Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Kappa Residence Ghencea

Kappa Residence Ghencea

str. Funigeilor, Prelungirea Ghencea, sector 5, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Kappa Residence Ghencea.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Kappa Residence Ghencea din BucureștiAnsamblul rezidențial Kappa Residence Ghencea din BucureștiAnsamblul rezidențial Kappa Residence Ghencea din BucureștiAnsamblul rezidențial Kappa Residence Ghencea din BucureștiAnsamblul rezidențial Kappa Residence Ghencea din BucureștiAnsamblul rezidențial Kappa Residence Ghencea din București

Păreri Kappa Residence Ghencea

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Kappa Residence Ghencea

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Kappa Residence Ghencea

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 7227. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Kappa Residence Ghencea Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Kappa Residence Ghencea fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Kappa Residence Ghencea au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Kappa Residence Ghencea. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Kappa Residence Ghencea Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Kappa Residence Ghencea. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Kappa Residence Ghencea, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Kappa Residence Ghencea pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Kappa Residence Ghencea Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Kappa Residence Ghencea, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Kappa Residence Ghencea s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Kappa Residence Ghencea.

Kappa Residence Ghencea Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Kappa Residence Ghencea dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Kappa Residence Ghencea s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Kappa Residence Ghencea este să verificăm pe teren.

Kappa Residence Ghencea Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Kappa Residence Ghencea dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Kappa Residence Ghencea, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Kappa Residence Ghencea, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Kappa Residence Ghencea Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Kappa Residence Ghencea sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Kappa Residence Ghencea. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Kappa Residence Ghencea - simple (termopan) sau triple (tripan).

Kappa Residence Ghencea Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Kappa Residence Ghencea, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Kappa Residence Ghencea.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Kappa Residence Ghencea s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Kappa Residence Ghencea Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Kappa Residence Ghencea nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Kappa Residence Ghencea, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Kappa Residence Ghencea, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Kappa Residence Ghencea, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Kappa Residence Ghencea, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Kappa Residence Ghencea fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Kappa Residence Ghencea Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Kappa Residence Ghencea

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Kappa Residence Ghencea. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Kappa Residence Ghencea:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Kappa Residence Ghencea, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Kappa Residence Ghencea.

Kappa Residence Ghencea:Educație

Găsești școala la câteva minute de Kappa Residence Ghencea!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Kappa Residence Ghencea nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Kappa Residence Ghencea

Deși nu există grădiniță chiar în Kappa Residence Ghencea, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Kappa Residence Ghencea, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Kappa Residence Ghencea:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Pe lângă Kappa Residence Ghencea se pot găsi parcuri în care te poți relaxa însă nu este foarte clar cât de bine sunt amenajate și întreținute, majoritatea fiind parte din alte ansambluri rezidențiale.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Kappa Residence Ghencea, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Kappa Residence Ghencea care să implice și copiii.

Kappa Residence Ghencea:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Kappa Residence Ghencea fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Kappa Residence Ghencea, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Kappa Residence Ghencea sunt sau nu împrejmuite.

Kappa Residence Ghencea:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Kappa Residence Ghencea:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Kappa Residence Ghencea nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Kappa Residence Ghencea, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 122,222,R422,R423,R425.

Stai departe de centru

Kappa Residence Ghencea este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Kappa Residence Ghencea:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Kappa Residence Ghencea privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Kappa Residence Ghencea sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Kappa Residence Ghencea va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Kappa Residence Ghencea:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Kappa Residence Ghencea.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Kappa Residence Ghencea și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Kappa Residence Ghencea:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Kappa Residence Ghencea.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Kappa Residence Ghencea.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Kappa Residence Ghencea informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Kappa Residence Ghencea:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Kappa Residence Ghencea sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Kappa Residence Ghencea privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Kappa Residence Ghencea sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Kappa Residence Ghencea

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Kappa Residence Ghencea sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Kappa Residence Ghencea au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Kappa Residence Ghencea au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Kappa Residence Ghencea:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Kappa Residence Ghencea de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Kappa Residence Ghencea nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Kappa Residence Ghencea, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Kappa Residence Ghencea:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Kappa Residence Ghencea are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Kappa Residence Ghencea nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Kappa Residence Ghencea pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Kappa Residence Ghencea Contact Dezvoltator
44,4081579014663 25,999567153598

Harta Kappa Residence Ghencea

Click pe buton pentru a vedea unde se află Kappa Residence Ghencea

Despre Cartierul Latin

Cartierul Latin este un cartier cuprins între străzile Marăcineni, Ghindiceni, Prelungirea Ghencea și Șoseaua de Centură. Este un cartier relativ nou, în care locuiesc peste 15000 de persoane atât în case, cât și în blocuri cu regim mic de înălțime.

Deși din punct de vedere arhitectural este un cartier aerisit, din punct de vedere al traficului este destul de aglomerat și poate crea neplăceri. Totuși, este un cartier în care foarte mulți tineri aleg să se mute pentru prețurile mici, pentru faptul că pot locui la casă și pentru facilitățile din ce în ce mai numeroase.

Viața de zi cu zi în Cartierul Latin

Locuitorii din Cartierul Latin se bucură de școli, magazine și numeroase alte facilități care transformă cartierul într-o zonă perfectă pentru rezidență. Iată care sunt cele mai importante puncte de interes:

Magazine în Cartierul Latin
 • Mega Image
 • Penny
 • Profi
Învățământ în Cartierul Latin
 • Școala Primară și Gimnazială Pro Ingenio
 • Gradinița și Școala Primară Maryland
 • Grădinița Nicholas
Recreere în Cartierul Latin
 • Bazinul de înot Steaua Bucureşti (10 min)
 • Parcul Bragadiru (10 min)
 • Parcul Drumul Taberei
Transport public în Cartierul Latin
 • Liniile de autobuz 122, 222, R422, R423, R425
 • Stația de metrou Râul Doamnei (10 min)
 • Stație de taxi Prelungirea Ghencea

Rata criminalității în Cartierul Latin

Administrativ, Cartierul Latin, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Cartierul Latin este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Latin

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Kappa Residence Ghencea, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Latin. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Latin. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află Kappa Residence Ghencea găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Din păcate, locuitorii Kappa Residence Ghencea nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Kappa Residence Ghencea există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 122,222,R422,R423,R425 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Kappa Residence Ghencea, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Kappa Residence Ghencea este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Strada Funigeilor.

Faptul că Kappa Residence Ghencea este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Kappa Residence Ghencea și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Kappa Residence Ghencea, la care ajung liniile 122,222,R422,R423,R425.

Kappa Residence Ghencea este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Kappa Residence Ghencea au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Kappa Residence Ghencea și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Kappa Residence Ghencea Contact Dezvoltator

Cartierul Cartierul Latin face parte din sectorul 5 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Cartierul Latin tind să fie cu aproximativ 10procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cartierul Latin, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 900 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1125 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cartierul Latin sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cartierul Latin atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cartierul Latin
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț bun în comparație cu media din București - Vest

În Kappa Residence Ghencea vei găsi locuințe la prețuri aflate spre limita inferioară a zonei. Spre exemplu, un apartament cu două camere în Kappa Residence Ghencea începe de la 43401€ în condițiile în care media de preț pentru acest tip de unitate în București - Vest este de 56650€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Kappa Residence Ghencea nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Kappa Residence Ghencea este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Kappa Residence Ghencea rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 6.32% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Kappa Residence Ghencea, vei putea încasa o chirie de aproximativ 310 EUR pe lună și vei plăti minim 43401 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 10 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 3682 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 589 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 6% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Kappa Residence Ghencea.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Kappa Residence Ghencea va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Kappa Residence Ghencea se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Kappa Residence Ghencea oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Kappa Residence Ghencea.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Kappa Residence Ghencea să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Kappa Residence Ghencea Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Kappa Residence Ghencea?

Din datele noastre, prețurile din Kappa Residence Ghencea încep de la 43401€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Kappa Residence Ghencea și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Kappa Residence Ghencea este situat în cartierul Cartierul Latin din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la Kappa Residence Ghencea depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Kappa Residence Ghencea?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Kappa Residence Ghencea este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Strada Funigeilor.

Ce facilități oferă Kappa Residence Ghencea locuitorilor săi?

Locuitorii din Kappa Residence Ghencea au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Kappa Residence Ghencea Contact Dezvoltator