Apartamente de vanzare Muncii

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Muncii

Cartierul Muncii este un cartier foarte apreciat pentru modul în care sunt construite locuințele de aici, pentru accesul la bulevarde mari, precum Mihai Bravu și Basarab și pentru mobilitatea pe care o oferă.

Este o zonă a Bucureștiului în care poți găsi numeroase linii de transport în comun, metrou, locuri destinate relaxării și entertainmentului, restaurante, cafenele, grădinițe de stat și particulare, școli și centre destinate sănătății.

Din punct de vedere al arhitecturii, cartierul este compus din două zone distincte, separate de Șoseaua Mihai Bravu: una de case și una de blocuri.

Puncte de interes Zona Muncii

Unul dintre principalele puncte de interes ale acestui cartier este Stadionul Național. Există și alte puncte interesante și atractive, care transformă această zonă a Bucureștiului într-una numai bună pentru locuit.

Obiective Turistice în Zona Muncii
Obiective Turistice în Zona Muncii
Școli și alte unități de învățământ în Zona Muncii
Școli și alte unități de învățământ în Zona Muncii
Magazine și Piețe în Zona Muncii
Magazine și Piețe în Zona Muncii

Magazine și Piețe Zona Muncii

Linii de Transport Public în Zona Muncii
Linii de Transport Public în Zona Muncii

Rata criminalității în Muncii

Administrativ, Muncii, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Muncii se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Muncii

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Muncii. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Muncii. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Muncii?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Muncii încep de la:

  • Garsoniere - 310 €;
  • Apartamente cu două camere - 430 €;
  • Apartamente cu trei camere - 600 €;
  • Apartamente cu patru camere - 635 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 808 €;
  • Case individuale - 1010 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Muncii?

Da, cei care locuiesc în Zona Muncii au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Piața Muncii, Liniile de tramvai 1, 40 și Liniile de autobuz 135, 330, 331, N103, N104

Ce școli pot găsi în Zona Muncii?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Muncii, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Cezar Bolliac, Liceul Teoretic Hyperion și Grădinița Diana.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Muncii?

Cei care locuiesc în Zona Muncii, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Kaufland, Mega Mall și Mega Image.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Muncii?

Locuitorii din Zona Muncii, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Lia Manoliu, Amfiteatrul Mihai Eminescu și Parcul Gheorghe Petrașcu.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România