OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Boutique One
Boutique One

Boutique One

Strada Gheorghe Murgoci Nr. 2

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Boutique One

Studio de la 85.714 € fără TVA
90.000 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 126.050 € fără TVA
150.000 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 12 iulie 2023

CONTACT Boutique One

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Boutique One

 • Grădiniță: Grădinița nr. 224 în imediata apropiere
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 5 minute de condus
 • Școală: Asociația Academiei Elohim în imediata apropiere
 • Piață: Mini Piața Foișorului la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Fabrica de Cățărat în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Gazelei în imediata apropiere
 • Mall: Liberty Center în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Piața Regina Maria în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Piața Regina Maria în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Tineretului la 0 minute de condus

Boutique One Modele de locuințe

5 rezultate

Se afișează 1-5 din 5 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Boutique One Boutique One Boutique One Boutique One
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Boutique One. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bine ai venit în inima Bucureștiului, un spațiu vibrant și plin de istorie, unde modernitatea se împletește cu tradiția. Aici, totul este la îndemână: de la centre comerciale și instituții financiare până la școli și restaurante. Te simți ca într-o pânză de păianjen a oportunităților, fiecare fir ducând către o altă experiență urbană fascinantă.

În centrul orașului, traficul este moderat, chiar și în orele de vârf. Asta înseamnă că îți poți planifica ziua fără a te îngrijora prea mult de timpul petrecut în mașină sau în mijloacele de transport în comun. Bulevardele largi, ca George Coșbuc, facilitează deplasarea și îți oferă o experiență urbană mai puțin stresantă.

Sectorul 1 este un amestec fascinant de stiluri arhitecturale, de la clădirile istorice până la cele ultramoderne. Este o zonă mixtă, cu o densitate echilibrată între spații rezidențiale, comerciale și instituționale. Acest echilibru îți oferă avantajul de a avea aproape tot ce ai nevoie, fără a sacrifica liniștea sau confortul.

Dar ce înseamnă să locuiești în centrul Bucureștiului când lucrezi aici? Ei bine, îți economisești timp și energie. Gândește-te cât de ușor este să ajungi la birou, la întâlniri sau la evenimente după o zi de lucru. Dacă ai copii, școlile sunt la doar câteva minute distanță, la fel ca parcurile unde te poți relaxa în weekend.

Acum, să trecem la ceea ce te-a adus aici: Boutique One. Acest ansamblu rezidențial exclusivist se potrivește perfect în peisajul urban sofisticat al Sectorului 1. Cu o arhitectură neoclasică românească, îți oferă nu doar un cămin, ci o experiență. Clădirea cu regim de înălțime D+P+3E este compusă dintr-un studio, un apartament de două camere și două apartamente tip duplex. Acesta nu este doar un loc unde să locuiești, ci un spațiu care îți completează stilul de viață.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui echilibru între viața profesională și cea personală, într-o zonă centrală a capitalei, Boutique One ar putea fi răspunsul. Aici, fiecare detaliu contează, de la arhitectura impunătoare la facilitățile de transport și proximitatea față de punctele cheie ale orașului. Este, pur și simplu, o alegere care îți simplifică și îmbogățește viața.

Transport

Când vine vorba de transport, viitorii locatari ai Boutique One sunt într-adevăr privilegiați. În materie de transport public, stațiile de autobuz Calea 13 Septembrie, Petre Marinescu și 11 Iunie sunt la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Dacă preferi metroul, stațiile Tineretului și Piața Unirii 2 sunt la 15, respectiv 20 de minute de mers pe jos. Mai sunt și opțiunile de tramvai, cu stațiile Autogara Filaret și Piața Chirigiu la doar 10 minute distanță.

Dacă ai mașină proprie, trebuie să știi că zona are un trafic moderat, chiar și în orele de vârf. Totuși, ai putea să eviți Bulevardul George Coșbuc în momentele aglomerate, căci este cea mai aglomerată arteră din zonă. Pentru cei care lucrează în zonele de birouri din Grozăvești sau Pipera, drumul durează aproximativ 5 și, respectiv, 10 minute.

În ceea ce privește parcările, presupunem că Boutique One dispune de locuri de parcare care ar putea fi plătite separat. De asemenea, stații de încărcare pentru mașinile electrice nu sunt menționate, dar cea mai apropiată stație de încărcare ar putea fi la o distanță rezonabilă.

Concluzia mea este că Boutique One primește un solid 4.5 din 5 în ceea ce privește accesibilitatea la transport. Cu excepția absenței unei stații de încărcare pentru mașinile electrice în interiorul ansamblului, restul facilităților de transport sunt practic la îndemână. Acest lucru îți oferă flexibilitatea de a alege între diferite moduri de transport, economisind timp și energie în naveta zilnică.

Cumpărături

În Boutique One, viitorii locatari au acces la magazine alimentare chiar în incinta ansamblului. Aceasta este o facilitate excelentă pentru cumpărăturile zilnice, economisind timp și efort. În plus, ai avantajul de a cumpăra produse de bază fără a părăsi confortul ansamblului tău rezidențial.

Dacă ești în căutare de supermarketuri, zona nu te va dezamăgi. Profi, Succes și Shop & Go sunt la doar câteva minute de condus, fiind la o distanță de aproximativ 0.5 km. Acestea îți oferă o varietate largă de produse, de la alimente până la produse pentru casă.

Deși Boutique One nu este într-o zonă periferică, există piețe în apropiere care îți oferă opțiunea de a cumpăra produse bio. Mini Piața Foișorului și Piața Orizont sunt la aproximativ 5 minute de condus. Aici poți găsi produse locale, proaspete și, de cele mai multe ori, fără pesticide.

În ceea ce privește magazinele specializate, nu există informații despre prezența lor în Boutique One. Cu toate acestea, având în vedere poziționarea centrală, este foarte probabil să găsești în apropiere brutării, aprozare sau tutungerii.

În materie de shopping, ai acces la mai multe mall-uri într-un timp foarte scurt. Liberty Center este la doar 1 km distanță, iar Unirea Shopping Center și Cocor sunt la aproximativ 5 minute de condus. Acestea îți oferă o gamă largă de magazine, restaurante și chiar opțiuni de divertisment.

În concluzie, Boutique One merită un 5 din 5 când vine vorba de opțiuni de cumpărături. Indiferent dacă ești în căutare de produse zilnice, produse bio sau experiențe de shopping variate, acest ansamblu rezidențial îți oferă totul la îndemână. O gamă largă de magazine și proximitatea față de multiple facilități de cumpărături fac din Boutique One o alegere excelentă pentru un stil de viață modern și activ.

Familii

În Boutique One, accesul la grădinițe este facil, cu mai multe opțiuni în apropiere. Grădinița nr. 224 este la doar 0,5 km distanță, accesibilă în câteva minute cu mașina. Acest aspect este un avantaj major pentru părinții care își doresc să aibă instituții de învățământ aproape de casă.

Când vine vorba de școli, există opțiuni variate în apropierea ansamblului. Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" și Liceul de Muzică "Dinu Lipatti" sunt la o distanță de 0,5 km, accesibile rapid cu mașina. Acest lucru asigură un mediu educațional divers și calitativ.

Boutique One vine cu parcuri amenajate în interior, oferind spații verzi pentru relaxare și joacă. Limitele de viteză pe străzi și iluminatul permanent asigură un mediu sigur pentru copii. În plus, Parcul Gazelei și Parcul Carol sunt la o plimbare de 10 minute.

Locurile de joacă din apropiere sunt la distanțe cuprinse între 0,5 km și 1 km, ideale pentru o plimbare cu copiii. Acestea sunt avantaje majore pentru părinții care își doresc ca micuții lor să aibă un spațiu sigur și apropiat pentru joacă.

Când ești prea ocupat pentru a găti, ai opțiuni de mâncare livrată. Restaurantele Dharma, Beijing Garden și Jariștea sunt la o distanță de 0,5 km. Liberty Center, cel mai apropiat mall, este la doar 1 km distanță.

Securitatea este o prioritate în Boutique One. Zona este iluminată permanent și există limitatoare de viteză pe străzile principale, făcând ansamblul un loc sigur pentru toate vârstele.

Nu există informații despre măsurile anti-incendiu, ceea ce ar putea fi o preocupare pentru familiile cu copii.

În ce privește animalele de companie, ansamblul este prietenos. Există câteva cabinete veterinare în proximitate, cel mai apropiat fiind la 1 km distanță, accesibil rapid cu mașina.

În concluzie, Boutique One este o opțiune excelentă pentru familiile moderne. Oferă acces facil la educație, locuri de joacă, și servicii de catering, într-un mediu sigur și bine iluminat. Totuși, lipsa informațiilor despre măsurile anti-incendiu este un minus. Per total, aș oferi un calificativ de 4 din 5 pentru acest ansamblu rezidențial, ținând cont de toate aceste aspecte.

Tineri

Pentru tinerii care caută divertisment, Boutique One este foarte aproape de baruri și cafenele ca Club Expirat, Fabrica și Expirat, toate la doar 10 minute de mers pe jos. În materie de shopping și relaxare, Liberty Center este la doar 1 km distanță, oferind o varietate de magazine și opțiuni de petrecere a timpului liber.

Nu există o sală de fitness în ansamblu, dar Magic Dance și Equilibrium sunt la 10, respectiv 15 minute de mers pe jos. Aceste săli oferă o gamă largă de dotări pentru antrenamente variate, de la cardio la rezistență.

Nu există alei de jogging în Boutique One, dar Parcul Gazelei este chiar lângă, la o distanță de mers pe jos. Acesta oferă un mediu plăcut pentru jogging sau plimbări.

În concluzie, Boutique One oferă un echilibru bun între viața de noapte și activitățile sportive pentru tineri. Cu toate acestea, lipsa unor facilități sportive în ansamblu scade puțin din atractivitate. Aș oferi un calificativ de 4 din 5, deoarece oferă acces la o gamă largă de activități, dar ar putea îmbunătăți ofertele sportive.

Persoane cu handicap

Din păcate, Boutique One nu oferă facilități pentru persoanele cu handicap, fie ele locomotorii sau senzoriale. Absența unor astfel de facilități, cum ar fi semnalizarea acustică pentru nevăzători, indicatoarele Braille sau rampele de acces, face ca viața de zi cu zi să fie extrem de dificilă pentru aceste persoane.

În ceea ce privește locuințele din cadrul ansamblului, situația este similară. Nu există uși mai late de 90 cm sau treceri la nivel cu pardoseala, elemente esențiale pentru o persoană cu nevoi speciale. Aceasta înseamnă că accesul și deplasarea în interiorul locuinței vor reprezenta o adevărată provocare.

În concluzie, calificativul pe care îl ofer pentru Boutique One, în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, este 1 din 5. Lipsa totală a facilităților de acest tip este dezamăgitoare și necesită o atenție urgentă pentru îmbunătățiri.

Concluzie

Boutique One se poziționează ca o opțiune atractivă în inima Bucureștiului, oferind o serie de avantaje care îi vor atrage pe tineri, familii și profesioniști. Situat în Sectorul 1, ansamblul rezidențial se bucură de acces facil la transportul public, centre comerciale și instituții de învățământ. Pentru familiile cu copii, proximitatea școlilor și grădinițelor, alături de parcurile din apropiere, reprezintă un mare atu. În plus, siguranța este bine gestionată, cu iluminat permanent și limitatoare de viteză.

Pentru tinerii în căutarea de divertisment și sport, Boutique One are multe de oferit, deși nu dispune de facilități sportive proprii. În schimb, există baruri și săli de fitness la distanțe de mers pe jos, oferind un echilibru între relaxare și activitate fizică.

Cu toate acestea, ansamblul are câteva puncte slabe. Primul și cel mai evident este lipsa oricăror facilități pentru persoanele cu handicap, o absență ce nu poate fi trecută cu vederea. În al doilea rând, nu există informații despre măsurile anti-incendiu, un aspect esențial pentru familiile cu copii.

În concluzie, Boutique One este o opțiune solidă pentru cei care doresc să trăiască într-o zonă centrală a Bucureștiului, cu acces la o multitudine de facilități. Cu toate acestea, lipsa amenajărilor pentru persoanele cu nevoi speciale și absența unor măsuri de securitate anti-incendiu îi scad calificativul. Aș oferi acestui ansamblu un 3,5 din 5, reflectând atuurile sale multiple, dar și deficiențele care necesită îmbunătățiri.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Boutique One;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Boutique One;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Boutique One;
 • Sisteme de climatizare folosite în Boutique One;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Boutique One;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Parcul Carol și randamentul estimativ oferit de Boutique One;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Boutique One;
 • Analiză comparativă a Boutique One față de alte ansambluri din București - Central.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Parcul Carol

Ansamblul rezidențial Metropolitan Viilor din Parcul Carol, București - Central
Ansamblul rezidențial Metropolitan Viilor din Parcul Carol, București - Central

Metropolitan Viilor

Livrare: Finalizat Șoseaua Viilor Nr. 57C, Parcul Carol, Sector 4

Prețuri Metropolitan Viilor

 • 2 Camere
  101.850€
 • 3 Camere
  148.750€
 • 4 Camere
  210.630€
Ansamblul rezidențial ISG Residence IV din Parcul Carol, București - Central
Ansamblul rezidențial ISG Residence IV din Parcul Carol, București - Central

ISG Residence IV

Livrare: Necunoscut Șoseaua Viilor Nr. 55, Parcul Carol, Sector 4

Prețuri ISG Residence IV

 • Studio
  70.230€
 • 2 Camere
  94.227€
 • 3 Camere
  149.691€
 • 4 Camere
  209.667€
Ansamblul rezidențial Street 5 Carol Park din Parcul Carol, București - Central
Ansamblul rezidențial Street 5 Carol Park din Parcul Carol, București - Central

Street 5 Carol Park

Livrare: Finalizat Strada Mitropolit Grigore Nr. 61, Parcul Carol, Sector 4

Prețuri Street 5 Carol Park

 • Studio
  83.000€
 • 2 Camere
  147.000€
Ansamblul rezidențial ASL Residence din Parcul Carol, București - Central
Ansamblul rezidențial ASL Residence din Parcul Carol, București - Central

ASL Residence

Livrare: Necunoscut Strada Fabrica de Chibrituri Nr. 50, Parcul Carol, Sector 4

Prețuri ASL Residence

Ansamblul rezidențial Novum Viilor din Parcul Carol, București - Central
Ansamblul rezidențial Novum Viilor din Parcul Carol, București - Central

Novum Viilor

Livrare: Necunoscut Strada Înclinată Nr. 12, Parcul Carol, Sector 4

Prețuri Novum Viilor

 • Studio
  78.645€
 • 2 Camere
  110.145€
 • 3 Camere
  166.481€
Ansamblul rezidențial Boutique One din Parcul Carol, București - Central
Ansamblul rezidențial Boutique One din Parcul Carol, București - Central

Boutique One

Livrare: Finalizat Strada Gheorghe Murgoci Nr. 2, Parcul Carol, Sector 4

Prețuri Boutique One

 • Studio
  90.000€
 • 2 Camere
  150.000€