Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Băneasa

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
mai multe... mai puține
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
mai multe... mai puține
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Băneasa

Cartierul Băneasa este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, cu o importanță strategică mare datorită Aeroportului Băneasa, a accesului rapid către Aeroportul Otopeni și a șoselei București – Ploiești. Dacă inițial Băneasa era populată de case cu un singur nivel, din 1980-1985 acestea au fost înlocuite cu blocuri de 4 etaje.

Locuitorii din Băneasa beneficiază de toate utilitățile, de unele dintre cele mai bune spitale din țară, de restaurante, săli de fitness și o mulțime de modalități pentru petrecerea timpului liber, precum și de acces facil către centrul orașului. În ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte imobiliare foarte atractive pentru cei în căutare de locuință.

Puncte de interes Zona Băneasa

Cei care locuiesc în cartierul Băneasa au acces facil către cele două aeroporturi mari din zonă, către supermarket-uri, hypermarket-uri și diverse alte servicii care asigură confort.

Obiective Turistice în Zona Băneasa
Obiective Turistice în Zona Băneasa
Școli și alte unități de învățământ în Zona Băneasa
Școli și alte unități de învățământ în Zona Băneasa
Magazine și Piețe în Zona Băneasa
Magazine și Piețe în Zona Băneasa

Magazine și Piețe Zona Băneasa

Linii de Transport Public în Zona Băneasa
Linii de Transport Public în Zona Băneasa

Rata criminalității în Băneasa

Administrativ, Băneasa, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Băneasa o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Băneasa

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Băneasa. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Băneasa. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Băneasa?

Din datele noastre, prețurile din Zona Băneasa încep de la:

  • Garsoniere - 40 €;
  • Case individuale - 32 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Băneasa?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Băneasa încep de la:

  • Garsoniere - 340 €;
  • Apartamente cu două camere - 490 €;
  • Apartamente cu trei camere - 650 €;
  • Apartamente cu patru camere - 870 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 1368 €;
  • Case individuale - 1710 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Băneasa?

Da, cei care locuiesc în Zona Băneasa au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 112, 131, 205, 261, 301, 304, 335, 361, 605, 783, N103, N123, T3, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477, Stație de taxi Bd. Aerogării și Stație de taxi Aeroportul Aurel Vlaicu

Ce școli pot găsi în Zona Băneasa?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Băneasa, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj, Școala Gimnazială Numărul 6 și Școala Gimnazială Numărul 7.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Băneasa?

Cei care locuiesc în Zona Băneasa, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Piața Băneasa, Băneasa Shopping City și Selgros.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Băneasa?

Locuitorii din Zona Băneasa, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Regele Mihai I, Parcul Bordei și Muzeul Satului Dimitrie Gusti.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România