Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Premium North Lane

Locuințe și prețuri Premium North Lane

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Premium North Lane

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Premium North Lane împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Premium North Lane alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Premium North Lane

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Premium North Lane, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Premium North Lane

Premium North Lane Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Premium North Lane

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Premium North Lane, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
bronz Tineri

Interesant dar nu fabulos

Premium North Lane este gândit ca un complex rezidențial ce oferă mai mult decât facilitățile de bază. Cu toate acestea tinerii dornici de o viață socială activă și locuri de distracție, vor considera că există multe lipsuri.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Premium North Lane!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Premium North Lane este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Aur Animale de companie

Dăm din coadă de fericire!

Parcurile, zonele special amenajate și aleile din Premium North Lane sunt ideale pentru cei care au câini mari, care au nevoie de mișcare în fiecare zi.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Premium North Lane

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Premium North Lane. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Premium North Lane Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Premium North Lane:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Premium North Lane, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Premium North Lane, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Premium North Lane:Educație

Găsești școala la câteva minute de Premium North Lane!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Premium North Lane nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Premium North Lane

Deși nu există grădiniță chiar în Premium North Lane, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Premium North Lane, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Premium North Lane:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Premium North Lane nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Premium North Lane vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Premium North Lane care să implice și copiii.

Premium North Lane:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în Premium North Lane, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În Premium North Lane mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Premium North Lane sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Premium North Lane:Curățenie

În evaluare

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Premium North Lane Tineri

În evaluare
Stație STB
Aproape de mall
Pădure în apropiere

Premium North Lane:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Premium North Lane nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Premium North Lane, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,205,261,N113.

Stai departe de centru

Premium North Lane este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Premium North Lane:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Premium North Lane ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Premium North Lane.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Premium North Lane are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Premium North Lane:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Premium North Lane pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Premium North Lane nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Premium North Lane și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Premium North Lane Persoane cu dizabilități

În evaluare

Premium North Lane:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Premium North Lane nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Premium North Lane sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Premium North Lane:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Premium North Lane sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Premium North Lane nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Premium North Lane nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Premium North Lane Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Premium North Lane

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Rompetrol la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 3 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 5 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Premium North Lane sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Premium North Lane au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Premium North Lane au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Premium North Lane Animale de companie

Cabinet departe
Țarcuri în ansamblu

Premium North Lane:Tratamente și hrană

În evaluare

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Este greu să deducem unde se află cel mai apropiat pet-shop față de Premium North Lane însă vom reveni curând cu această informație.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Premium North Lane nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Premium North Lane ai, în ofertă, cosmetică canină.

Premium North Lane:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Premium North Lane ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Premium North Lane este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Premium North Lane deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier Premium North Lane

La marginea orașului
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Premium North Lane pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Premium North Lane nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Premium North Lane de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Premium North Lane

Poziționare București - Nord
Administrație Sector 1
Cartier Vatra Nouă

Despre Vatra Nouă

Vatra Nouă este un cartier dintr-o zonă bună a Bucureștiului, aflat foarte aproape de lacul Grivița și de pădurea Băneasa. Este un cartier în care predomină casele, cu străzi bine organizate, în care se găsesc numeroase restaurante, cafenele și pub-uri. Este foarte atractiv prin proximitatea față de lac, față de aeroportul Băneasa și față de Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai importante centre comerciale din țară.

Spre deosebire de alte cartiere din nordul Capitalei, Vatra Nouă este ceva mai izolat, ceea ce îi oferă un aer premium și îl face foarte atractiv pentru cei care caută liniște, dar în același timp își doresc să fie aproape de tot ceea ce contează în oraș.

Viața de zi cu zi în Vatra Nouă

În apropierea cartierului pot fi regăsite numeroase obiective de relaxare sau obiective practice, cum ar fi Aeroportul Băneasa. Iată o listă cu cele mai interesante obiective:

Magazine în Vatra Nouă
 • Terra Felice
 • Lidl
 • Kaufland
Învățământ în Vatra Nouă
 • TEKO Kindergarten
 • Școala Aletheea
 • Kings Oak British International School
Recreere în Vatra Nouă
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
 • Parcul Bordei
Transport public în Vatra Nouă
 • Stația de metrou Straulesti
 • Liniile de autobuz 112, 205, 261, N113
 • Stație de taxi Straulesti

Rata criminalității în Vatra Nouă

Administrativ, Vatra Nouă, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Vatra Nouă o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Vatra Nouă

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Premium North Lane, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Vatra Nouă. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Vatra Nouă. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Premium North Lane

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Premium North Lane nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Premium North Lane nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Premium North Lane există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,205,261,N113 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Premium North Lane, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Premium North Lane are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Strada Vorniceni.

Transport public și conectivitate Premium North Lane

În evaluare
Transport public Autobuz
Aeroport 10-15 minute
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Faptul că Premium North Lane este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Premium North Lane și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Premium North Lane, la care ajung liniile 112,205,261,N113.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, Premium North Lane beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul Premium North Lane se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Premium North Lane au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Premium North Lane

Distincții eDezvoltator acordate Premium North Lane pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Premium North Lane sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Premium North Lane sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Premium North Lane, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Premium North Lane duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Premium North Lane

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 443. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Premium North Lane

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Premium North Lane

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Premium North Lane sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Premium North Lane a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Premium North Lane au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Premium North Lane

În evaluare
Gresie lucioasă

În Premium North Lane s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Premium North Lane sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Premium North Lane pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Premium North Lane

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Buderus

Instalație termică Premium North Lane

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Premium North Lane folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Premium North Lane a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Premium North Lane.

Instalație electrică Premium North Lane

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Premium North Lane dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Premium North Lane s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Premium North Lane, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Premium North Lane

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Premium North Lane vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Premium North Lane sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Premium North Lane am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Premium North Lane

Fonică Foarte bună
Termică Acceptabilă

Izolația fonică Premium North Lane

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 35cm grosime și sunt făcuți din BCA

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Premium North Lane, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din BCA

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Premium North Lane, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din BCA, o alegere excelentă, ce va garanta liniștea în casă .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Premium North Lane a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Premium North Lane

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Premium North Lane, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Premium North Lane.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Premium North Lane încă nu avem această informație.

Hidroizolația Premium North Lane

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Premium North Lane nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Premium North Lane, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Premium North Lane, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Premium North Lane

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Premium North Lane. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Premium North Lane sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Premium North Lane, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Premium North Lane Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere
Suport moderat pentru investitori

Distincții eDezvoltator câștigate de Premium North Lane pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Premium North Lane nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Premium North Lane pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Premium North Lane nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Vatra Nouă ca investiție

Chirie Studio 300€
Chirie 2 camere 415€
Chirie 3 camere 530€

Cartierul Vatra Nouă face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Vatra Nouă tind să fie cu aproximativ 12procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Vatra Nouă, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 415 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Vatra Nouă sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Vatra Nouă atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Vatra Nouă
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Premium North Lane

Preț achiziție Sub media zonei
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

Preț bun în comparație cu media din București - Nord

În Premium North Lane vei găsi locuințe la prețuri aflate spre limita inferioară a zonei. Spre exemplu, un apartament cu două camere în Premium North Lane începe de la 78400€ în condițiile în care media de preț pentru acest tip de unitate în București - Nord este de 90125€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Premium North Lane se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Premium North Lane este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Premium North Lane rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Premium North Lane

Chiria medie 7.5€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Rată de capitalizare de 4.84% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Premium North Lane, vei putea încasa o chirie de aproximativ 415 EUR pe lună și vei plăti minim 78400 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 14 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 4930 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 788 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 4% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Premium North Lane.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Premium North Lane va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Premium North Lane

În evaluare
Rate la dezvoltator Da

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Premium North Lane oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Premium North Lane oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Premium North Lane.

Premium North Lane Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Premium North Lane?

Din datele noastre, prețurile din Premium North Lane încep de la 69000€, pentru studio-uri (garsoniere). Apartamentele cu două camere încep de la 78400€.

Unde se află Premium North Lane și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Premium North Lane este situat în cartierul Vatra Nouă din nordul capitalei. Pentru a ajunge la Premium North Lane depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Premium North Lane?

Locuind în Premium North Lane nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Vorniceni.

Ce facilități oferă Premium North Lane locuitorilor săi?

Locuitorii din Premium North Lane au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Premium North Lane?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!