residence 3 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Smart City Residence 3 este situat în localitateaBragadiru , în sudul partea de sud a județului Ilfov. Pentru a ajunge la Smart City Residence 3 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Smart City Residence 3?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Smart City Residence 3 este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Soseaua Alexandriei.

Ce facilități oferă Smart City Residence 3 locuitorilor săi?

Locuitorii din Smart City Residence 3 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România