Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

UpGround Residence

Locuințe și prețuri UpGround Residence

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează UpGround Residence

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita UpGround Residence împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi UpGround Residence alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează UpGround Residence

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul UpGround Residence, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta UpGround Residence

UpGround Residence Lifestyle

Supermarket în apropiere
Mall în apropiere
Sală de sport în ansamblu

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de UpGround Residence

Aur Familii cu copii

Perfect pentru familia ta!

UpGround Residence este locul ideal pentru familii cu copii. Ai la dispoziție facilitățile necesare (locuri de joaca, terenuri de sport), este curat și ai siguranța unui loc cu acces controlat și supravegheat video.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în UpGround Residence au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este UpGround Residence!

Detalii
Aur Mașini electrice

Pregătit pentru viitor!

Datorită facilităților din interiorul și de lângă ansamblu, UpGround Residence este ideal pentru cei care au mașini electrice.

Detalii
Aur Animale de companie

Dăm din coadă de fericire!

Parcurile, zonele special amenajate și aleile din UpGround Residence sunt ideale pentru cei care au câini mari, care au nevoie de mișcare în fiecare zi.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în UpGround Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit UpGround Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități UpGround Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în ansamblu
After-school în ansamblu

UpGround Residence:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul UpGround Residence există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află UpGround Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Găsești o galerie comercială chiar în ansamblu!

UpGround Residence este printre puținele ansambluri rezidențiale din București în interiorul căruia poți găsi un adevărat centru comercial, adică o colecție de magazine cu specific diferit.

UpGround Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de UpGround Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul UpGround Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Ai o grădiniță chiar lângă casă!

Copiii tăi merg la grădiniță? Și îi duci în fiecare zi? Știm că poate să fie dificil dar, dacă locuiești în UpGround Residence, o să-ți fie mai ușor pentru că există o grădiniță privată în interiorul ansamblului rezidențial, adică în imediata apropiere a locuinței tale. Dacă alegi o grădiniță de stat vecinătatea ansamblului rezidențial sunt mai multe, așa că poți alege. Pentru unele este posibil să fie necesar un mic ocol.

After-school sau școală de arte în ansamblu!

Cauți un loc potrivit, cu activități diverse pentru copii, care să îi ocupe timpul celui mic în afara orelor de curs? Cea mai bună opțiune este after-school-ul din UpGround Residence, aflat chiar lângă casă. Mai mult, dacă ai un copil talentat, atunci poți găsi o școală de arte în apropiere.

UpGround Residence:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul UpGround Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în UpGround Residence vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din UpGround Residence care să implice și copiii.

UpGround Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În UpGround Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în UpGround Residence, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În UpGround Residence mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul UpGround Residence sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

UpGround Residence:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din UpGround Residence sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din UpGround Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități UpGround Residence Tineri

Metrou M1 aproape
Aproape de mall
Sală fitness în ansamblu

UpGround Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul UpGround Residence este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în UpGround Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,182,282,605,N119. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 16,36.

Zonă liniștită și bine conectată

UpGround Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

UpGround Residence:Socializare

În evaluare

Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții UpGround Residence privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea UpGround Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: UpGround Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

UpGround Residence:Sport

În evaluare

Sala de fitness este chiar în ansamblu!

Ții la sănătatea ta și mergi des la sală? Atunci află că în UpGround Residence vei găsi o sală de forță în imediata apropiere a casei. Mai mult, este una foarte modernă și bine dotată.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în UpGround Residence și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități UpGround Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare

UpGround Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în UpGround Residence.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din UpGround Residence sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

UpGround Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din UpGround Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la UpGround Residence privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul UpGround Residence sunt semnalizate acustic.

Facilități UpGround Residence Mașini electrice

Stație încărcare în ansamblu

Stații de încărcare EV lângă UpGround Residence

În evaluare
Poți încărca mașina chiar în ansamblu!

În interiorul UpGround Residence vei găsi o stație de încărcare , dotată cu deschisă non-stop.

Nu avem detalii despre dotările stației de încărcare

Momentan nu știm foarte multe despre stația de încărcare din UpGround Residence însă vom afla curând toate detaliile relevante.

Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 7 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Racordare la curent trifazic

Casele din UpGround Residence sunt racordate la curent trifazic, ceea ce le permite instalarea unor consumatori foarte mari precum un supercharger rezidențial care poate consuma în burst-uri de peste 100 kWh, cât 50 de aparate de aer condiționat simultan. Instalațiile normale (monofazice) rareori au capacitatea de a prelua astfel de sarcini spontane.

Linie dedicată pentru consumatori mari

Instalațiile electrice ale caselor din UpGround Residence au linii de forță, dedicate consumatorilor mari. Acesta este un semn că dezvoltatorul a prevăzut tranziția către creșterea consumului de energie electrică. Acest detaliu este foarte important deoarece, probabil, dezvoltatorul UpGround Residence a prevăzut inclusiv circuite speciale pentru stații de încărcare rezidențiale de mare putere.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din UpGround Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități UpGround Residence Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe

UpGround Residence:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă UpGround Residence, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial UpGround Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din UpGround Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

UpGround Residence:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În UpGround Residence ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci UpGround Residence nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în UpGround Residence, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier UpGround Residence

Departe de centru
Densitate mare
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate UpGround Residence pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul UpGround Residence este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat UpGround Residence de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi UpGround Residence

Poziționare București - Nord
Administrație Sector 2
Cartier Floreasca

Despre Floreasca

Cartierul Floreasca este un cartier situat în sectorul 2 al Capitalei. Deși este construit pe o fostă groapă de gunoi a orașului, este o zonă foarte căutată datorită facilităților pe care le oferă. Este o zonă semicentrală a Bucureștiului, în care se găsesc atât case, cât și blocuri cu regim mic de înălțime.

Arhitectura cartierului este una plăcută, străzile sunt îngrijite iar utilitățile la care au acces locuitorii sunt numeroase. Aici se găsesc câteva dintre cele mai luxoase cluburi ale capitalei și tot aici pot fi găsite magazine, licee, grădinițe, cluburi de fotbal sau clădiri de birouri.

Viața de zi cu zi în Floreasca

Străzile din Floreasca le dezvăluie locuitorilor săi și deopotrivă vizitatorilor, o mulțime de puncte de interes, precum marile magazine, spațiile destinate relaxării sau restaurantele. Cartierul este deservit și de un parc cu același nume.

Magazine în Floreasca
 • Carrefour Market
 • Kaufland
 • Piaţa Floreasca
Învățământ în Floreasca
 • Școala Olga Gudynn
 • Liceul Teoretic C.A. Rosetti
 • Școala Gimnazială Maria Rosetti
Recreere în Floreasca
 • Parcul Floreasca
 • Parcul Verdi
 • Parcul Bordei
Transport public în Floreasca
 • Liniile de autobuz 135, 182, 282, 605, N119
 • Liniile de tramvai 16, 36
 • Stație de taxi Floreasca

Rata criminalității în Floreasca

Administrativ, Floreasca, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul UpGround Residence este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Floreasca

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în UpGround Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Floreasca. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Floreasca. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură UpGround Residence

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Moderat

În ciuda faptului că se află într-o zonă de turnuri, cu densitate foarte mare, traficul din jurul UpGround Residence tinde să fie liber la orele de vârf și, contrar așteptărilor, să se aglomereze moderat în jurul prânzului și seara, probabil din cauza faptului că sunt multe clădiri de birouri în vecinătate.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din UpGround Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de UpGround Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,182,282,605,N119 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 16,36.

Cei care au copii mici nu vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina deoarece există o grădiniță chiar în UpGround Residence, iar acest detaliu va descongestiona considerabil traficul din zonă. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din UpGround Residence se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Bulevardul Dimitrie Pompeiu și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Transport public și conectivitate UpGround Residence

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport 10-15 minute
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face UpGround Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de UpGround Residence, la care ajung liniile 135,182,282,605,N119. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în UpGround Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 16,36, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, UpGround Residence beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

Construcție UpGround Residence

Distincții eDezvoltator acordate UpGround Residence pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din UpGround Residence sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În UpGround Residence s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din UpGround Residence sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din UpGround Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e UpGround Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 146. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje UpGround Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare UpGround Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din UpGround Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul UpGround Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în UpGround Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet UpGround Residence

În evaluare
Gresie lucioasă

În UpGround Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din UpGround Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul UpGround Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații UpGround Residence

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Viessmann
Electrică Linie consumatori mari

Instalație termică UpGround Residence

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în UpGround Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale. Un alt aspect important este că vei putea porni sau opri centrala de la distanță, printr-o aplicație de smartphone.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul UpGround Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din UpGround Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură. Centrala termică poate fi controlată printr-o aplicație mobilă, astfel că vei putea regla temperatura din interior, la valoarea de confort dorită, chiar și atunci când nu ești acasă. Este metoda care aduce economii și te ajută să fie cald atunci când ajungi acasă.

Instalație electrică UpGround Residence

Siguranțe cu protecție la curentare

În UpGround Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . Trebuie menționat că unele locuințe din UpGround Residence sunt racordate la o linie de curent trifazic, ce permite utilizarea unor consumatori cu sarcină foarte mare precum aparatele de sudură sau încărcătoare EV. De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite dedicate pentru consumatorii mari

Locuințele din UpGround Residence beneficiază de circuite speciale, dedicate consumatorilor mari. Deși poate să pară un detaliu mărunt, aceste circuite contribuie semnificativ la siguranța locatarilor deoarece permit utilizarea unor electrocasnice cu putere foarte mare precum uscătoarele de rufe, cuptoarele sau plitele electrice, fără a încărca instalația standard a casei. Această supraîncărcare este considerată un factor de risc ce poate duce la apariția incendiilor, iar soluția dezvoltatorului este una inteligentă care oferă un plus important de siguranță.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din UpGround Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară UpGround Residence

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii UpGround Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din UpGround Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din UpGround Residence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație UpGround Residence

Fonică Bună
Termică Bună

Izolația fonică UpGround Residence

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 40cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din UpGround Residence, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Pereții interiori au aproximativ 10cm grosime și sunt făcuți din gips-carton

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul UpGround Residence, pereții interiori au 10cm grosime și au fost construiți din gips-carton, adică pereți falși umpluți cu vată sau alte materiale izolante, nu cea mai bună soluție pentru cei care vor liniște în casă .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul UpGround Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică UpGround Residence

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din UpGround Residence, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din UpGround Residence.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din UpGround Residence încă nu avem această informație.

Hidroizolația UpGround Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre UpGround Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din UpGround Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din UpGround Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență UpGround Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din UpGround Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din UpGround Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din UpGround Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

UpGround Residence Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de UpGround Residence pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

UpGround Residence nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în UpGround Residence pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul UpGround Residence nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Floreasca ca investiție

Chirie Studio 330€
Chirie 2 camere 560€
Chirie 3 camere 700€

Cartierul Floreasca face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Floreasca tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Floreasca, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 700 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1768 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 2210 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Floreasca sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Floreasca atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Floreasca
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în UpGround Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din UpGround Residence față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, UpGround Residence se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

Ca și notorietate în piață, UpGround Residence nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în UpGround Residence

Chiria medie 10.2€/mp
Public țintă Familii
Unitate recomandată Ap. 3 camere sau casă

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul UpGround Residence, ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în UpGround Residence se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Facilități pentru investitori de la UpGround Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

UpGround Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul UpGround Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul UpGround Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

UpGround Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în UpGround Residence?

Momentan colectăm, de la UpGround Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află UpGround Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial UpGround Residence este situat în cartierul Floreasca din nordul capitalei. Pentru a ajunge la UpGround Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona UpGround Residence?

Traficul din jurul UpGround Residence este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Ce facilități oferă UpGround Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din UpGround Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în ansamblu), supermarket (în ansamblu), sală de forță (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la UpGround Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!