Greenfield Residence
Greenfield Residence
Greenfield Residence

Greenfield Băneasa

Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Greenfield Residence

Studio de la 98.700 € fără TVA
103.635 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 114.316 € fără TVA
120.032 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 146.872 € fără TVA
174.778 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 22 septembrie 2023

CONTACT Greenfield Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Greenfield Residence

 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 20 minute de condus
 • Stație de metrou: Aurel Vlaicu la 10 minute de condus
 • Stație de autobuz: Ardealului în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Piața Băneasa la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița cu program prelungit nr. 2 Otopeni la 5 minute de condus
 • Școală: Liceul Teoretic Ioan Petrus la 5 minute de condus
 • Parc: Parcul Casa Albă la 5 minute de condus
 • Mall: Greenfield Plaza în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Wellness Club by Greenfield în imediata apropiere

Greenfield Residence Modele de locuințe

13 rezultate

Se afișează 1-13 din 13 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence Greenfield Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Greenfield Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Greenfield Residence este un ansamblu rezidențial aflat nordul Bucureștiului, la limita Pădurii Băneasa. Tot ansamblul este o oază de natură și aer curat, unde trăiești confortabil și în acord cu mediul înconjurător. Locuiești lângă pădure cu toate facilitățile omului modern, vezi o pădure pe fereastră și profiți de beneficiile unui astfel de loc cu aer și confort.

Complexul este construit cu simț intens al detaliului și calității de către un dezvoltator de prestigiu. Aici îți va fi foarte ușor să te deconectezi de la zgomotul și agitația orașului, să te reconectezi cu tine însuți și să îți recapeți energia.

Greenfield Residence
Greenfield Residence

Bucureștiul este un oraș vibrant, efervescentă, dar și cu o istorie bogată și cu oportunități culturale, de divertisment sau de relaxare. Diversitatea și dinamica orașului sunt reflectate și în zonele sale rezidențiale, fiecare cu particularitățile sale. Greenfield Residence îmbină elemente urbane moderne cu spații verzi vaste și cu o notă de exclusivism.

Zona Băneasa este una dintre cele mai frumoase ale Bucureștiului, având un aer distinct și sofisticat. Peisajul este dominat de zone verzi, cu păduri și parcuri ce conferă un sentiment de prospețime și relaxare. Aceasta este o zonă cu densitate mică de construcții, ceea ce înseamnă că nu vei fi sufocat de aglomerație, deși la orele de vârf, traficul este intens.

În Băneasa, viața își urmează cursul într-un ritm liniștit, dar asta nu înseamnă că vei fi izolat de restul orașului. În ciuda poziției Greenfield Residence este aproape de centrul Bucureștiului, accesul la principalele puncte de interes este destul de ușor. În plus, dacă lucrezi în București, naveta zilnică de acasă la locul de muncă și invers este destul de comodă. Șoseaua București - Ploiești, una dintre arterele principale ale orașului, traversează zona și facilitează accesul către celelalte părți ale capitalei.

Beneficiezi și de o rețea bine dezvoltată de transport public, ce include autobuze și metrou, deci nu ești dependent de mașină. Și cum Greenfield Residence se află în imediata vecinătate a Aeroportului Internațional Henri Coandă, călătoriile în străinătate vor fi mult mai ușoare și mai comode.

Greenfield Residence este un ansamblu rezidențial cu un concept inedit și cu facilități de top, care îți oferă o calitate de viață excelentă unde te poți bucura de avantajele unei vieți retrase, unice, dar și de cele ale unei vieți urbane oferite de o capitală europeană.

Transport

Navigarea prin București poate fi adesea o provocare, mai ales în orele de vârf. Însă, dacă te gândești să-ți faci un cămin în Greenfield Residence, deplasarea la serviciu va fi mai plăcută decât te-ai fi așteptat. Locația privilegiată în nordul orașului, cu acces ușor către majoritatea zonelor de birouri, precum Pipera sau Casa Presei, face ca drumul spre locul de muncă să fie parcurs în aproximativ 15 minute cu mașina.

Traficul poate varia, dar în general, zona Băneasa este binecunoscută pentru străzile sale liniștite și o densitate mai redusă a mașinilor. Chiar și în orele de vârf, traficul este moderat, iar cea mai aglomerată arteră, Aleea Privighetorilor, poate fi evitată pe rute alternative.

Un aspect ce merită menționat este locul de parcare. Greenfield Residence vine cu opțiunea de a avea propriul tău loc de parcare, fie în subsolul clădirilor, fie în parcarea supraetajată privată în apropiere. În acest fel, nu va trebui să îți faci griji în privința siguranței mașinii tale și nici să pierzi timp căutând un loc disponibil.

Pentru cei care preferă transportul în comun, există soluții. Autobuzele Primăriei Capitalei și microbuze leagă Greenfield cu stațiile de metrou din Piața Presei, Străulești și Pipera. Acestea circulă șapte zile din șapte. Autobuzele pot fi urmărite în timp real pe aplicația STB, iar traseul este parcurs într-un interval de 15-45 de minute, în funcție de distanță.

În ceea ce privește metroul, stațiile de metrou Pipera sunt la aproximativ 6 km distanță, iar stațiile de tramvai Apicola și Piața Băneasa la aproximativ 4.5 km distanță. Deci ai nevoie de mașină, dar și bicicleta sau trotineta electrică pot fi soluții bune.

Mașinile electrice/hibrid sunt viitorul, iar pentru a încuraja utilizarea acestora, amenajarea unor spații de încărcare este obligatorie.
Mașinile electrice/hibrid sunt viitorul, iar pentru a încuraja utilizarea acestora, amenajarea unor spații de încărcare este obligatorie.

Dacă ești posesorul unui vehicul electric, te vei bucura să afli că Greenfield Residence dispune de mai multe stații publice de încărcare cu putere mică, instalate în zonele comune. Acest lucru îți oferă libertatea de a-ți încărca mașina în apropierea casei, în siguranță. Există și spălătorie auto, dar și parcare pentru biciclete.

Calificativul pentru Greenfield Residence în privința opțiunilor de transport este 4.5 din 5 puncte posibile. Poziționarea favorabilă în nordul Bucureștiului oferă acces rapid către principalele zone de birouri, iar locurile de parcare garantate sunt un plus major. Deși transportul în comun ar putea fi accesibil ca distanță, opțiunile existente sunt rezonabile. În final, accesul la stațiile de încărcare pentru mașinile electrice este un plus util. Toate acestea fac din Greenfield Residence un loc ideal pentru cei care caută echilibrul perfect între confort, accesibilitate și sustenabilitate.

Cumpărături

În ceea ce privește cumpărăturile zilnice, rezidenții Greenfield au avantajul de a avea magazine alimentare chiar în interiorul ansamblului, inclusiv un supermarket. Acest aspect conferă un plus de confort și elimină nevoia de a parcurge distanțe mari pentru cumpărături de bază. În plus, la o distanță de doar 5 minute de mers cu mașina se află un supermarket Mega Image, asigurând o varietate mai mare de produse.

Piața Agroalimentară Pipera se află la doar 10 minute de mers cu mașina și este mereu bine aprovizionată fiind un loc unde vin producători locali cu produse bio. Vei găsi ouă, carne, brânză, legume și fructe proaspete, de sezon.

În vecinătate se află Băneasa Shopping City, Jolie Ville Galleria, patru magazine Mega Image, trei Profi City și un SuperMarKet Odăi cu seră de legume și cu franciza AlcoolDiscount. La acestea se adaugă un Strip Mall, plus alte magazine și facilități, în comuna Tunari la doar 10 minute cu mașina. Plus Carrefour Feeria, Ikea, Mobexpert și zona de birouri Pipera, cu toate ale ei.

Pe numele lui oficial Greenfield Community Center are o suprafață de 32.000 mp.
Pe numele lui oficial Greenfield Community Center are o suprafață de 32.000 mp.

Greenfield Plaza este în perimetrul interior al ansamblului, pe partea de nord, aproape de liziera pădurii și este o experiență completă de cumpărături, oferind aproape de casă servicii variate, care să răspundă cât mai multor nevoi ale comunității: supermarket Mega Image, pet shop, salon de înfrumusețare, cafenea, brutărie, restaurant, magazin cu articole pentru copii, optică medicală, spălătorie pentru haine, farmacie, accesorii GSM, loc de joacă pentru copii.

Greenfield Residence oferă o gamă largă de opțiuni de cumpărături pentru rezidenți, îmbinând comoditatea magazinelor din incinta ansamblului cu proximitatea supermarketurilor, piețelor agroalimentare și centrelor comerciale. Greenfield primește 4,5 din 5 puncte posibile pentru oferta foarte variată. Pierde jumătate de punct pentru dificultățile legate de transportul public până la centrele comerciale din exteriorul ansamblului.

Familii

Rezidenții Greenfield oferă un acces la educație excelent pentru copii. Avantajul principal este faptul că în interiorul ansamblului se află grădiniță, școală cu clase primare și un liceu/colegiu. Aceasta înseamnă că timpul de tranzit este extrem de scurt, mediul de învățământ este sigur și există șanse mari pentru un învățământ de calitate. În plus, cea mai apropiată grădiniță este Grădinița cu program prelungit nr. 2 Otopeni, este la doar 10 minute de mers cu mașina.

Parcurile amenajate din interiorul rezidenței Greenfield sunt un punct forte al ansamblului. Un parc în interiorul ansamblului creează un mediu prietenos și propice socializării cu vecinii, în timp ce copiii se pot juca în siguranță și pot forma grupuri sociale cu copiii vecinilor. Parcul este bine îngrijit, iar animalele de companie sunt binevenite. Parcul din Greenfield este și mai sigur datorită limitatoarelor de viteză de pe străzile din ansamblu, care reduc riscul de accidente cauzate de mașini care circulă cu viteză pe lângă parcuri.

Locurile de joacă din Greenfield sunt o altă facilitate de înaltă calitate. Sunt împrejmuite pentru a asigura siguranța copiilor. Un loc de joacă în apropiere oferă confort și accesibilitate, permițând copiilor să se joace aproape de casă.

Există și numeroase opțiuni pentru familiile ocupate care preferă mâncarea livrată la domiciliu. Pe lângă restaurantele din perimetrul ansamblului Greenfield, în apropiere se mai află restaurantele Sarea'n Bucate și Green Garlic Pub, la doar 5, respectiv 35 de minute de mers pe jos. De asemenea, Greenfield Plaza, are spații de alimentație publică.

Securitatea rezidenței Greenfield este garantată printr-o serie de măsuri eficiente. Accesul în ansamblu este restricționat cu ajutorul unor cartele de acces, ceea ce oferă o protecție suplimentară. În plus, ansamblul este monitorizat permanent de o firmă de securitate specializată, iar străzile sunt patrulate de angajații acestei firme. Toate zonele publice, inclusiv parcările, parcurile și aleile, sunt iluminate corespunzător, ceea ce crește nivelul de siguranță.

Măsurile de siguranță la incendiu din Greenfield nu sunt menționate explicit. Este esențial ca un ansamblu rezidențial de acest tip să aibă măsuri de siguranță anti-incendiu bine stabilite.

Greenfield este un loc prietenos pentru animalele de companie. Deși ansamblul nu dispune de un cabinet veterinar, există unui apropiat, Daisy Vet, la doar 10 minute de mers cu mașina.

Există un pet-shop în Greenfield și numeroase alte pet-shop-uri în zonă. Există un spațiu special rezervat câinilor, aceștia putând fi plimbați în lesă în parcurile din ansamblu.

Greenfield este un ansamblu rezidențial excelent pentru familii, care oferă multe facilități utile și este înconjurat de numeroase puncte de interes. Greenfield un calificativ de 4 pe o scară de la 1 la 5, datorită ofertei sale generale bune, iar diminuarea cu un punct este provocată de elementele de siguranță la incendiu și de o oarecare aglomerație în zonele destinate relaxării.

Tineri

Greenfield Residence din București-Nord, cu o poziție mediană, este un ansamblu rezidențial care promite mult pentru tineri, mai ales pentru cei activi și sociali. În primul rând, ansamblul dispune de o piscină acoperită care adaugă un plus de valoare la stilul de viață. Tinerii pot profita de acest facilități pentru a se relaxa, a face exerciții fizice

Sunt 4.500 mp dedicați activităților sportive, asta însemnând terenuri de sport amenajate (tenis, baschet sau cu scop multifuncțional) și spații pentru fitness în aer liber la care au acces neîngrădit și fără vreo taxă suplimentară toți rezidenții.
Sunt 4.500 mp dedicați activităților sportive, asta însemnând terenuri de sport amenajate (tenis, baschet sau cu scop multifuncțional) și spații pentru fitness în aer liber la care au acces neîngrădit și fără vreo taxă suplimentară toți rezidenții.

În ceea ce privește divertismentul, Greenfield Residence are locuri perfecte pentru a socializa, lucra sau a te relaxa. În plus, există cel puțin și restaurant, unități de tip fast-food în cadrul ansamblului, ceea ce este ideal pentru cei care nu au timp sau dorința de a găti. Pentru cumpărături, Greenfield Plaza, oferă o gamă largă de magazine și servicii.

Fitnessul este o parte importantă a vieții multor tineri, iar Greenfield Residence iese în evidență și în acest aspect. Sala de fitness este foarte spațioasă și dispune de dotări pentru antrenament de rezistență precum aparate specializate, greutăți, prese, cabluri etc. Aceste caracteristici ale sălii de fitness sunt esențiale pentru cei care doresc să-și mențină condiția fizică și să se mențină sănătoși.

Există terenuri de sport și zone unde se poate face jogging în cadrul ansamblului, deși lipsesc aleile special destinate, fapt care însă nu este o problemă. Pasionați de jogging au parcul Casa Albă și aleile din pădure la dispoziție.

În concluzie, Greenfield Residence pare a fi o alegere excelentă pentru tineri. Cu un rating de 4 din 5, ansamblul oferă o gamă variată de facilități, de la piscină, la sală de fitness și restaurante, plus proximitatea mall-urilor și un parc, la care se adaugă și oferta foarte bogată a Greenfield Plaza.

Persoane cu handicap

Greenfield Residence demonstrează un angajament pentru a se asigura că locuitorii cu handicap locomotor pot să se miște prin zonă. Ansamblul este dotat cu rampe de acces în stradă, facilitând circulația pentru persoanele care folosesc scaune cu rotile sau alte dispozitive de mobilitate. Aceste rampe pot face diferența în ceea ce privește autonomia și independența persoanelor cu handicap locomotor, permițându-le să navigheze cu mai multă ușurință prin ansamblu.

Însă, rampele de acces sunt doar o parte a unui mediu cu adevărat accesibil. Pentru a fi considerat cu adevărat accesibil, ansamblul Greenfield Residence ar trebui să dispună de o serie de alte facilități, cum ar fi semnalizare acustică pentru persoanele cu deficiențe de vedere, indicatoare Braille, căsuțe poștale poziționate la înălțime mică și locuri de parcare speciale.

În ceea ce privește locuințele, ușile mai late de 90cm, trecerile la nivel cu pardoseala și alte facilități sunt în standard pentru a asigura accesibilitatea completă.

Ansamblul are un calificativ de 4 pe o scară de la 1 la 5, deoarece a făcut progrese în a oferi accesibilitate.

Concluzie

Greenfield Residence, situată în nordul București, este un ansamblu rezidențial care se mândrește cu o serie de facilități atractive pentru diferite categorii de rezidenți. Ansamblul pare să fie conceput cu multă atenție, oferind opțiuni variate pentru o viață confortabilă și plăcută.

Pentru familii, Greenfield oferă acces la educație de calitate, parcuri amenajate, locuri de joacă sigure, restaurante și opțiuni de livrare a mâncării la domiciliu. Totuși, pot fi făcute îmbunătățiri în ceea ce privește măsurile de siguranță la incendiu. Pentru tineri, Greenfield are multe de oferit. Există facilități de recreere, socializare (bar, cafenea, restaurant, sală de fitness, piscină și teren de sport).

În ceea ce privește accesibilitatea, Greenfield a făcut progrese, dar sunt necesare mai multe facilități pentru a fi cu adevărat accesibil pentru persoanele cu diferite tipuri de dizabilități.

Ținând cont de toate acestea, Greenfield are un calificativ general de 3.5 pe o scară de la 1 la 5. Ansamblul are multe caracteristici atractive, dar există și câteva domenii unde s-ar putea face îmbunătățiri. Acestea includ măsurile de siguranță anti-incendiu, serviciile pentru animale de companie și facilitățile pentru persoanele cu dizabilități. În concluzie, Greenfield este un loc de viață promițător, cu potențial pentru a deveni și mai bun prin abordarea acestor probleme.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Greenfield Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Greenfield Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Greenfield Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Greenfield Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Greenfield Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Băneasa și randamentul estimativ oferit de Greenfield Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Greenfield Residence;
 • Analiză comparativă a Greenfield Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Băneasa

Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord

Greenfield Residence

Livrare: Finalizat Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Băneasa, Sector 1

Prețuri Greenfield Residence

 • Studio
  103.635€
 • 2 Camere
  120.032€
 • 3 Camere
  174.778€
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord

Forest On Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Lăpuș Nr. 121, Băneasa, Sector 1

Prețuri Forest On Residence

Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord

Agatului 66

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Agatului Nr. 66, Băneasa, Sector 1

Prețuri Agatului 66

 • 2 Camere
  89.775€
 • 3 Camere
  191.352€
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord

Volo Lake

Livrare: Necunoscut Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea Nr. 61, Băneasa, Sector 1

Prețuri Volo Lake

Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord

The Ivy

Livrare: Necunoscut Strada Jandarmeriei Nr. 9A, Băneasa, Sector 1

Prețuri The Ivy

 • 2 Camere
  164.220€
 • 3 Camere
  227.528€
 • 4 Camere
  372.768€
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord

EMBASSY RESIDENCE

Livrare: Necunoscut Strada General Stefan Holban Nr. 22, Băneasa, Sector 1

Prețuri EMBASSY RESIDENCE

 • 2 Camere
  186.830€
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord

Northview Residence Baneasa

Livrare: Necunoscut Drumul Nisipoasa Nr. 47, Băneasa, Sector 1

Prețuri Northview Residence Baneasa

 • Studio
  80.120€
 • 2 Camere
  102.923€
 • 3 Camere
  170.819€
 • 4 Camere
  313.420€
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord

UpNorth Boutique Apartments

Livrare: Necunoscut Aleea Meteorologiei Nr. 17, Băneasa, Sector 1

Prețuri UpNorth Boutique Apartments

Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord

Premium Residence

Livrare: Finalizat Bulevardul Apicultorilor Nr. 44, Băneasa, Sector 1

Prețuri Premium Residence

 • 2 Camere
  109.391€
 • 3 Camere
  237.584€
 • 4 Camere
  344.388€
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord

Pines Residence

Livrare: 2023-T4 Strada Jandarmeriei Nr. 2i, Băneasa, Sector 1

Prețuri Pines Residence

 • 2 Camere
  258.230€
 • 3 Camere
  490.280€
 • 4 Camere
  794.920€