Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Sisesti 30 Residence

Sisesti 30 Residence

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, Nr. 30, Vatra Nouă, Sector 1, București - Nord

Actualizat pe 2022-08-05
 467 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Sisesti 30 Residence!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Sisesti 30 Residence și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din BucureștiAnsamblul rezidențial 467 din București

Sisesti 30 Residence Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Sisesti 30 Residence fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Sisesti 30 Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Sisesti 30 Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Sisesti 30 Residence Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Sisesti 30 Residence a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Sisesti 30 Residence este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Sisesti 30 Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Sisesti 30 Residence Instalație termică

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Sisesti 30 Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Sisesti 30 Residence s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Sisesti 30 Residence.

Sisesti 30 Residence Instalație electrică

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Sisesti 30 Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Sisesti 30 Residence s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Sisesti 30 Residence este să verificăm pe teren.

Sisesti 30 Residence Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Sisesti 30 Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Sisesti 30 Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Sisesti 30 Residence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Sisesti 30 Residence Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 20cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Sisesti 30 Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 20cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Sisesti 30 Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Sisesti 30 Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Sisesti 30 Residence Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 30 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Sisesti 30 Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Sisesti 30 Residence au o grosime de 30 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Sisesti 30 Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Sisesti 30 Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Gealan și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Sisesti 30 Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Sisesti 30 Residence Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Sisesti 30 Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Sisesti 30 Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Sisesti 30 Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Sisesti 30 Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Sisesti 30 Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Sisesti 30 Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Sisesti 30 Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Sisesti 30 Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Sisesti 30 Residence, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Sisesti 30 Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Sisesti 30 Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Sisesti 30 Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Sisesti 30 Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Sisesti 30 Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Sisesti 30 Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Sisesti 30 Residence:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Sisesti 30 Residence nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Sisesti 30 Residence există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Sisesti 30 Residence care să implice și copiii.

Sisesti 30 Residence:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În Sisesti 30 Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Sisesti 30 Residence, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Sisesti 30 Residence sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Sisesti 30 Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Sisesti 30 Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Sisesti 30 Residence sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Sisesti 30 Residence:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Sisesti 30 Residence nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Sisesti 30 Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,205,261,N113.

Stai departe de centru

Sisesti 30 Residence este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Sisesti 30 Residence:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Sisesti 30 Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Vei găsi numeroase localuri în mall

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Sisesti 30 Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Sisesti 30 Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Sisesti 30 Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Sisesti 30 Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Sisesti 30 Residence nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Sisesti 30 Residence și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Sisesti 30 Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Sisesti 30 Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Sisesti 30 Residence.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Sisesti 30 Residence informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Sisesti 30 Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Sisesti 30 Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Sisesti 30 Residence privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Sisesti 30 Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Sisesti 30 Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Rompetrol la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 3 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 5 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Sisesti 30 Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Sisesti 30 Residence au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Sisesti 30 Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Sisesti 30 Residence:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Sisesti 30 Residence, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Sisesti 30 Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Sisesti 30 Residence, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Sisesti 30 Residence:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Sisesti 30 Residence este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Sisesti 30 Residence deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,502924724336 26,056002700613

Harta Sisesti 30 Residence

Click pe buton pentru a vedea unde se află Sisesti 30 Residence

Despre Vatra Nouă

Vatra Nouă este un cartier dintr-o zonă bună a Bucureștiului, aflat foarte aproape de lacul Grivița și de pădurea Băneasa. Este un cartier în care predomină casele, cu străzi bine organizate, în care se găsesc numeroase restaurante, cafenele și pub-uri. Este foarte atractiv prin proximitatea față de lac, față de aeroportul Băneasa și față de Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai importante centre comerciale din țară.

Spre deosebire de alte cartiere din nordul Capitalei, Vatra Nouă este ceva mai izolat, ceea ce îi oferă un aer premium și îl face foarte atractiv pentru cei care caută liniște, dar în același timp își doresc să fie aproape de tot ceea ce contează în oraș.

Viața de zi cu zi în Vatra Nouă

În apropierea cartierului pot fi regăsite numeroase obiective de relaxare sau obiective practice, cum ar fi Aeroportul Băneasa. Iată o listă cu cele mai interesante obiective:

Magazine în Vatra Nouă
 • Terra Felice
 • Lidl
 • Kaufland
Învățământ în Vatra Nouă
 • TEKO Kindergarten
 • Școala Aletheea
 • King's Oak British International School
Recreere în Vatra Nouă
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
 • Parcul Bordei
Transport public în Vatra Nouă
 • Stația de metrou Straulesti
 • Liniile de autobuz 112, 205, 261, N113
 • Stație de taxi Straulesti

Rata criminalității în Vatra Nouă

Administrativ, Vatra Nouă, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Vatra Nouă o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Vatra Nouă

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Sisesti 30 Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Vatra Nouă. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Vatra Nouă. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, Sisesti 30 Residence se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Sisesti 30 Residence nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Sisesti 30 Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,205,261,N113 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Sisesti 30 Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Faptul că ansamblul Sisesti 30 Residence este înconjurat de bulevarde mari și late face ca zona să fie liberă indiferent de oră. Cu toate acestea, îți recomandăm să eviți Bulevardul Ion Ionescu de la Brad dacă se poate.

Faptul că Sisesti 30 Residence este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Sisesti 30 Residence și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Sisesti 30 Residence, la care ajung liniile 112,205,261,N113.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, Sisesti 30 Residence beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul Sisesti 30 Residence se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Sisesti 30 Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Vatra Nouă face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Vatra Nouă tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Vatra Nouă, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 415 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Vatra Nouă sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Vatra Nouă atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Vatra Nouă
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Sisesti 30 Residence față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Sisesti 30 Residence se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Sisesti 30 Residence nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Sisesti 30 Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Sisesti 30 Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Sisesti 30 Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Sisesti 30 Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Sisesti 30 Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Sisesti 30 Residence?

Momentan colectăm, de la Sisesti 30 Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Sisesti 30 Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Sisesti 30 Residence este situat în cartierul Vatra Nouă din nordul capitalei. Pentru a ajunge la Sisesti 30 Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Sisesti 30 Residence?

Traficul din jurul Sisesti 30 Residence este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Bulevardul Ion Ionescu de la Brad.

Ce facilități oferă Sisesti 30 Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Sisesti 30 Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România