Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în localitatea Tunari de lângă București

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Suprafața utilă
mp mp
Rază de preț
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Familii cu copii
Tineri
Facilități de plată
Filtre

Toate locuințele disponibile

ContactDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Localitatea Tunari

Părerile experților Localitatea Tunari

Localitatea Tunari se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Tunari tind să fie cu aproximativ 5procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Tunari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 445 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 760 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Localitatea Tunari

Obiective Turistice în Localitatea Tunari
Obiective Turistice în Localitatea Tunari

Recreere și agrement Localitatea Tunari

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Tunari
Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Tunari
Magazine și Piețe în Localitatea Tunari
Magazine și Piețe în Localitatea Tunari

Magazine și Piețe Localitatea Tunari

Linii de Transport Public în Localitatea Tunari
Linii de Transport Public în Localitatea Tunari

Transport Public Localitatea Tunari

Rata criminalității în Tunari

Administrativ, Tunari, face parte din zona de acoperire a Ilfov iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Tunari însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Ilfov
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Tunari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Tunari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Tunari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Tunari este o comună din județul Ilfov și este formată din satele Tunari (reședință) și Dimeni care se află în partea central sudică a județului, mai exact în Câmpia Vlăsiei.

Comuna Tunari se află în partea centrală a județului, la o distanță de 8 km nord de capitala București, pe șoseaua București - Pipera - Tunari - Dimieni.
Comuna Tunari se află în partea centrală a județului, la o distanță de 8 km nord de capitala București, pe șoseaua București - Pipera - Tunari - Dimieni.

Comuna a fost formată pe malurile râului Pasărea (afluent al Dâmboviței). Râul izvorăște din apropierea comunei pe care o traversează, de lângă Aeroportul Henri Coandă.

Râul Pasărea este un afluent al râului Parapanca în România. Inițial a fost un braț al Dunării, legat de un braț al râului Vedea
Râul Pasărea este un afluent al râului Parapanca în România. Inițial a fost un braț al Dunării, legat de un braț al râului Vedea

Prin Tunari, trece șoseaua județeană DJ100, care face legătura cu Otopeni (unde se termină DN1) și în est cu Ștefăneștii de Jos, Afumați (unde se intersectează cu DN2) și Brănești (unde se intersectează cu DN3) iar mai departe în județul Călărași, cu Fundeni.

În Tunari, DJ100 se intersectează cu șoseaua județeană DJ200B, care face legătura comunei, în nord cu Balotești (unde se termină DN1) iar în sud cu Voluntari și Pipera, București. În sudul comunei, trece șoseaua de centură a Bucureștiului și se intersectează cu DJ200B, facilitând astfel accesul locuitorilor la exterior.

În nordul comunei trece calea ferată București-Urziceni, însă comuna nu beneficiază de nici o stație, cele mai apropiate fiind la Căciulați sau Balotești.

Pentru cei care vor să ajungă în comuna Tunari și nu sunt posesori de autoturism personal, aceștia pot utiliza mijloacele de transport în comun, respectiv autobuzul 449.

Comuna are o suprafață mare mai ales din punct de vedere al terenurilor agricole, respectiv aproape 3.000 hectare dintre care aproximativ 2400 hectare arabile, în timp ce suprafața intravilană a comunei fiind de 558 de hectare.

Numele Tunari, conform unei legende locale, transmisă din generație în generație, provine de la o fabrică veche de tunuri de cireșari, care a fost construită aproape de șoseaua de Centură a Bucureștiului. Spre sfârșitul secolului al XIX-lea, comuna era cunoscută sub numele de Tunari-Dimieni și era parte din plasa Dâmbovița a județului Ilfov. Era formată ca și în zilele noastre din satele Tunari și Dimieni și număra 1600 de locuitori, în prezent, conform ultimului recensământ (din 2011), comuna are o populație de cir ca 5300 de locuitori, fiind în creștere.

Prima mențiune istorică a comunei a fost în anul 1692, de către spătarul Iordache Cantacuzino, împreună cu nepotul său Constantin Brâncoveanu. În iarna anului 1692, au fost unite două moșii sub numele de Tunari fiind dăruite de Sfântul Constantin Brâncoveanu fiicei sale.

În secolul XIX, în comună funcționau o școală mixtă, două mașini de treierat, o moară cu aburi dar și trei biserici, dintre care două în Tunari și una în Dimieni. În anul 1925, comuna a fost trecută în plasa Băneasa a județului Ilfov, fără a suferi modificări asupra compoziției. Între anii 1950 și 1968, comuna a fost inclusă în raionul 1 Mai al orașului republican București. Începând cu 1968, comuna a preluat numele de Tunari și a fost arondată județului Ilfov care a devenit în 1981, Sectorul Agricol Ilfov, fiind în subordinea municipiului București. Ulterior, în 1997, Sectorul Agricol Ilfov a devenit Județul Ilfov, comuna Tunari făcând parte din acesta de atunci și până în prezent.

În comună se găsesc nouă obiective care sunt incluse în lista monumentelor istorice din județul Ilfov, fiind monumente de interes local. Cinci dintre aceste obiective sunt situri arheologice, respectiv în colțul nord-estic al aeroportului Henri Coandă, aflat lângă Dimieni, acesta cuprinde o așezare daco-romană și o așezare care datează din secolul al II-lea, î.n.e., situl aflat la nordul aceluiași aeroport și cuprinde așezări din epoca geto-dacică și Epoca Bronzului dar și o așezare necropolă din secolul al XVII-lea. De asemenea, în Tunari, se mai află alte trei situri arheologice ample.

Ca și monumente de arhitectură, în comună, se află biserica „ Sfântul Nicolae” a fostei curți boierești a postelnicului Constantin Cantacuzino care se află în Tunari. Acesta a fost ridicată în anul 1702 (de către Marica Brâncoveanu) și reconstruită în anul 1890.

Biserica „Sfântul Nicolae” a fost ridicată pe locul unei bisericuțe de lemn, atestată în prima jumătate a sec. al XVII-lea. Mica biserică a primit numele „Dintr-o zi” pentru că ar fi fost înălţată într-o singură zi de Neagul Postelnicul unul dintre strămoșii doamnei Maria Brâncoveanu
Biserica „Sfântul Nicolae” a fost ridicată pe locul unei bisericuțe de lemn, atestată în prima jumătate a secolul al XVII-lea. Mica biserică a primit numele „Dintr-o zi” pentru că ar fi fost înălţată într-o singură zi de Neagul Postelnicul unul dintre strămoșii doamnei Maria Brâncoveanu

În comună se află și fortul 4 Tunari și bateria intermediară 4-5 Tunari, ambele făcând parte din vechiul sistem de fortificații din jurul Bucureștiului. De asemenea, la îndemnul Reginei Maria, în Tunari, a fost constituit monumentul eroilor din Primul Război Mondial, fiind amplasat, lângă Primăria din sat.

Monumentul eroilor căzuți în primul război mondial a fost inaugurat la data de 1 decembrie 1936 și a fost ridicat în cinstea militarilor din Comuna Militari căzuți în războiul de întregire a neamului 1916-1918 (Primul Război Mondial)
Monumentul eroilor căzuți în primul război mondial a fost inaugurat la data de 1 decembrie 1936 și a fost ridicat în cinstea militarilor din Comuna Militari căzuți în războiul de întregire a neamului 1916-1918 (Primul Război Mondial)

Monumentul reprezintă un obelisc, în vârful acestuia stă o acvilă din bronz cu aripile desfăcute (simbol al devotamentului și credinței). Obeliscul este din piatră de Câmpulung, este susținut de un soclu paralelipipedic de asemenea tot din piatră. Pe obelisc se află o placă ce poartă însemne militare și o coroană de lauri, amândouă din bronz. Pe partea frontală a soclului este montată o placă de marmură cu următoarea inscripție: Monumentul a fost restaurat în 1999 de Asociația Națională pentru Cultul Eroilor.

Pe locul în care se află Biserica „Sfântul Nicolae” din Tunari, inițial, acolo a fost construit conacul și biserica de curte a domnitorului Constantin Cantacuzino.

În anul 1944, soldații germani care au murit în luptele de pe Aeroportul Băneasa, au fost înmormântați cu onoruri de către localnicii din Tunari, slujbele fiind ținute în cadrul Bisericii.

De-a lungul timpului, Biserica închinată Sfântului Nicolae, a suferit multe lucrări de amenajare și reparații, cele mai notabile fiind în anul 1890 și 1990. În zilele noastre, lângă biserică a mai fost ridicat un locaș de cult, mai mare și mai încăpător, piatra de temelie fiind pusă în anul 2006.

Departe de agitația cotidiană, dar aproape de natura, Tunari Park transpune aromele trecutului într-un ansamblu rezidential rafinat și modern, echipat cu toate dotările necesare unui stil de viața fără griji
Departe de agitația cotidiană, dar aproape de natura, Tunari Park transpune aromele trecutului într-un ansamblu rezidential rafinat și modern, echipat cu toate dotările necesare unui stil de viața fără griji

În comună se află parcul cu același nume, Tunari Park, un loc foarte frumos și foarte bine amenajat, dotat cu un loc de joacă unde se găsesc jucării atât pentru cei mai mici copii dar și pentru cei mai mari. Parcul nu este foarte mare dar este bine îngrijit, fiind plantate flori pentru înfrumusețarea parcului. În parc se află și un teren de baschet în aer liber dar și un teren de fotbal și unul de handbal, toate fiind gratis și deschise publicului. Chiar lângă parc se află o parcare pentru a deservi vizitatorilor care vin cu mașina personală. În interior sunt și numeroase bănci umbrite unde părinții se pot bucura de liniște, timp în care cei mici se joacă.

Autoritățile locale s-au ocupat de amenajarea parcului și au construit un patinoar deschis în perioada rece a anului. Pentru locatarii din Tunari, atât pentru cei mici dar și pentru adulți, este un loc de relaxare dar și în care pot să se bucure de plăcerea de a patina în aer liber.

În Tunari, găsim și un skate park perfect pentru cei care sunt pasionați de role, skate sau BMX. Rampele sunt concepute astfel încât să fie accesibile pentru orice pasionat.

Comuna Tunari are și o echipă reprezentativă de fotbal profesionist, respectiv Clubul Sportiv Tunari, înființat în anul 1980, fiind denumit Arsenal Tunari. În anul 2004, clubul a fost redenumit purtând numele de C.S. Tunari.

Clubul Sportiv Tunari, cunoscut în mod obișnuit sub numele de CS Tunari sau pur și simplu Tunari, este un club de fotbal românesc cu sediul în Tunari, județul Ilfov
Clubul Sportiv Tunari, cunoscut în mod obișnuit sub numele de CS Tunari sau pur și simplu Tunari, este un club de fotbal românesc cu sediul în Tunari, județul Ilfov

În acea perioadă a fost construit și un stadion pe care echipa să reprezinte comuna în eșaloanele superioare ale fotbalului, echipa promovând în Liga a 3 în anul 2009. Datorită stemei pe care se află un tun, echipa de fotbal a primit porecla de ”The Gunners”.

Meciurile de acasă, C.S. Tunari le dispută pe Stadionul Comunal din Tunari care o capacitate de 1000 de locuri. În anul 2004, stadionul a fost extins, numărând mai multe locuri, perfecte pentru galeria echipei de fotbal.

Complexul AMCKART se întinde pe o suprafață de 63.000 de metri pătrați și include pista de kart în aer liber AMCKART, de 1.240 m lungime și între 8 și 10 m lățime, aprobată și certificată de Consiliul Internațional de Karting (CIK-FIA)
Complexul AMCKART se întinde pe o suprafață de 63.000 de metri pătrați și include pista de kart în aer liber AMCKART, de 1.240 m lungime și între 8 și 10 m lățime, aprobată și certificată de Consiliul Internațional de Karting (CIK-FIA)

Complexul AMCKART vă oferă posibilitatea de a organiza competiții de team building și sportive corporate, pentru care pot oferi o gamă completă de servicii, precum ceremonii de premiere, trofee și premii, servicii de catering, săli de ședințe.

Ce înseamnă să-ți petreci timpul liber pe CIRCUIT? Asta înseamnă să te distrezi singur sau cu prietenii pe o pistă unică ce necesită îndemânare și viteză și tot echipamentul necesar, dedicat competițiilor sportive în aer liber.

Pista este formată din 2.600 de metri pătrați de spațiu tehnic, un padoc pentru 200 de alergători, o tribună de 500 de locuri și lumini de noapte.

În cadrul complexului aveți posibilitatea să organizați competiții sportive dar și să participați la concursuri organizate de proprietarii proiectului. Echipa din cadrul complexului vă pune la dispoziție tot echipamentul necesar pentru a vă putea bucura de circuit. De asemenea, complexul beneficiază și de tribune pentru cei care vor să vină însoțiți.

Pentru pasionații de pescuit în Tunari se află Balta Pasărea Tunari, la aceasta se poate ajunge cu mașina personală sau cu autobuzul 445. Balta este destul de mare și este perfectă pentru a-ți petrece timpul liber cu familia. Sunt locuri speciale pentru picnic și este și un magazin de unde poți să îți cumperi gustări sau ceva de băut.

Auto Rulate Leasing se găsește pe calea Bucureștiului, numărul 111, se ocupă cu vânzarea de autoturisme. Angajații sunt pregătiți să ofere date tehnice dar și să furnizeze informații cu privire la istoricul autoturismului.

Auto Rulate Leasing a vândut cu succes peste 6000 de vehicule din 2010. De-a lungul timpului, sunt specializați în vânzarea de vehicule utilizate în sistemele de închiriere de către marile companii multinaționale
Auto Rulate Leasing a vândut cu succes peste 6000 de vehicule din 2010. De-a lungul timpului, sunt specializați în vânzarea de vehicule utilizate în sistemele de închiriere de către marile companii multinaționale

Aceste vehicule vin cu kilometraj garantat, au de obicei un istoric de întreținere care poate fi verificat într-o rețea de dealeri autorizați, au o vechime de până la 5 ani și sunt întreținute în mod responsabil, utilizatorul fiind obligat să le returneze la sfârșitul contractului de închiriere în stare foarte bună.

De asemenea, aceștia permit vizionarea autoturismelor de către un inspector auto, sunt dispuși să își lase clienții să efectueze orice test asupra autoturismului pe care doresc să îl achiziționeze. Personalul este profesionist și amabil.

Firma Auto Rulate Leasing oferă și garanție pentru autoturisme contra cost, fiind perfectă având în vedere că se ocupă de vânzare mașinilor second-hand.

Deși are statutul de sat, în Tunari, se găsește farmacia Catena dar și farmacia Doctor Max, ambele fiind aprovizionate în mod corespunzător putând elibera medicamente la cerere sau după caz, pe baza unei rețete.

Farmacia Dr. Max este orientată spre oameni și speră să ofere servicii medicale convenabile pacienților români. Funcționând în 8 țări europene, Dr. Max este un lanț important de farmacii din Europa Centrală dedicat îmbunătățirii sănătății pacienților. În România, activează în peste 650 de farmacii care oferă o gamă largă de medicamente și servicii farmaceutice
Farmacia Dr. Max este orientată spre oameni și speră să ofere servicii medicale convenabile pacienților români. Funcționând în 8 țări europene, Dr. Max este un lanț important de farmacii din Europa Centrală dedicat îmbunătățirii sănătății pacienților. În România, activează în peste 650 de farmacii care oferă o gamă largă de medicamente și servicii farmaceutice

Pentru cei care doresc să servească cina, în Tunari se găsesc multe variante, printre acestea fiind Eva Ballroom. Un local drăguț cu lumină arhitecturală frumos așezat, mâncare bună, cu o servire promptă și cu angajați amabili.

Eva Ballroom este un salon de evenimente elegant și de un rafinament aparte, are o capacitate de 150 de persoane, unde angajații își doresc să petreceți cele mai frumoase momente
Eva Ballroom este un salon de evenimente elegant și de un rafinament aparte, are o capacitate de 150 de persoane, unde angajații își doresc să petreceți cele mai frumoase momente

Un alt restaurant este Santiago Kitchen, care se găsește pe strada Nicolae Iorga, numărul unu. Un loc confortabil și frumos, cu o servire extraordinară și cu o mâncare thailandeză de primă clasă. Picantul din toate alimentele este ușor și bine echilibrat iar bucătarii aduc autenticitate mâncărurilor.

Santiago's Kitchen este situat în inima orașului , într-o casă restaurată cu simpatie, cu o sală de mese elegantă și o grădină frumoasă, înconjurată de portocali pentru serile calde de vară. Servesc bucătărie rustică modernă, cu accent pe arome, cu produse locale de sezon, în preparate cu influențe mediteraneene și asiatice
Santiago's Kitchen este situat în inima orașului, într-o casă restaurată cu simpatie, cu o sală de mese elegantă și o grădină frumoasă, înconjurată de portocali pentru serile calde de vară. Servesc bucătărie rustică modernă, cu accent pe arome, cu produse locale de sezon, în preparate cu influențe mediteraneene și asiatice

Pe strada 1 Decembrie, la numărul 1 se găsește Grădinița 1 Tunari. Acesta beneficiază și de program prelungit și de profesori cu experiență. Este un loc bun în care copilul tău poate face primul pas în educație.

La Grădinița 1 din Turnari, educatoarele fac ca aceasta să fie a doua casă pentru copii
La Grădinița 1 din Turnari, educatoarele fac ca aceasta să fie a doua casă pentru copii

Pentru elevii claselor I - VIII, se găsește Școala Gimnazială numărul 1 Tunari, unde elevii pot învăța să cânte la diverse instrumente muzicale și să facă parte din ansamblul muzical al școlii. În Tunari, se organizează frecvent evenimente culturale în care elevii școlii își pot arăta roadele muncii depuse în fața localnicilor.

Școala numărul 1 Turnari merge pe premiza ”O casă în care fraţii sunt colegii de clasă, iar părinţii sunt profesorii”.
Școala numărul 1 Turnari merge pe premisa ”O casă în care fraţii sunt colegii de clasă, iar părinţii sunt profesorii”.

Dacă ești în trece prin Tunari și vrei să găsești un loc în care să dormi Village Residence oferă servicii de cazare. Locația este curată, prevăzută cu parcare interioară, cu o curte mică dar aranjată și cu o bucătărie foarte bine utilată. Casa este concepută tip duplex, pe trei etaje.

Structura caselor este formată dintr-un cadru de beton și pereți de cărămidă portantă. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate și fiecare locuință are caracteristici speciale precum acoperiri cu gresie, încălzire prin pardoseală și șeminee pe lemne. Gresia și ușile de interior sunt produse în Spania. Mansarda este izolată. Podul polyline este proiectat astfel încât să poată fi ușor transformat într-un spațiu de locuit. Se preda la domiciliu la cheie complet și racordat la toate utilitățile.
Structura caselor este formată dintr-un cadru de beton și pereți de cărămidă portantă. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate și fiecare locuință are caracteristici speciale precum acoperiri cu gresie, încălzire prin pardoseală și șeminee pe lemne. Gresia și ușile de interior sunt produse în Spania. Mansarda este izolată. Podul polyline este proiectat astfel încât să poată fi ușor transformat într-un spațiu de locuit. Se preda la domiciliu la cheie complet și racordat la toate utilitățile.

Dacă ești în căutarea unei case într-un complex în Tunari, II Giardino Bianco - Ansamblul Rezidențial este locul ideal în care poți să cauți.

Proiectul mediteranean este unul dintre cele mai moderne, centrat pe suprafețe destul de generoase, ferestre mari pentru o casa luminoasă și compartimentări foarte atent concepute.
Proiectul mediteranean este unul dintre cele mai moderne, centrat pe suprafețe destul de generoase, ferestre mari pentru o casa luminoasă și compartimentări foarte atent concepute.

Complexul a fost construit cu materiale calitative iar dezvoltatorul oferă posibilitatea clienților își stilizeze casa încă din faza incipientă a construcției. Casele din acest complex beneficiază de o curte spațioasă unde ai loc pentru diverse mici construcții.

Pentru cei care doresc să locuiască la bloc, Tunari Resort Residence, oferă această posibilitate. Din complex, se face accesul rapid către zona de nord, zona Business Pipera, aeroportul Otopeni dar și către cartierul Băneasa.

Este pozitionat în zona de nord a Bucureștiului între Otopeni și Pipera/Iancu Nicolae în Tunari, între artera principala 1 Decembrie și Pădurea Băneasa. Tunari Resort Residence este construit după cele mai noi standarde de calitate, eficiență energetică și design. Acesta dispune de multiple facilități cum sunt : lift, incalzire in pardoseala sau parcare.
Este pozitionat în zona de nord a Bucureștiului între Otopeni și Pipera/Iancu Nicolae în Tunari, între artera principala 1 Decembrie și Pădurea Băneasa. Tunari Resort Residence este construit după cele mai noi standarde de calitate, eficiență energetică și design. Acesta dispune de multiple facilități cum sunt : lift, incalzire in pardoseala sau parcare.

Zona în care se află complexul are o foarte buna sistematizare, cu străzi largi și toate utilitățile disponibile. Execuția complexului format din trei blocuri a câte trei etaje fiecare a fost făcută utilizându-se doar materiale de ultim standard.

Magazinele din Tunari, precum Mega, Lidl sau Penny sunt relativ aproape de complex, fiind la o distanță de maxim un kilometru. Până la acestea se poate utiliza autobuzul local.

Întregul lanț Penny este deservit de 4 centre logistice situate în localitățile : Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. Magazinele PENNY au o dimensiune de cca 750 mp şi o pregătire diversificată ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.
Întregul lanț Penny este deservit de 4 centre logistice situate în localitățile : Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. Magazinele PENNY au o dimensiune de cca 750 mp şi o pregătire diversificată ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Pe lângă magazinele clasice, aici găsim și Piața Agroalimentară Tunari pe tarabele căreia producătorii locali oferă spre vânzare produse naturale din propria grădină.

Vitrinele Pieței Agroalimentare Tunari sunt la fel de bogate în fiecare zi, vă așteaptă să vă bucurați de bunătăți pline de savoare și gust
Vitrinele Pieței Agroalimentare Tunari sunt la fel de bogate în fiecare zi, vă așteaptă să vă bucurați de bunătăți pline de savoare și gust

Deși are statutul de comună, Tunari oferă toate facilitățile necesare pentru a locui și a te simți ca într-un cartier al Capitalei, datorită și apropierii față de acesta.

Camerele cu aer condiționat de la Aviator Boutique îi întâmpină pe oaspeți cu covoare pufoase, paturi cu căpătâi din fier forjat și mobilier clasic pictat în tonuri de bej
Camerele cu aer condiționat de la Aviator Boutique îi întâmpină pe oaspeți cu covoare pufoase, paturi cu căpătâi din fier forjat și mobilier clasic pictat în tonuri de bej
Ansamblul rezidențial Tunari este închis, adică drumul interior din complex aparține doar cetățenilor și nu devine o arteră de trafic pentru alții. Cartierul vine cu trotuarele și cu strada finalizate, la cheie. Accesul se va face prin intermediul unei bariere
Ansamblul rezidențial Tunari este închis, adică drumul interior din complex aparține doar cetățenilor și nu devine o arteră de trafic pentru alții. Cartierul vine cu trotuarele și cu strada finalizate, la cheie. Accesul se va face prin intermediul unei bariere
Ansamblul locativ „Paradis Residence” este localizat pe strada Paris în comuna Tunari din județul Ilfov. De la ansamblul locativ este acces facil către centre comerciale, magazine, cluburi sportive și multe alte puncte de interes din zona de Nord a capitalei
Ansamblul locativ „Paradis Residence” este localizat pe strada Paris în comuna Tunari din județul Ilfov. De la ansamblul locativ este acces facil către centre comerciale, magazine, cluburi sportive și multe alte puncte de interes din zona de Nord a capitalei
L.A. Residence Tunari este situat în apropierea Aeroportului Henri Coandă, în comuna Tunari, mai exact pe strada Paris. Casele sunt construite de meșteri experimentați. Aceasta are o suprafață totala de 156 mp, include 4 camere și 2 băi. Cu o curte destul de mare ai loc de un grătar și să instalezi un loc de joacă pentru copii
L.A. Residence Tunari este situat în apropierea Aeroportului Henri Coandă, în comuna Tunari, mai exact pe strada Paris. Casele sunt construite de meșteri experimentați. Aceasta are o suprafață totala de 156 mp, include 4 camere și 2 băi. Cu o curte destul de mare ai loc de un grătar și să instalezi un loc de joacă pentru copii
Situat în Comuna Tunari , în Județul Ilfov , o zonă care a trecut printr-o plăcută și puternică transformare urbană, cartierul Idyllic Residence Tunari oferă spre vânzare numărul de 6 vile
Situat în Comuna Tunari , în Județul Ilfov , o zonă care a trecut printr-o plăcută și puternică transformare urbană, cartierul Idyllic Residence Tunari oferă spre vânzare numărul de 6 vile
My Family Condominium 1, 2 și 3 este un ansamblu rezidențial nou, este format din 27 case single și un duplex, compartimentate confortabil și eficient. My Family Condominium 1 este format din 5 case single și un duplex, acestea sunt finalizate și vândute în proporție de 80%
My Family Condominium 1, 2 și 3 este un ansamblu rezidențial nou, este format din 27 case single și un duplex, compartimentate confortabil și eficient. My Family Condominium 1 este format din 5 case single și un duplex, acestea sunt finalizate și vândute în proporție de 80%
Skylight Residence este un nou proiect rezidențial unde tehnologia și sufletul construiesc împreună casa visată. Proiectul este unul smart, casele având fibră optică pentru conexiune la internet în toate spațiile casei, întrerupătoare smart, etc. Aici rămâi relaxat, fie că ești mereu conectat sau dorești să te bucuri de natura din splendida ta curte
Skylight Residence este un nou proiect rezidențial unde tehnologia și sufletul construiesc împreună casa visată. Proiectul este unul smart, casele având fibră optică pentru conexiune la internet în toate spațiile casei, întrerupătoare smart, etc. Aici rămâi relaxat, fie că ești mereu conectat sau dorești să te bucuri de natura din splendida ta curte
Joya Residence este un complex format din 8 clădiri cu 71 de vile spațioase, special create pentru a vă oferi confortul unei case la preț de apartament. Joya Residence se localizează în Tunari, Otopeni, aflată la 8 km de București, în vecinătatea Complexului Băneasa
Joya Residence este un complex format din 8 clădiri cu 71 de vile spațioase, special create pentru a vă oferi confortul unei case la preț de apartament. Joya Residence se localizează în Tunari, Otopeni, aflată la 8 km de București, în vecinătatea Complexului Băneasa
Un cartier rezidenţial foarte cochet format din 6 vile înșiruite și 12 apartamente pe 2 nivele, cu piscină în zona centrală a ansamblului. Casele au personalitate, sunt situate într-un ansamblu cu o estetică minunată, plăcută și simplă, în zona Bucureștiului de nord, în Tunari Ilfov, pe strada Mihai Viteazu. Sunt concepute ca locuinţe urbane, aproape de București, cu finisaje premium
Un cartier rezidenţial foarte cochet format din 6 vile înșiruite și 12 apartamente pe 2 nivele, cu piscină în zona centrală a ansamblului. Casele au personalitate, sunt situate într-un ansamblu cu o estetică minunată, plăcută și simplă, în zona Bucureștiului de nord, în Tunari Ilfov, pe strada Mihai Viteazu. Sunt concepute ca locuinţe urbane, aproape de București, cu finisaje premium
Ansamblu rezidențial Paris este format din locuințe cuplate. Geamurile de mari dimensiuni ale parterului accentuează legătura cu natura. Deși sunt aproape identice în plan, locuințele prind varietate prin modificările detaliilor, ale formei acoperișurilor etc.
Ansamblu rezidențial Paris este format din locuințe cuplate. Geamurile de mari dimensiuni ale parterului accentuează legătura cu natura. Deși sunt aproape identice în plan, locuințele prind varietate prin modificările detaliilor, ale formei acoperișurilor etc.
Mâncare tradițională românească de calitate la Sana Kitchen Hat din toate regiunile țării. Fructe de mare și hamsi perfect gătite la grătar. Atmosferă plăcută pe terasă, acoperiș ca la tavernă. Am fost pentru mâncare și băuturi după-amiaza, când am plecat era o formație de muzică tradițională care a început să cânte. Deține și parcare mică și în curte.
Mâncare tradițională românească de calitate la Sana Kitchen Hat din toate regiunile țării. Fructe de mare și hamsi perfect gătite la grătar. Atmosferă plăcută pe terasă, acoperiș ca la tavernă. Am fost pentru mâncare și băuturi după-amiaza, când am plecat era o formație de muzică tradițională care a început să cânte. Deține și parcare mică și în curte.
La Les Bourgeois meniul este remarcabil, multe opțiuni pentru iubitorii de carne și vegetarieni, mâncarea este atât de gustoasă, portiile sunt uriașe.
La Les Bourgeois meniul este remarcabil, multe opțiuni pentru iubitorii de carne și vegetarieni, mâncarea este atât de gustoasă, portiile sunt uriașe.
Cea mai bună experiență absolută a restaurantului Elfi Sky Bar - proprietarul a depășit toate așteptările pentru a oferi mâncare de calitate superioară, servicii excepționale și o experiență uimitoare.
Cea mai bună experiență absolută a restaurantului Elfi Sky Bar - proprietarul a depășit toate așteptările pentru a oferi mâncare de calitate superioară, servicii excepționale și o experiență uimitoare.
Mâncarea este bună la Pizza Bonita și pizza foarte bună, kebabul Adana este excelent, mediul este plăcut. Iar personalul este genial, de fiecare dată. Te întorci de fiecare dată cu drag.
Mâncarea este bună la Pizza Bonita și pizza foarte bună, kebabul Adana este excelent, mediul este plăcut. Iar personalul este genial, de fiecare dată. Te întorci de fiecare dată cu drag.
Loc perfect pentru cină și întâlniri de afaceri. Am vizitat acest restaurant, Studio 80, cu diferite ocazii și de fiecare dată a fost foarte plăcut să fii acolo. Mâncarea este foarte bună și gustoasă, iar lucrurile foarte prietenoase.
Loc perfect pentru cină și întâlniri de afaceri. Am vizitat acest restaurant, Studio 80, cu diferite ocazii și de fiecare dată a fost foarte plăcut să fii acolo. Mâncarea este foarte bună și gustoasă, iar lucrurile foarte prietenoase.

Cât costă o locuință în Localitatea Tunari?

Din datele noastre, prețurile din Localitatea Tunari încep de la:

 • Garsoniere - 55970 €;
 • Apartamente cu două camere - 69250 €;
 • Apartamente cu trei camere - 103000 €;
 • Apartamente cu patru camere - 169306 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 147500 €;
 • Case individuale - 144000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Localitatea Tunari?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Localitatea Tunari încep de la:

 • Garsoniere - 280 €;
 • Apartamente cu două camere - 445 €;
 • Apartamente cu trei camere - 450 €;
 • Apartamente cu patru camere - 420 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 760 €;
 • Case individuale - 950 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Localitatea Tunari?

Da, vei avea acces rapid la Linia de autobuz 135, care conectează Localitatea Tunari la restul capitalei.

Ce școli pot găsi în Localitatea Tunari?

Dacă vei alege să locuiești în Localitatea Tunari, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădinița Le Carrousel Pipera, Școala Gimnazială Numărul 1 și Școala Americană.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Localitatea Tunari?

Cei care locuiesc în Localitatea Tunari, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Lidl, Mega Image și Piața Agroalimentară Tunari.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Localitatea Tunari?

Locuitorii din Localitatea Tunari, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Stadionul Tunari, Parc Tunari și Circuitul de karting AMC Kart.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România

Locuințe noi Bâcu

2 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Balotesti

264578 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 126.000 €

Locuințe noi Bolintin-Vale

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 90.476 €

Locuințe noi Bragadiru

1197388 tipuri de locuințe

13 ansambluri

de la 25.000 €

Locuințe noi Buftea

295704 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Cernica

147059 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 147.058 €

Locuințe noi Chiajna

218352 tipuri de locuințe

5 ansambluri

de la 22.857 €

Locuințe noi Chitila

491550 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 59.000 €

Locuințe noi Ciorogârla

90476 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Corbeanca

2471654 tipuri de locuințe

11 ansambluri

de la 91.428 €

Locuințe noi Dimieni

4 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.750 €

Locuințe noi Domnești

244502 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.500 €

Locuințe noi Dragomirești

342523 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 111.428 €

Locuințe noi Dumbrava Vlăsiei

7 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 383.000 €

Locuințe noi Fundeni

15 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 28.571 €

Locuințe noi Gulia

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 61.904 €

Locuințe noi Izvorani

10 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 53.000 €

Locuințe noi Jilava

un tip de locuință

un ansamblu

de la 105.000 €

Locuințe noi Joița

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 71.428 €

Locuințe noi Măgurele

332863 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 61.904 €

Locuințe noi Mogoșoaia

814904 tipuri de locuințe

7 ansambluri

de la 59.617 €

Locuințe noi Odăile

3 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 110.000 €

Locuințe noi Otopeni

2331534 tipuri de locuințe

17 ansambluri

de la 43.000 €

Locuințe noi Popești-Leordeni

445047 tipuri de locuințe

9 ansambluri

de la 35.700 €

Locuințe noi Roșu

24 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 19.904 €

Locuințe noi Snagov

226003 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 109.000 €

Locuințe noi Tamași

un tip de locuință

un ansamblu

de la 140.000 €

Locuințe noi Tâncăbești

125001 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 125.000 €

Locuințe noi Tărtășești

7 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 108.800 €

Locuințe noi Tunari

1629063 tipuri de locuințe

12 ansambluri

de la 28.571 €