OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
IN Rezidential 2 Militari
IN Rezidential 2 Militari

IN Rezidential 2 Militari

Strada Iuliu Maniu Nr. 405

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc IN Rezidential 2 Militari

Studio de la 54.586 € fără TVA
57.315 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 86.843 € fără TVA
91.185 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 116.443 € fără TVA
122.265 cu TVA de 5% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 11 octombrie 2023

CONTACT IN Rezidential 2 Militari

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de IN Rezidential 2 Militari

 • Locuri de muncă: Parcul industrial de pe A1 la 10 minute de condus
 • Stație de metrou: Preciziei la 0 minute de condus
 • Stație de autobuz: Grup Școlar Auto în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Carpatic Escaladă & Bouldering la 10 minute de condus
 • Supermarket: Cora Urban Avangarde City în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Policlinicii Cetatea Histria la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Depoul Militari în imediata apropiere
 • Piață: Piața Veteranilor la 5 minute de condus
 • Mall: Militari Shopping în imediata apropiere
 • Școală: Școala nr.158 Liceul Tehnologic "Doamna Chiajna" la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița nr. 217 "Fluturașul" la 5 minute de condus

IN Rezidential 2 Militari Modele de locuințe

8 rezultate

Se afișează 1-8 din 8 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
IN Rezidential 2 Militari IN Rezidential 2 Militari IN Rezidential 2 Militari IN Rezidential 2 Militari
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a IN Rezidential 2 Militari. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

IN Rezidential 2 Militari se află în cartierul Militari, unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale Bucureștiului, situat în Sectorul 6. Acesta este un cartier vibrant, cu o istorie bogată și oameni diversi, unde vei găsi o combinație de tradiție și modernitate. Cu o densitate predominantă de blocuri, acesta s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, atrăgând tot mai mulți locuitori. Pe lângă accesul facil la diverse magazine, școli și spitale, Militari este cunoscut și pentru numeroasele sale parcuri, ideale pentru plimbări în aer liber sau activități sportive.

Cartierul este bine conectat la restul orașului, având în proximitate numeroase stații de metrou și autobuz. Cu toate acestea, trebuie să menționez că traficul pe Bulevardul Iuliu Maniu, una dintre arterele principale ale cartierului, poate fi aglomerat, mai ales în orele de vârf. Aceasta ar putea fi o considerație importantă dacă te gândești să te muți aici și lucrezi în centrul orașului. Dar, cu planificare și opțiuni multiple de transport, aceasta devine o problemă gestionabilă.

Militari oferă o gamă variată de opțiuni pentru cumpărături, de la mari centre comerciale la magazine de cartier. În plus, există numeroase restaurante și cafenele unde te poți relaxa după o zi de muncă. Este, de asemenea, un cartier foarte potrivit pentru familiile cu copii, având la dispoziție diverse facilități educaționale și zone de joacă.

În ceea ce privește IN Rezidential 2 Militari, acesta vine cu o serie de avantaje unice. Ansamblul se mândrește cu dotări moderne și unități locative care se vor preda „la cheie”, branșate la toate utilitățile și contorizate separat. Aceasta înseamnă că îți vei putea începe viața în noua ta locuință fără bătăi de cap suplimentare legate de finisaje sau branșamente. Prețurile sunt de asemenea foarte competitive, oferind un raport calitate/preț fără concurență pe piața imobiliară din această zonă.

Dacă lucrezi în București, poziția periferică a ansamblului în vestul capitalei poate fi un atu, mai ales dacă jobul tău este în aceeași zonă. În plus, având în vedere densitatea blocurilor din zonă, o locuință într-un ansamblu modern ca IN Rezidential 2 Militari ar putea reprezenta oaza de liniște de care ai nevoie. În concluzie, dacă îți dorești un stil de viață modern într-o zonă bine conectată, dar și cu suficiente spații verzi pentru a te relaxa, Militari și în special IN Rezidential 2 Militari ar putea fi opțiunea ideală pentru tine.

Transport

IN Rezidential 2 Militari oferă mai multe opțiuni când vine vorba de transport. În ceea ce privește transportul public, stațiile de autobuz Grup Școlar Auto sunt la o distanță foarte mică, practic în imediata apropiere. Dacă preferi metroul, stația Preciziei se află la aproximativ 25 de minute de mers pe jos și la o distanță de 1,5 km. Pentru cei care preferă tramvaiul, Depoul Militari este la doar 10 minute de mers pe jos și la o distanță de 0,5 km.

Dacă planul tău este să folosești mașina personală, este bine să știi că zona are un trafic aglomerat, în special pe Bulevardul Iuliu Maniu. Acesta este cel mai aglomerat drum din zonă, așa că s-ar putea să vrei să îl eviți în orele de vârf. Cu toate astea, accesul către diverse zone de birouri, cum ar fi cele de la Grozăvești sau Casa Presei, este relativ rapid, cu un timp estimat de condus de 15-20 de minute.

Pentru cei care sunt interesați de parcări, locurile de parcare în IN Rezidential 2 Militari se află în subsolul clădirilor. Acestea se plătesc separat și nu sunt incluse în prețul locuinței. Dacă ai o mașină electrică, ansamblul nu oferă încă stații de încărcare, dar vom actualiza această informație dacă situația se schimbă în viitor.

În concluzie, din punctul meu de vedere, IN Rezidential 2 Militari merită un calificativ de 4 din 5 când vine vorba de opțiuni de transport. Avantajele majore sunt proximitatea stațiilor de autobuz și tramvai, precum și accesul relativ rapid către zonele de birouri din oraș. Cu toate acestea, traficul aglomerat și costul suplimentar al locului de parcare sunt aspecte care pot fi îmbunătățite.

Cumpărături

Locuind în IN Rezidential 2 Militari, ai avantajul unor cumpărături zilnice fără bătăi de cap. Ansamblul dispune de magazine alimentare, inclusiv un supermarket, oferindu-ți acces rapid la produse de bază. Aceasta este o facilitate excelentă, mai ales pentru zilele aglomerate când timpul e o resursă prețioasă.

În ceea ce privește produsele bio, localizarea în zona periferică a orașului îți permite să beneficiezi de produsele agricultorilor locali. Aceasta este o opțiune sănătoasă și etică, deoarece produsele sunt adesea crescute fără pesticide și aditivi. În plus, Piața Veteranilor este la doar 10 minute de condus, oferindu-ți o gamă variată de produse proaspete.

Despre magazine specializate, în prezent ansamblul nu dispune de astfel de opțiuni. Cu toate acestea, zona înconjurătoare oferă o varietate de magazine specializate pentru nevoile diverse. De la brutării la magazine de tutun, ai la dispoziție multiple opțiuni în apropiere.

În ceea ce privește mall-urile, ai câteva opțiuni la o distanță rezonabilă. Militari Shopping și Fashion House sunt la aproximativ 5 minute de condus, iar Plaza România este la doar 10 minute de condus. Fiecare oferă o varietate de magazine, restaurante și opțiuni de divertisment.

Concluzionând, aș oferi ansamblului IN Rezidential 2 Militari un calificativ de 4 din 5 pentru opțiunile de cumpărături. Punctele forte includ magazinele alimentare interne și accesul la produse bio de la producătorii locali. Cu toate acestea, o diversitate mai mare de magazine specializate în cadrul ansamblului ar fi un plus.

Familii

Pentru familiile cu copii, IN Rezidential 2 Militari nu dispune de grădiniță în incintă, dar are opțiuni la o distanță de aproximativ 10 minute cu mașina, cum ar fi Kidsland și Grădinița nr. 217 "Fluturașul".

La fel, școlile nu se află în incinta ansamblului, dar există opțiuni precum Școala Generală nr. 169 și Liceul Tehnologic "Doamna Chiajna", la doar 10 minute de condus.

În ceea ce privește spațiile verzi, nu există parcuri în cadrul ansamblului. Cele mai apropiate parcuri sunt Parcul Păcii sau Parcul Brâncuși, la aproximativ 10-15 minute de condus.

Nu există locuri de joacă în incintă, iar cel mai apropiat este la aproximativ 25 de minute de mers pe jos.

Familiile ocupate vor aprecia opțiunile de mâncare livrată, cu restaurante precum Pizza Bonita la doar 15 minute de mers pe jos. Militari Shopping, cel mai apropiat mall, este la 5 minute de condus.

Securitatea în ansamblu este asigurată doar de iluminatul public pe drumurile orașului, însă drumurile interioare nu sunt iluminate.

În privința siguranței anti-incendiu, nu avem informații disponibile, ceea ce este îngrijorător.

Animalele de companie sunt tot mai prezente în familiile moderne. Cu toate acestea, ansamblul nu oferă facilități specializate. Cel mai apropiat cabinet veterinar, Lamy Vet, este la 10 minute de condus.

Concluzia mea este că IN Rezidential 2 Militari are anumite avantaje, dar și multe neajunsuri pentru familiile cu copii sau animale de companie. Aș oferi un calificativ de 2 din 5. Avantajele includ proximitatea față de școli, grădinițe și opțiuni de mâncare. Cu toate acestea, lipsa facilităților pentru copii și animale de companie, precum și lipsa unor măsuri robuste de securitate, scad considerabil atractivitatea ansamblului pentru familiile tinere.

Tineri

Pentru tinerii interesați de viața socială și de activități fizice, IN Rezidential 2 Militari are câteva opțiuni în apropiere. Dacă ești în căutarea unui bar sau a unei cafenele, poti alege Restaurantul Capri, aflat la 1.3 km de complex.

Pentru cei pasionați de fitness, nu există o sală de sport în incinta ansamblului. Cu toate acestea, World Class Militari se află la o distanță de 15-20 de minute pe jos și oferă o mare varietate de antrenamente din care poți alege.

În ceea ce privește shoppingul, Militari Shopping este la doar 5 minute de condus, oferind o varietate de magazine și restaurante. Fashion House și Plaza România sunt și ele la distanțe comparabile.

În concluzie, aș oferi un calificativ de 3 din 5 pentru IN Rezidential 2 Militari în ceea ce privește adaptabilitatea pentru tineri. Deși nu există facilități în incinta ansamblului, proximitatea față de baruri, cafenele, săli de sport și centre comerciale compensează parțial aceste lipsuri. Este un loc decent pentru tinerii care nu își doresc toate facilitățile la un pas distanță.

Persoane cu handicap

Din păcate, IN Rezidential 2 Militari nu dispune de facilități pentru persoanele cu handicap, fie ele locomotor sau senzorial. Lipsa unor astfel de facilități, cum ar fi semnalizarea acustică, indicatoarele Braille, rampele de acces sau locuri de parcare speciale, poate face viața extrem de dificilă pentru aceste persoane.

La fel, în ceea ce privește locuințele, nu există niciun detaliu care să sugereze că au fost proiectate având în vedere nevoile persoanelor cu dizabilități. Caracteristici esențiale, cum ar fi uși mai late de 90 cm sau treceri la nivel cu pardoseala, lipsesc complet.

În concluzie, aș acorda un calificativ de 1 din 5 pentru IN Rezidential 2 Militari în ceea ce privește adaptabilitatea pentru persoanele cu handicap. Lipsa oricăror facilități face ca acest ansamblu rezidențial să nu fie o opțiune viabilă pentru această categorie de persoane.

Concluzie

IN Rezidential 2 Militari prezintă un amestec de oportunități și limitări care merită să fie luate în considerare atât de familiile tinere, cât și de persoanele singure.

Poziționat în cartierul Militari, ansamblul beneficiază de o conexiune bună cu orașul, dar suferă din cauza traficului aglomerat. Deși nu dispune de facilități interne precum grădinițe, școli sau parcuri, există opțiuni la o distanță rezonabilă de condus. Totuși, lipsa unor astfel de facilități pentru copii sau animale de companie poate fi un dezavantaj major pentru familiile tinere.

Pentru tinerii interesați de viața socială și de activități fizice, proximitatea față de baruri, cafenele și săli de sport poate compensa într-o oarecare măsură lipsa facilităților interne. Cu toate acestea, distanțele mari până la aceste locații pot fi un impediment pentru cei care nu dispun de o mașină.

Cel mai dezamăgitor aspect este lipsa completă de facilități pentru persoanele cu handicap. Niciun efort nu pare să fi fost făcut pentru a face ansamblul accesibil sau confortabil pentru această categorie de rezidenți, ceea ce reduce semnificativ atractivitatea sa pentru o piață deja limitată.

În concluzie, aș oferi ansamblului un calificativ de 3 din 5. Desigur, există câteva puncte forte, precum localizarea și accesibilitatea la transportul public. Cu toate acestea, neajunsurile sunt semnificative și ar trebui adresate pentru a face IN Rezidential 2 Militari o opțiune atractivă pentru un spectru mai larg de potențiali cumpărători.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din IN Rezidential 2 Militari;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din IN Rezidential 2 Militari;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din IN Rezidential 2 Militari;
 • Sisteme de climatizare folosite în IN Rezidential 2 Militari;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul IN Rezidential 2 Militari;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Militari și randamentul estimativ oferit de IN Rezidential 2 Militari;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul IN Rezidential 2 Militari;
 • Analiză comparativă a IN Rezidential 2 Militari față de alte ansambluri din București - Vest.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Militari

Ansamblul rezidențial Panorama City din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Panorama City din Militari, București - Vest

Panorama City

Livrare: Necunoscut Drumul Ciorogârla Nr. 291, Militari, Sector 6

Prețuri Panorama City

 • Studio
  56.700€
 • 2 Camere
  75.600€
 • 3 Camere
  100.800€
Ansamblul rezidențial Magic Residence Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Magic Residence Militari din Militari, București - Vest

Magic Residence Militari

Livrare: Finalizat Drumul Osiei Nr. 68, Militari, Sector 6

Prețuri Magic Residence Militari

 • 3 Camere
  82.000€
Ansamblul rezidențial Insignia Residence Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Insignia Residence Militari din Militari, București - Vest

Insignia Residence Militari

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Belşugului Nr. 49U, Militari, Sector 6

Prețuri Insignia Residence Militari

Ansamblul rezidențial Lake House 2 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Lake House 2 din Militari, București - Vest

Lake House 2

Livrare: Finalizat Strada Amilcar C. Săndulescu Nr. 6, Militari, Sector 6

Prețuri Lake House 2

Ansamblul rezidențial Rezervelor87 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Rezervelor87 din Militari, București - Vest

Rezervelor87

Livrare: Necunoscut Strada Rezervelor Nr. 87, Militari, Sector 6

Prețuri Rezervelor87

 • Studio
  32.000€
 • 2 Camere
  44.000€
Ansamblul rezidențial IN Rezidential 2 Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial IN Rezidential 2 Militari din Militari, București - Vest

IN Rezidential 2 Militari

Livrare: Finalizat Strada Iuliu Maniu Nr. 405, Militari, Sector 6

Prețuri IN Rezidential 2 Militari

 • Studio
  54.495€
 • 2 Camere
  88.095€
 • 3 Camere
  113.925€
 • 4 Camere
  169.575€
Ansamblul rezidențial New World Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial New World Militari din Militari, București - Vest

New World Militari

Livrare: Necunoscut Strada Osiei Nr. 18, Militari, Sector 6

Prețuri New World Militari

Ansamblul rezidențial EnVogue Residence Iuliu Maniu din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial EnVogue Residence Iuliu Maniu din Militari, București - Vest

EnVogue Residence Iuliu Maniu

Livrare: Finalizat Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 586, Militari, Sector 6

Prețuri EnVogue Residence Iuliu Maniu

 • Studio
  53.800€
 • 2 Camere
  69.900€
 • 3 Camere
  112.500€
Ansamblul rezidențial Rotar Park 2 Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Rotar Park 2 Residence din Militari, București - Vest

Rotar Park 2 Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Osiei Nr. 18, Militari, Sector 6

Prețuri Rotar Park 2 Residence

Ansamblul rezidențial NOVUM Păcii din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial NOVUM Păcii din Militari, București - Vest

NOVUM Păcii

Livrare: Necunoscut Strada Piscul Crăsani Nr. 15, Militari, Sector 6

Prețuri NOVUM Păcii

 • Studio
  66.045€
 • 2 Camere
  82.845€
 • 3 Camere
  118.545€
Ansamblul rezidențial Maniu 141 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Maniu 141 din Militari, București - Vest

Maniu 141

Livrare: Necunoscut Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 141, Militari, Sector 6

Prețuri Maniu 141

 • Studio
  65.939€
 • 2 Camere
  80.677€
 • 3 Camere
  143.847€
Ansamblul rezidențial NOVUM 56 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial NOVUM 56 din Militari, București - Vest

NOVUM 56

Livrare: Finalizat Bulevardul Timișoara Nr. 56, Militari, Sector 6

Prețuri NOVUM 56

 • Studio
  62.895€
 • 2 Camere
  83.895€
 • 3 Camere
  115.395€
Ansamblul rezidențial Rezervelor 60 View Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Rezervelor 60 View Residence din Militari, București - Vest

Rezervelor 60 View Residence

Livrare: Necunoscut Strada Rezervelor Nr. 60B, Militari, Sector 6

Prețuri Rezervelor 60 View Residence

 • Studio
  33.700€
 • 2 Camere
  52.500€
 • 3 Camere
  71.150€
Ansamblul rezidențial La Cittadella Garden din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial La Cittadella Garden din Militari, București - Vest

La Cittadella Garden

Livrare: Necunoscut Strada Apeductului Nr. 1, Militari, Sector 6

Prețuri La Cittadella Garden

Ansamblul rezidențial The Building 72 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial The Building 72 din Militari, București - Vest

The Building 72

Livrare: Finalizat Strada Valea Cascadelor Nr. 3, Militari, Sector 6

Prețuri The Building 72

Ansamblul rezidențial The Building 74 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial The Building 74 din Militari, București - Vest

The Building 74

Livrare: Finalizat Strada Cărăbușului Nr. 39, Militari, Sector 6

Prețuri The Building 74

 • 2 Camere
  84.000€
Ansamblul rezidențial WestPoint Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial WestPoint Residence din Militari, București - Vest

WestPoint Residence

Livrare: Finalizat Strada Bârsănești Nr. 40, Militari, Sector 6

Prețuri WestPoint Residence

 • 2 Camere
  90.999€
 • 3 Camere
  120.000€
Ansamblul rezidențial Nicole Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Nicole Residence din Militari, București - Vest

Nicole Residence

Livrare: Finalizat Drumul Osiei Nr. 70B, Militari, Sector 6

Prețuri Nicole Residence

 • 2 Camere
  71.400€
 • 3 Camere
  87.150€
Ansamblul rezidențial Residence Romania din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Residence Romania din Militari, București - Vest

Residence Romania

Livrare: Finalizat Strada Tineretului Nr. 45, Militari, Sector 6

Prețuri Residence Romania

 • Case
  250.000€
Ansamblul rezidențial Ajustorului Park Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Ajustorului Park Residence din Militari, București - Vest

Ajustorului Park Residence

Livrare: Necunoscut Strada Ajustorului Nr. 2, Militari, Sector 6

Prețuri Ajustorului Park Residence

 • Studio
  45.000€
 • 2 Camere
  68.500€
 • 3 Camere
  93.500€
 • 4 Camere
  125.700€
Ansamblul rezidențial Nuferilor din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Nuferilor din Militari, București - Vest

Nuferilor

Livrare: Finalizat Strada Stupca Nr. 25, Militari, Sector 6

Prețuri Nuferilor

 • Studio
  52.500€
 • 2 Camere
  68.250€
 • 3 Camere
  115.500€