0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Timpuri Noi din București

Cartierul Timpuri Noi este un cartier din sectorul 4 al Bucureștiului, străbătut de bulevarde largi (Splaiul Unirii și Bulevardul Gheorghe Șincai) și deservit de numeroase mijloace de transport în comun, printre care și o stație de metrou.

Este un cartier în care poți găsi atât locuințe pe un singur nivel, cât și blocuri de 10 etaje și de asemenea, poți descoperi o mulțime de clădiri de birouri sau vechi clădiri industriale transformate în ateliere , săli de muzică sau depozite. Este un cartier cosmopolit, în care există foarte mulți tineri și numeroase locuințe noi.

Părerile experților Cartierul Timpuri Noi

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Timpuri Noi, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Timpuri Noi din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Timpuri Noi și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Timpuri Noi din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Timpuri Noi

Pe lista punctelor de interes din acest cartier se numără Universitățile Titu Maiorescu și Dimitrie Cantemir, stația de metrou și numeroasele clădiri și instituții care deservesc un stil de viață confortabil.

Obiective Turistice în Cartierul Timpuri Noi din București
Obiective Turistice în Cartierul Timpuri Noi din București

Recreere și agrement Cartierul Timpuri Noi

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Timpuri Noi din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Timpuri Noi din București
Magazine și Piețe în Cartierul Timpuri Noi din București
Magazine și Piețe în Cartierul Timpuri Noi din București

Magazine și Piețe Cartierul Timpuri Noi

Linii de Transport Public în Cartierul Timpuri Noi din București
Linii de Transport Public în Cartierul Timpuri Noi din București

Cartierul Timpuri Noi Tipuri de locuințe

Cartierul Timpuri Noi Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală