OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Floreasca Residence
Floreasca Residence
Floreasca Residence

Floreasca Residence

Strada Dâmbovicioarei Nr. 10

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Floreasca Residence

2 Camere de la 105.603 € fără TVA
110.883 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 177.573 € fără TVA
211.312 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 830.715 € fără TVA
988.551 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 05 octombrie 2023

CONTACT Floreasca Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Floreasca Residence

 • Mall: Promenada Mall în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița nr. 7 în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Verdi în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Blokx în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Giuseppe Verdi în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Giuseppe Verdi în imediata apropiere
 • Școală: Școala Gimnazială Luca în imediata apropiere
 • Supermarket: Lidl în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus

Floreasca Residence Modele de locuințe

24 rezultate

Se afișează 1-20 din 24 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence Floreasca Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Floreasca Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bucureștiul, o capitală vibrantă, este caracterizat printr-o varietate de cartiere, fiecare personalitatea și farmecul său. Unul dintre ele este Floreasca, aflat în partea de nord a orașului. Zona este recunoscută pentru combinația unică de modern și tradițional, ceea ce creează un echilibru perfect între agitația urbană și liniștea rezidențială. Floreasca se distinge și prin faptul că include o parte însemnată a clădirilor de birouri din oraș, dar și datorită atmosferei sale liniștite și a frumuseții arhitecturale.

Floreasca este un cartier cu o istorie bogată și o comunitate diversă. El a păstrat multe dintre casele sale tradiționale, dar a reușit să integreze și noi dezvoltări rezidențiale moderne. Este o zonă aflată într-o continuă transformare, dar care păstrează o atmosferă liniștită și autentică. Multe dintre străzile sale flancate de copaci bătrâni oferind o notă de prospețime care atenuează aglomerația specifică centrelor urbane.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale cartierului Floreasca este proximitatea sa față de multe dintre punctele importante ale orașului. La doar câțiva pași de Floreasca se află Piața Victoriei, unul dintre cele mai importante noduri de transport din oraș. În plus, cartierul este înconjurat de multe parcuri, Parcul Herăstrău, fiind unul dintre ele, iar Lacul Tei aduce un plus peisajul urban.

Floreasca Residence, un ansamblu rezidențial cu apartamente luxoase care reușește să ofere un stil de viață calitativ
Floreasca Residence, un ansamblu rezidențial cu apartamente luxoase care reușește să ofere un stil de viață calitativ

Și dacă vorbim de avantaje, nu putem trece cu vederea poziția excelentă a cartierului pentru cei care lucrează în București. Floreasca este bine conectată la rețeaua de transport public, oferind acces rapid la metrou, autobuze și tramvaie. Acest lucru înseamnă că naveta zilnică spre locul de muncă devine ușoară și confortabilă.

În acest context se află Floreasca Residence, un ansamblu rezidențial cu apartamente luxoase care reușește să ofere un stil de viață calitativ. Ideale pentru închiriere și locuire permanentă Floreasca Residence este locul unde confortul se îmbină cu stilul de viață urban, modern.

Transport

Floreasca Residence oferă acces facil la o varietate de opțiuni de transport pentru locuitorii săi. În ceea ce privește transportul public, există mai multe stații în apropiere de ansamblu, care asigură conexiunea cu principalele puncte de interes din oraș.

Cea mai apropiată stație de autobuz este Giuseppe Verdi, la o distanță de aproximativ 5 minute de mers pe jos. De asemenea, la o distanță similară se află și stația de tramvai cu același nume. Pentru cei care preferă metroul, cele mai apropiate stații sunt Pipera și Aurel Vlaicu, ambele la aproximativ 20 de minute de mers pe jos.

Dacă alegi mașina proprie, trebuie să ții cont de faptul că toată zona are trafic aglomerat, mai ales la orele de vârf. Cea mai aglomerată arteră este Strada Gheorghe Țițeica.

În ceea ce privește parcarea, Floreasca Residence dispune de locuri de parcare în subsolul clădirilor, însă acestea vor trebui plătite separat.

Pentru posesorii de mașini electrice, ansamblul oferă atât stații de încărcare publice, cât și private, cu o putere mică. Chiar dacă alimentarea poate dura mai mult, ai avantajul de a-ți încărca bateria în vecinătatea locuinței.

Floreasca Residence oferă o varietate de opțiuni de transport, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care lucrează în București. Cu toate acestea, traficul aglomerat și costul suplimentar al parcării pot reprezenta un dezavantaj. Calificativul este de 4 puncte din 5 pentru opțiunile de transport. Punctul pierdut este efectul traficului aglomerat și al distanței până la o stație de metrou.

Cumpărături

Pentru cei care locuiesc în Floreasca Residence, opțiunile de aprovizionare uzuală zilnică și săptămânală sunt variate și la îndemână. În primul rând, pentru cumpărăturile zilnice, ai la dispoziție mai multe supermarketuri în apropiere. În apropiere se află un supermarket Lidl, ideal pentru achizițiile de zi cu zi. În plus, la o distanță de numai 1 km, ai la dispoziție și alte supermarketuri, precum Mega Image și Issa Supermarket. Acestea oferă o gamă largă de produse, de la alimente și băuturi până la produse pentru casă și îngrijire personală.

În apropiere se află Piața Agroalimentară Pipera, la o distanță de doar 3,5 km. Aici, poți cumpăra direct de la producătorii locali o varietate de produse de la ouă și carne, la legume și fructe. Cumpărând de la producătorii locali, susții economia locală și ai produse proaspete, obținute în condiții optime.

Dacă ești în căutarea unor produse specifice, în zona Floreasca Residence vei găsi numeroase magazine specializate. De la brutării, la aprozar cu o selecție variată de legume și fructe sau magazine cu produse de specialitate, oferta este diversă și la mică distanță de ansamblul în care locuiești.

Pentru cumpărăturile mai mari sau pentru o zi de shopping, ai la dispoziție mai multe mall-uri în apropiere. Promenada Mall este cel mai apropiat, la o distanță de doar 1 km, oferind o varietate de magazine, restaurante și locuri de divertisment. Alte opțiuni includ Bucur Obor, Veranda Mall și Pipera Strip Mall, toate la o distanță de aproximativ 2,5-3 km.

Floreasca Residence oferă o varietate generoasă de opțiuni de cumpărături, fie că vorbim de necesitățile zilnice sau de shopping. Cu atât de multe magazine și mall-uri în apropiere, cumpărăturile devin o activitate plăcută și convenabilă. De aceea, acord ansamblului un calificativ de 5 din 5 pentru aceste beneficii.

Familii

Floreasca Residence se adresează familiilor moderne care doresc să trăiască într-o comunitate sigură și prietenoasă. În apropierea ansamblului se află două grădinițe la jumătate și la un kilometru distanță, ușor accesibile cu mașina sau pe jos în doar câteva minute. Aceasta încurajează o rutină zilnică fără stres pentru părinți și timp un mediu educațional de calitate pentru cei mici.

Casă cu vedere! Perspectiva asupra împrejurimilor este unul dintre atuurile excepționale ale ansamblului.
Casă cu vedere! Perspectiva asupra împrejurimilor este unul dintre atuurile excepționale ale ansamblului.

Și accesul la școli este facilitat, având în vedere că Școala Gimnazială Luca se află la doar 1 km distanță, în timp ce Școala nr. 24 se găsește la aproximativ 2 km. Aceasta înseamnă că timpul de tranzit este scurt, contribuind la o atmosferă familială liniștită și confortabilă și pentru părinți și pentru copii.

Unul dintre avantajele notabile ale Floreasca Residence este proximitatea față de parcuri. Parcul Verdi este la doar 5 minute de mers pe jos, oferind un spațiu verde relaxant pentru rezidenți. Este de menționat, totuși, că ansamblul nu dispune de zone verzi proprii. Parcul permite accesul cu animale de companie, respectând regulile de igienă și siguranță.

În ceea ce privește locurile de joacă, cele mai apropiate se găsesc la 10 minute respectiv 15 minute de mers pe jos. Sunt locuri ideale pentru copii, sigure și bine amenajate, deși nu sunt în perimetrul ansamblului.

În ceea ce privește opțiunile de catering, există două restaurante în proximitatea imediată, Divan și Zexe Evenimente. În plus, centrul comercial Promenada Mall se află la doar 1 km distanță. Aici există o multitudine de alte opțiuni de luat masa și de cumpărături.

Securitatea este un punct forte la Floreasca Residence. Accesul în ansamblu este permis doar locatarilor și se face pe bază de cartele de acces. În plus, iluminatul public este asigurat pe parcările și drumurile principale.

Referitor la siguranța împotriva incendiilor, ansamblul Floreasca Residence dispune de semnalizare pentru evacuare și detectoare de fum pe toate palierele. Cu toate acestea, există o lipsă notabilă de extinctoare, butoane de alarmă, aspersoare automate și planuri de evacuare.

Pentru animalele de companie există două cabinete veterinare, Pet Shop și QincyVet, la doar 1 km distanță de ansamblu. Sunt mai multe pet-shop-uri în zonă. Cu toate acestea, cel mai apropiat parc unde cățeii pot fi liberi este 6.5 km, fiind nevoie de aproximativ 100 de minute pentru a ajunge pe jos sau de 10-15 minute de mers cu mașina.

Floreasca Residence oferă o poziționare excelentă în ceea ce privește accesul la educație, opțiuni de luat masa și servicii veterinare, dar nu oferă facilități pentru copii în ansamblu și mai este de lucrat la măsurile de siguranță împotriva incendiilor. Calificativul este de 3 puncte din 5, întrucât, în ciuda avantajelor sale, există și aspecte care ar putea fi îmbunătățite.

Tineri

Floreasca Residence oferă o mulțime de facilități convenabile pentru tineri. Deși nu sunt disponibile în complexul rezidențial, de la piscină și terenuri de sport și de zone de distracție, până la săli de sport, toate există variat în apropiere.

Nu există baruri sau cafenele în cadrul ansamblului, dar tinerii care locuiesc aici vor fi bucuroși să afle că au acces ușor la diverse puncte de divertisment din apropiere. De exemplu, se pot delecta cu o băutură la Barletto, un bar situat la doar 5 minute de mers pe jos. De asemenea, pot vizita Tutti Cafe sau Starbucks, două cafenele situate la aproximativ 15 minute de mers pe jos.

Pentru pasionații de shopping, mall-ul Promenada este situat la doar o scurtă distanță de mers cu mașina. Acesta este unul dintre cele mai mari centre comerciale din București și găzduiește o varietate de magazine de modă, restaurante și cinematografe.

Ansamblul Floreasca Residence nu dispune de un bazin de înot, dar oferă acces la aleile de jogging amenajate în cadrul căilor pietonale. Alergarea este o modalitate excelentă de a menține un stil de viață activ și de a se bucura de aerul curat. Parcul Verdi, situat la doar 5 minute de mers pe jos, este o altă opțiune pentru cei care preferă exercițiile în aer liber.

În ceea ce privește accesul la săli de fitness, Floreasca Residence are în apropiere o varietate de opțiuni. World Class, un renumit centru de fitness situat la doar 1 km distanță, este o alegere excelentă pentru cei care sunt serioși în privința menținerii formei fizice.

Per total, aș acorda Floreasca Residence un scor de 4 din 5 pentru accesul său la diverse facilități pentru tineri. Aceasta oferă acces la o gamă largă de locuri de divertisment și de fitness, chiar însă lipsa unor facilități în cadrul ansamblului.

Persoane cu handicap

În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, Floreasca Residence demonstrează un nivel de pregătire mixt. Pe de o parte, complexul oferă facilități pentru persoanele cu handicap locomotor, cu rampe de acces disponibile pe stradă. Acest lucru facilitează deplasarea și menține un oarecare grad de independență pentru aceste persoane, contribuind pozitiv la viața lor de zi cu zi. Rampele permit un acces ușor și fără obstacole, reducând dependența de asistență și sprijin din partea altor persoane

Cu toate acestea, în Floreasca Residence există anumite aspecte care pot crea dificultăți. În primul rând, nu există căsuțe poștale instalate la un nivel de înălțime accesibil din scaunul cu rotile. Aceasta poate reprezenta o provocare semnificativă pentru locatari, limitându-le capacitatea de a verifica și de a primi corespondența fără asistență. În plus, nu există locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap, ceea ce poate fi un alt obstacol important pentru aceste persoane.

În ceea ce privește accesibilitatea în locuințe, Floreasca Residence oferă unele facilități menite să ușureze viața persoanelor cu dizabilități locomotorii. În toate clădirile există uși de intrare în locuințe mai late de 90 cm, care permit accesul facil cu căruciorul cu rotile. Aceasta este o considerație crucială pentru persoanele cu dizabilități, deoarece le permite să navigheze în propriile locuințe cu ușurință și autonomie. De asemenea, în toate locuințele există treceri la nivel cu podeaua care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile.

Cu toate acestea, Floreasca Residence nu oferă avantaje celor cu disfuncții vizuale. Nu există semnalizare acustică sau indicatoare tactile Braille în complex, ceea ce poate crea dificultăți semnificative pentru aceste persoane și poate limita autonomia lor.

În concluzie, Floreasca Residence obține un calificativ de 2,5 din 5 în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap. Deși complexul prezintă unele facilități pentru persoanele cu handicap locomotor, acestea sunt în mare parte contrabalansate de lipsa de considerație pentru nevoile persoanelor cu dizabilități vizuale. În plus, lipsa unor facilități esențiale, cum ar fi locurile de parcare rezervate și căsuțele poștale accesibile, limitează în continuare autonomia și calitatea vieții pentru persoanele cu handicap în general.

Concluzie

Floreasca Residence oferă o serie de avantaje pentru diferite categorii de locatari. În ceea ce privește familiile, ansamblul beneficiază de acces la educație, cu școli și grădinițe în apropiere, precum și de apropierea de parcuri și locuri de joacă.

Facilitățile din vecinătate sporesc cota acestui ansamblu rezidențial.
Facilitățile din vecinătate sporesc cota acestui ansamblu rezidențial.

Pentru tineri, ansamblul oferă acces la diverse puncte de divertisment și de fitness în apropiere. Lipsa unui bazin de înot și a facilităților sportive în cadrul ansamblului poate fi un dezavantaj pentru unii, dar opțiunile în apropiere pot compensa acest lucru.

În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, Floreasca Residence are facilități care ușurează viața acestora, dar neglijează persoanele cu dizabilități de vedere.

Ansamblului Floreasca Residence are un calificativ general de 3 din 5 puncte posibile. Acesta oferă o poziționare convenabilă și acces la o serie de facilități și servicii, dar există aspecte semnificative care pot fi îmbunătățite pentru a oferi o experiență de viață mai bună pentru toți locatarii săi.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Floreasca Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Floreasca Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Floreasca Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Floreasca Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Floreasca Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Floreasca și randamentul estimativ oferit de Floreasca Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Floreasca Residence;
 • Analiză comparativă a Floreasca Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Floreasca

Ansamblul rezidențial Belvedere Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Belvedere Residence din Floreasca, București - Nord

Belvedere Residence

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Belvedere Residence

 • 2 Camere
  105.000€
 • 3 Camere
  172.550€
Ansamblul rezidențial Floreasca Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Floreasca Residence din Floreasca, București - Nord

Floreasca Residence

Livrare: Necunoscut Strada Dâmbovicioarei Nr. 10, Floreasca, Sector 2

Prețuri Floreasca Residence

Ansamblul rezidențial Rahmaninov 38 din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Rahmaninov 38 din Floreasca, București - Nord

Rahmaninov 38

Livrare: Finalizat Strada Serghei Rahmaninov Nr. 38, Floreasca, Sector 2

Prețuri Rahmaninov 38

 • 2 Camere
  259.420€
 • 3 Camere
  541.450€
Ansamblul rezidențial One Verdi Park Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial One Verdi Park Residence din Floreasca, București - Nord

One Verdi Park Residence

Livrare: Necunoscut Strada Barbu Văcărescu Nr. 164, Floreasca, Sector 2

Prețuri One Verdi Park Residence

 • 2 Camere
  296.310€
 • 3 Camere
  332.010€
 • 4 Camere
  522.410€
Ansamblul rezidențial Rahmaninov Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Rahmaninov Residence din Floreasca, București - Nord

Rahmaninov Residence

Livrare: Necunoscut Strada Rahmaninov Nr. 50, Floreasca, Sector 2

Prețuri Rahmaninov Residence

 • 2 Camere
  999.600€
 • 3 Camere
  1.270.920€
 • 4 Camere
  1.285.200€
Ansamblul rezidențial Nordis View din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nordis View din Floreasca, București - Nord

Nordis View

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6a, Floreasca, Sector 2

Prețuri Nordis View

 • 2 Camere
  203.133€
 • 3 Camere
  343.315€
 • 4 Camere
  502.775€
Ansamblul rezidențial Yacht Kid din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Yacht Kid din Floreasca, București - Nord

Yacht Kid

Livrare: Necunoscut Strada Anton Holban Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Yacht Kid

Ansamblul rezidențial Brick Lofts din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Brick Lofts din Floreasca, București - Nord

Brick Lofts

Livrare: Finalizat Intrarea Chefalului Nr. 10A, Floreasca, Sector 2

Prețuri Brick Lofts

Ansamblul rezidențial F-Zeen Floreasca Lake din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial F-Zeen Floreasca Lake din Floreasca, București - Nord

F-Zeen Floreasca Lake

Livrare: Finalizat Calea Floreasca Nr. 236, Floreasca, Sector 2

Prețuri F-Zeen Floreasca Lake

Ansamblul rezidențial Prima Vista din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Prima Vista din Floreasca, București - Nord

Prima Vista

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Prima Vista

Ansamblul rezidențial One High District din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial One High District din Floreasca, București - Nord

One High District

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 14, Floreasca, Sector 2

Prețuri One High District

 • Studio
  153.748€
 • 2 Camere
  173.740€
 • 3 Camere
  262.276€
 • 4 Camere
  372.827€