Luxuria Domenii Residence
Luxuria Domenii Residence

LUXURIA Residence

Strada Biruinței Nr. 61

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Luxuria Domenii Residence

2 Camere de la 126.712 € fără TVA
150.787 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 198.500 € fără TVA
236.215 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 290.000 € fără TVA
345.100 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 10 octombrie 2023

CONTACT Luxuria Domenii Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Luxuria Domenii Residence

 • Stație de autobuz: Bd. Expoziției în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Academia de Fotbal Sport Team în imediata apropiere
 • Mall: Grant Shopping Center la 5 minute de condus
 • Parc: Parcul Elisabeta Rizea în imediata apropiere
 • Școală: School no. 178 în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița nr. 43 în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Grivița în imediata apropiere
 • Stație de metrou: 1 Mai în imediata apropiere
 • Piață: Piața Crângași la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere

Luxuria Domenii Residence Modele de locuințe

11 rezultate

Se afișează 1-11 din 11 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Luxuria Domenii Residence Luxuria Domenii Residence Luxuria Domenii Residence Luxuria Domenii Residence Luxuria Domenii Residence Luxuria Domenii Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Luxuria Domenii Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Luxuria Domenii Residence este un ansamblu rezidențial format din 9 blocuri care iese din tipare în mod pozitiv. Este situat în zona Expoziției, în sector 1 al Bucureștiului, areal cu un potențial de creștere uriaș și unul dintre cele mai noi poluri de dezvoltare ale Capitalei. Amplasat într-o zonă liniștită unde predomină casele, ansamblul se face remarcat prin contrastul cu aglomerația din centrul orașului.

Situat între parcurile Herăstrău, Bazilescu și Kiseleff, Luxuria Residence beneficiază de un parc propriu cu o suprafață de 2.500 mp.
Situat între parcurile Herăstrău, Bazilescu și Kiseleff, Luxuria Residence beneficiază de un parc propriu cu o suprafață de 2.500 mp.

Ceea ce atrage cu adevărat sunt spațiile verzi care se împletesc armonios cu arhitectura modernă a clădirilor, oferind locuitorilor liniște și confort în mijlocul forfotei urbane. Un beneficiu suplimentar este că toate construcțiile ansamblului sunt terminate, iar accesul se face pe străzi cu trafic moderat. Luxuria Residence totalizează 630 de apartamente complet finalizate.

Zona Expoziției - Domenii, foarte bine cotată, constituie un plus și aduce acces facil la numeroase puncte de interes, motiv pentru care este una dintre cele mai dorite din Capitală.

De la magazine și centre comerciale, la școli și grădinițe, totul este la o distanță convenabilă, transformând acest cartier într-un loc ideal pentru orice familie care își dorește confort, concomitent cu acces rapid la facilitățile urbane ale Bucureștiului. Distanța până la Gara de Nord 4,2 km, Aeroportul Otopeni se află la 11,3 km, iar la 4,2 km este Aeroportul Băneasa. Piața Unirii se află la distanța de 9 km de locuințele din Luxuria.

Luxuria Residence oferă rezidenților nu doar o casă, frumoasă și cu un grad maxim de siguranță (inclusiv la seisme), ci un stil de viață. Dezvoltatorul, Impact Developer & Contractor, a ridicat standardele de calitate ale locuirii, oferind o gamă variată de facilități. Una dintre caracteristicile unice ale acestui ansamblu rezidențial este lipsa traficului auto în perimetrul interior, pentru siguranța și liniștea locuitorilor.

Zona lounge pentru rezidenții din Luxuria. Acesta este locul unde poți lucra, te poți relaxa sau poți socializa.
Zona lounge pentru rezidenții din Luxuria. Acesta este locul unde poți lucra, te poți relaxa sau poți socializa.

Cu adevărat inedit este salonul (zona lounge) pentru rezidenți, spațiu gândit ca loc de relaxare, cu o suprafață de 200 mp. Odată cu trendul Work from Home, lounge-ul este o variantă pentru cei care doresc un spațiu în care să lucreze remote, pentru a varia atmosfera de acasă. O altă caracteristică impresionantă a Luxuria Residence este existența birourilor de recepție pentru oaspeți. Acest detaliu asigură securitate și confort pentru rezidenți.

Luxuria Residence oferă un stil de viață la standarde de confort foarte ridicate, într-o zonă verde, în inima unuia dintre cele mai noi și vibrante cartiere ale Bucureștiului. Reputația excelentă a dezvoltatorului și certificarea BREEAM Excellent, care atestă standardele de sustenabilitate și impact redus asupra mediului, sunt argumente solide care recomandă Luxuria.

Transport

Luxuria Residence are avantajul unei poziționări favorabile în ceea ce privește transportul public, ceea ce facilitează accesul la și din diferite puncte de interes din oraș. Stațiile de autobuz de pe Bd. Expoziției se află în imediata apropiere a ansamblului. Mai mult decât atât, stațiile de tramvai de pe Calea Griviței sunt la doar câțiva pași distanță.

În plus, Luxuria Residence este la doar 10 minute de mers pe jos de stația de metrou 1 Mai. Metroul oferă conexiuni către toate celelalte puncte de interes ale Bucureștiului și reprezintă o opțiune ideală pentru deplasările zilnice.

Vederea aeriană dovedește accesul facil la mijloacele de transport public, magazine și alte puncte de interes.
Vederea aeriană dovedește accesul facil la mijloacele de transport public, magazine și alte puncte de interes.

În ceea ce privește transportul cu mașina proprie, rezidenții vor experimenta un trafic moderat în zona Luxuria. Volumul de trafic la ore normale sau de vârf este în limite rezonabile, excepție făcând Calea Griviței și Strada 23 August, mai aglomerate la orele de vârf. Este de dorit a evita aceste rute în timpul orelor de vârf pentru a reduce timpul necesar deplasării.

În ceea ce privește parcarea, Luxuria Residence oferă locuri de parcare în subsolul clădirilor, asigurând confort și siguranță pentru autoturismele rezidenților. Cu toate acestea, este important de menționat că acestea trebuie plătite separat, ceea ce presupune un cost suplimentar adăugat la bugetul necesar achiziției unei locuințe.

Posesorii de mașini electrice beneficiază de stațiile de încărcare EV în Luxuria. Fie că sunt publice sau private, aceste stații de încărcare au o putere mică, sub 50 kW, ceea ce înseamnă că vor trebui să aloce un interval de timp mai mare pentru încărcarea completă a bateriei vehiculului.

Luând în considerare toate aceste aspecte, Luxuria Residence primește de 4.5 puncte din 5 pentru accesul la transport. Ansamblul este bine conectat la rețeaua de transport public, are disponibilitatea locurilor de parcare subterane și include stații de încărcare pentru vehiculele electrice. Un minus este costul locurilor de parcare, suportat separat, dar în general, accesibilitatea la transportul public sunt un atu major în favoarea acestui ansamblu.

Cumpărături

În incinta ansamblului nu există magazine, dar locatarii Luxuria Residence au numeroase opțiuni pentru cumpărături diverse în proximitatea imediată a ansamblului. La doar câteva minute de mers cu mașina se află supermarketul Mega Image, perfect pentru cumpărăturile zilnice. În plus, la doar 500 de metri distanță se găsește un alt magazin alimentar care poate fi o opțiune la fel de convenabilă pentru nevoile zilnice ale rezidenților.

Cei pasionați de produsele locale au, la doar 5-15 minute de mers cu mașina, Piața Crângași, Piața Mureș și Giulești care oferă o varietate generoasă de produse proaspete de la producătorii locali. Există în vecinătate o diversitate de magazinele specializate astfel că, rezidenții vor avea acces la o gamă diversă de produse, de toate tipurile, alimentare și nealimentare.

În ceea ce privește opțiunile de shopping, rezidenții Luxuria Domenii Residence au în proximitate unele dintre cele mai importante centre comerciale din București, Complexul Comercial Flora, Centrul Comercial Orhideea și Grant Shopping Center, toate la doar 5-20 de minute de condus. Acestea dispun de o mulțime de magazine, restaurante, săli de cinema și alte facilități oferite de un mall modern.

În concluzie, Luxuria oferă o poziționare excelentă pentru accesul la cumpărături de diferite tipuri, fie că este vorba de nevoi zilnice, produse bio sau de un shopping extins în mall. Ansamblul primește 4.5 puncte pe o scală de la 1 la 5, datorită accesibilității ușoare către multiple opțiuni de cumpărături, în condițiile în care nu există niciun magazin în interiorul ansamblului, cu o penalizare de 0,5 puncte pentru nevoia de a ieși din afara complexului.

Familii

Luxuria Residence este o alegere excelentă pentru familiile care își doresc un mediu sigur, verde și care să dispună de facilități multiple în București.

Accesul la grădinițe este esențial pentru părinții cu copii mici. Deși în interiorul ansamblului nu există o grădiniță, există numeroase opțiuni la doar o mică distanță cu mașina. Cele mai apropiate grădinițe sunt Grădinița Ciupercuța și Grădinița nr. 281, ambele la o distanță de 1 km.

Locurile de joacă pentru copii sunt păzite.
Locurile de joacă pentru copii sunt păzite.

Pentru familiile cu copii în vârstă școlară, sunt disponibile mai multe opțiuni de instituții de învățământ în apropiere. Cele mai apropiate sunt Școala nr.178 și Școala Specială nr. 8, ambele la circa 5 minute de mers cu mașina.

Ansamblul dispune de un parc, un spațiu ideal pentru socializare și relaxare. Acesta este bine întreținut și curat. În apropiere se află și Parcul Giulești și Parcul Elisabeta Rizea, la 20 de minute de mers pe jos. La circa 30 de minute de mers pe jos este Parcul Herăstrău (Parcul Regele Mihai).

Luxuria Residence este dotat cu locuri de joacă pentru copii, completate cu accesorii precum tobogane, leagăne și bănci. Proximitatea acestora aduce un plus de confort și siguranță pentru părinți, aceștia putându-și supraveghea copiii cu ușurință. Cele mai apropiate locuri de joacă din afara ansamblului se află la 15 minute de mers pe jos.

Pentru familiile ocupate, există opțiuni de mâncare livrată acasă, inclusiv două restaurante în apropiere, Food Mania și Terasa La Turcu. Cel mai apropiat mall este Grant Shopping Center, la doar 5 minute de mers cu mașina, unde se găsesc restaurante și magazine diverse.

Securitatea ansamblului este asigurată prin acces restricționat doar pentru locatari, monitorizare video și patrulele firmei de securitate. Străzile din Luxuria sunt iluminate, asigurând un mediu sigur și liniștit pentru locatari.

Măsurile de siguranță anti-incendiu includ extinctoare și hidranți, semnalizare pentru evacuare, butoane de alarmă și detectoare de fum. Este important de notat că toate ușile de acces în clădiri se deschid spre exterior, ceea ce poate facilita evacuarea în caz de urgență.

Pentru familiile care dețin animale de companie, Luxuria Residence este un spațiu prietenos și primitor. Câinii au voie în parcurile din ansamblu, însă trebuie ținuți în lesă. Există și un cabinet veterinar în proximitate, Provet, la doar 0.5 km distanță.

În concluzie, Luxuria Residence oferă o gamă variată de facilități și este un mediu prielnic pentru familiile cu copii. Siguranța și securitatea, accesul la educație, facilitățile pentru animale de companie și opțiunile de petrecere a timpului liber sunt toate avantaje importante.

Pentru toate acestea primește 4.5 puncte din 5 fiind o opțiune excelentă pentru familiile care doresc să trăiască într-un mediu sigur și prietenos în București. Am penalizat cu jumătate de punct pentru distanța până la punctele de interes.

Tineri

Luxuria este o alegere minunată pentru tinerii care doresc un stil de viață activ. Și nu doar pentru ei. În cadrul ansamblului, există o sală de fitness complet utilată, atât cu echipamente pentru antrenament de forță (aparate specializate, greutăți, prese, caburi), cât și cu dotări pentru antrenamente de cardio (benzi de alergat, bicicletă eliptica, zonă de zumba). Tinerii pot avea un program de exerciții variat fără a fi nevoiți să iasă din complex.

Centrul de fitness Luxuria
Centrul de fitness Luxuria

Pe lângă sala de fitness, ansamblul oferă și alei de jogging amenajate în cadrul căilor pietonale, un alt plus pentru cei ce își doresc să mențină un stil de viață sănătos. Fie că preferi alergatul dimineața devreme sau seara târziu, aleile de jogging oferă o opțiune accesibilă și sigură.

În ceea ce privește divertismentul, deși Luxuria Residence nu dispune de un bar sau o cafenea proprie, dar există numeroase opțiuni în apropiere. Barurile „Zodiac" și „L'Arpège" sunt la doar 10, respectiv 15 minute de mers pe jos, în timp ce cafenelele „French Bakery" și „Cofetăria Victoria" se află aproximativ la aceeași distanță. În plus, „Grant Shopping Center" care este la doar 5 minute distanță cu mașina, oferă o varietate de opțiuni de shopping și divertisment.

Evaluând toate aceste aspecte, Luxuria are un calificativ de 4,5 pe o scală de la 1 la 5. Facilitățile sportive și accesul la divertisment din apropiere sunt excelente, însă am penalizat cu jumătate de punct pentru că toate obiectivele sunt în afara complexului. Totuși, accesul la locuri de divertisment este facil.

Persoane cu handicap

Luxuria Residence este parțial pregătită pentru a facilita viața persoanelor cu handicap locomotor. În ceea ce privește spațiile publice, ansamblul dispune de rampe de acces în stradă, o componentă esențială pentru mobilitatea persoanelor care se deplasează cu scaunul rulant.

Cu toate acestea, ansamblul nu dispune de locuri de parcare speciale pentru persoanele cu handicap sau de căsuțe poștale la o înălțime accesibilă, ambele fiind facilități importante care ar putea îmbunătăți semnificativ accesibilitatea.

În ceea ce privește locuințele, Luxuria Residence este mai bine pregătit. Toate ușile de intrare în locuințe sunt mai late de 90 cm, permițând un acces facil cu scaunul cu rotile. În plus, toate locuințele au treceri la nivel cu podeaua, facilitând deplasarea în interior. Aceste caracteristici sunt esențiale pentru a asigura autonomia și confortul persoanelor cu dizabilități locomotorii

Pentru persoanele cu handicap vizual, ansamblul lasă mult de dorit, lipsind complet indicatoarele tactile Braille. Aceasta este o lipsă majoră, dat fiind că aceste indicatoare sunt de obicei un element cheie pentru navigarea independentă a persoanelor nevăzătoare.

În concluzie, Luxuria Residence pare a fi parțial accesibilă pentru persoanele cu handicap locomotor, însă este nevoie de mai multe îmbunătățiri în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele cu handicap vizual. Primește 2.5 puncte din 5, dat fiind că, deși ansamblul face eforturi în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, mai sunt încă multe aspecte care pot fi îmbunătățite.

Concluzie

Luxuria Residence este un ansamblu rezidențial care oferă o serie de facilități pentru diferite categorii de locatari, deși există loc pentru îmbunătățiri. Securitatea ansamblului este la superlativ, existând acces restricționat, monitorizare video, pază și patrulare, plus iluminat nocturn eficient

Luxuria Residence are un punctaj general de 3,7 din 5 posibile.
Luxuria Residence are un punctaj general de 3,7 din 5 posibile.

Ansamblul este potrivit pentru familii, datorită accesului la instituții de învățământ, parcuri și locuri de joacă, restaurante și magazine, toate în apropiere sau la distanțe rezonabile, ușor de parcurs pe jos sau cu mașina.

Pentru tinerii în căutarea unui stil de viață activ, Luxuria Residence oferă acces la fitness și jogging, chiar în cadrul ansamblului. Accesul la divertisment în apropiere este un plus, cu atât mai mult cu cât oferta este foarte generoasă și diversă.

În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități, acestea sunt parțial implementate, pentru cei cu disfuncții locomotorii, mai puțin pentru cei care au deficiențe vizuale.

Având în vedere toate aceste aspecte, Luxuria Residence are un calificativ general de 3.7 puncte din 5. Ansamblul se distinge prin facilitățile sale pentru familiile cu copii și pentru tinerii activi, dar necesită îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește accesibilitatea și facilitățile pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru distanța – în general mică, spre medie, până la punctele de interes.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Luxuria Domenii Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Luxuria Domenii Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Luxuria Domenii Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Luxuria Domenii Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Luxuria Domenii Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pajura și randamentul estimativ oferit de Luxuria Domenii Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Luxuria Domenii Residence;
 • Analiză comparativă a Luxuria Domenii Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pajura

Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence din Pajura, București - Nord

Luxuria Domenii Residence

Livrare: Finalizat Strada Biruinței Nr. 61, Pajura, Sector 1

Prețuri Luxuria Domenii Residence

 • Studio
  149.940€
 • 2 Camere
  168.527€
 • 3 Camere
  235.905€
 • 4 Camere
  598.570€
Ansamblul rezidențial Marmura Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Marmura Residence din Pajura, București - Nord

Marmura Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Bucureștii Noi Nr. 25, Pajura, Sector 1

Prețuri Marmura Residence

 • 2 Camere
  111.928€
 • 3 Camere
  202.441€
Ansamblul rezidențial NOA Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial NOA Residence din Pajura, București - Nord

NOA Residence

Livrare: Finalizat Strada Pajurei Nr. 2, Pajura, Sector 1

Prețuri NOA Residence

 • 2 Camere
  115.069€
Ansamblul rezidențial One Herastrau City din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial One Herastrau City din Pajura, București - Nord

One Herastrau City

Livrare: Necunoscut Bulevardul Poligrafiei Nr. 52, Pajura, Sector 1

Prețuri One Herastrau City

Ansamblul rezidențial Expo Home din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Expo Home din Pajura, București - Nord

Expo Home

Livrare: Necunoscut Bulevardul Expoziției Nr. 24A, Pajura, Sector 1

Prețuri Expo Home

 • 2 Camere
  145.000€
 • 3 Camere
  208.800€
Ansamblul rezidențial Pajurei 3 Residence din Pajura, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pajurei 3 Residence din Pajura, București - Nord

Pajurei 3 Residence

Livrare: Necunoscut Strada Pajurei Nr. 3, Pajura, Sector 1

Prețuri Pajurei 3 Residence