Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Iosif Residence Giulesti
T1R2C691 | BUCSOLDOUT

Iosif Residence Giulesti

Calea Giulești, Nr. 301, Giulești, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Iosif Residence Giulesti din București

Prețuri Iosif Residence Giulesti

Filtrează după:

Filtre
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Iosif Residence Giulesti și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Gabriel Papuc , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 7909 din București

Iosif Residence Giulesti Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Iosif Residence Giulesti sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Iosif Residence Giulesti a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Iosif Residence Giulesti au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Iosif Residence Giulesti Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Iosif Residence Giulesti s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Iosif Residence Giulesti sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Iosif Residence Giulesti pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Iosif Residence Giulesti Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Iosif Residence Giulesti folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Iosif Residence Giulesti a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Iosif Residence Giulesti, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Iosif Residence Giulesti Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Iosif Residence Giulesti s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Iosif Residence Giulesti nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Iosif Residence Giulesti, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Iosif Residence Giulesti Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Iosif Residence Giulesti vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Iosif Residence Giulesti sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Iosif Residence Giulesti am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Iosif Residence Giulesti Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Iosif Residence Giulesti sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de -10cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Iosif Residence Giulesti, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Iosif Residence Giulesti au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Iosif Residence Giulesti Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 0 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Iosif Residence Giulesti, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Iosif Residence Giulesti au o grosime de 0 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Iosif Residence Giulesti a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Iosif Residence Giulesti.

Ramele ferestrelor sunt produse de Gealan și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Iosif Residence Giulesti s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Iosif Residence Giulesti Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Iosif Residence Giulesti nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Iosif Residence Giulesti, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Iosif Residence Giulesti, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Iosif Residence Giulesti. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Iosif Residence Giulesti sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Iosif Residence Giulesti, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Iosif Residence Giulesti:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Iosif Residence Giulesti, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Iosif Residence Giulesti vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Iosif Residence Giulesti, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Iosif Residence Giulesti:Educație

Găsești școala la câteva minute de Iosif Residence Giulesti!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Iosif Residence Giulesti nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Iosif Residence Giulesti

Deși nu există grădiniță chiar în Iosif Residence Giulesti, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Iosif Residence Giulesti, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Iosif Residence Giulesti:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Iosif Residence Giulesti, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Iosif Residence Giulesti și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Iosif Residence Giulesti care să implice și copiii.

Iosif Residence Giulesti:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Iosif Residence Giulesti te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Iosif Residence Giulesti nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Iosif Residence Giulesti nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Iosif Residence Giulesti:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Iosif Residence Giulesti este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Iosif Residence Giulesti sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele nu par foarte îngrijite

Aleile și trotuarele pe care le-am folosit pentru a explora Iosif Residence Giulesti păreau neglijate sau murdare. Probabil că ziua în care am venit în vizită nu a fost una în care se făcea curățenie.

Iosif Residence Giulesti:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Iosif Residence Giulesti este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Iosif Residence Giulesti, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 162,163,178,601,N110,T7. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 11,41,44.

Zonă liniștită și bine conectată

Iosif Residence Giulesti se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Iosif Residence Giulesti:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Iosif Residence Giulesti ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Iosif Residence Giulesti.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Iosif Residence Giulesti are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Iosif Residence Giulesti:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Iosif Residence Giulesti pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Iosif Residence Giulesti nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Iosif Residence Giulesti vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Iosif Residence Giulesti:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Iosif Residence Giulesti nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Iosif Residence Giulesti, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Iosif Residence Giulesti nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Iosif Residence Giulesti:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Iosif Residence Giulesti nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Iosif Residence Giulesti nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Iosif Residence Giulesti nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Iosif Residence Giulesti

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-MAG la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Iosif Residence Giulesti nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Iosif Residence Giulesti nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Iosif Residence Giulesti nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Iosif Residence Giulesti au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Iosif Residence Giulesti:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Iosif Residence Giulesti pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Iosif Residence Giulesti există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Iosif Residence Giulesti ai, în ofertă, cosmetică canină.

Iosif Residence Giulesti:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Iosif Residence Giulesti nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Iosif Residence Giulesti nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Iosif Residence Giulesti deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44.46825 26.02882

Harta Iosif Residence Giulesti

Click pe buton pentru a vedea unde se află Iosif Residence Giulesti

Despre Giulești

Cartierul Giulești este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului și este adesea asociat cu echipa de fotbal Rapid București sau cu zona de administrare CFR. Întins pe o suprafață mare, cartierul este împărțit în două zone: una cu un puternic caracter rural și alta mult mai urbanizată. Pentru cei care doresc să locuiască într-o zonă cu iz rural, însă își doresc să fie cât mai aproape de centru, acest cartier este perfect.

Nu este un cartier foarte evoluat din punct de vedere al infrastructurii, existând încă o mulțime de străzi neasfaltate sau cu un asfalt prost realizat. Totuși, în ultimii ani au existat numeroase proiecte de dezvoltare iar loturile de teren libere au fost exploatate de investitorii imobiliari.

Viața de zi cu zi în Giulești

În cartierul Giulești există stații de transport în comun suprateran, un parc, un stadion și chiar și un spital care deservește rezidenții. De asemenea, cei care locuiesc aici au acces la o serie de alte obiective interesante:

Magazine în Giulești
 • Complexul Agroalimentar Crângași
 • Carrefour Market
 • Mega Image Shop & Go
Învățământ în Giulești
 • Grădinița Numărul 40
 • Colegiul Tehnic Carol I
 • Grădinița Alegra
Recreere în Giulești
 • Parcul Crângași
 • Clubul Sportiv Sportul Studențesc
 • Parcul 9 Mai
Transport public în Giulești
 • Stația de metrou Crângași
 • Liniile de tramvai 11, 41, 44
 • Liniile de autobuz 162, 163, 178, 601, N110, T7

Rata criminalității în Giulești

Administrativ, Giulești, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Giulești este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Giulești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Iosif Residence Giulesti, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Giulești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Giulești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Iosif Residence Giulesti este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Iosif Residence Giulesti au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Iosif Residence Giulesti există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 162,163,178,601,N110,T7 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 11,41,44.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Iosif Residence Giulesti, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Iosif Residence Giulesti se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Strada Migdalului, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Iosif Residence Giulesti un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Iosif Residence Giulesti, la care ajung liniile 162,163,178,601,N110,T7. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Iosif Residence Giulesti vor avea acces și la liniile de tramvai 11,41,44, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Giulești face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Giulești tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Giulești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 290 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 520 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 668 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 835 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Giulești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Giulești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Giulești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Iosif Residence Giulesti față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Iosif Residence Giulesti nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Iosif Residence Giulesti este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Iosif Residence Giulesti rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Iosif Residence Giulesti se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Iosif Residence Giulesti va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Iosif Residence Giulesti nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Iosif Residence Giulesti nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Iosif Residence Giulesti nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Iosif Residence Giulesti?

Momentan colectăm, de la Iosif Residence Giulesti, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Iosif Residence Giulesti și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Iosif Residence Giulesti este situat în cartierul Giulești din vestul Bucureștiului. Poți ajunge ușor la Iosif Residence Giulesti folosind metrou M1. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Iosif Residence Giulesti?

Locuind în Iosif Residence Giulesti nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Migdalului.

Ce facilități oferă Iosif Residence Giulesti locuitorilor săi?

Locuitorii din Iosif Residence Giulesti au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România