Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Dudu

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Dudu

Dudu este un sat din comuna Chiajna aflat în imediată apropiere a Bucureștiului. Faptul că se află în interiorul centurii ocolitoare a orașului și că în jur există numeroase proiecte imobiliare și centre comerciale, au făcut din această localitate un important punct de atracție pentru cei care doresc să se mute la periferie.

Cei care își doresc să locuiască la casă, însă vor în același timp să fie foarte aproape de agitația orașului, pot opta pentru această localitate în care se regăsesc inclusiv policlinici private, grădinițe sau școli.

Puncte de interes Zona Dudu

Foarte aproape de Dudu se află centrul comercial Militari, precum și numeroase saloane de înfrumusețare, clinici medicale sau spații de relaxare.Deși locuitorii satului nu au un parc, au la dispoziție Pădurea Dudu.

Obiective Turistice în Zona Dudu
Obiective Turistice în Zona Dudu

Recreere și agrement Zona Dudu

Școli și alte unități de învățământ în Zona Dudu
Școli și alte unități de învățământ în Zona Dudu
Magazine și Piețe în Zona Dudu
Magazine și Piețe în Zona Dudu
Linii de Transport Public în Zona Dudu
Linii de Transport Public în Zona Dudu

Rata criminalității în Dudu

Administrativ, Dudu, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Dudu este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dudu

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dudu. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dudu. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Dudu?

Din datele noastre, prețurile din Zona Dudu încep de la:

  • Case de tip duplex sau înșiruite - 4 €;
  • Case individuale - 3 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Dudu?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Dudu încep de la:

  • Garsoniere - 225 €;
  • Apartamente cu două camere - 270 €;
  • Apartamente cu trei camere - 300 €;
  • Apartamente cu patru camere - 350 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 520 €;
  • Case individuale - 650 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Dudu?

Da, cei care locuiesc în Zona Dudu au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 138, 178, 278, R434, Stația de metrou Păcii (15 min) și Gara Chiajna (15 min)

Ce școli pot găsi în Zona Dudu?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Dudu, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădinița Degețica Royal Palace, Grădinița Planeta Copiilor Chiajna și Gradinita Happy Kiddo.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Dudu?

Cei care locuiesc în Zona Dudu, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Penny și Complexul Comercial Militari Shopping.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Dudu?

Locuitorii din Zona Dudu, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Lacul Morii, Grădina Zoologică Chiajna și Parcul Dudu.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România