EnVogue Residence a început să vândă condominii în Blocul B al proiectului Bulevardul Iuliu Maniu. Complexul va avea, de asemenea, un adăpost antiderapant

Dezvoltatorul EnVogue Residence, proprietarul ansamblului rezidențial de pe bulevardul Iuliu Maniu (număr 586-590) din vestul capitalei, a anunțat lansarea vânzării Blocului B, a doua fază de construcție a proiectului. Acesta va include 214 unități locative (una până la trei camere, plus penthouse-uri). Lucrările de construcție sunt în derulare, cu data de finalizare stabilită pentru iulie 2023.
Dezvoltatorul EnVogue Residence, proprietarul ansamblului rezidențial de pe bulevardul Iuliu Maniu (număr 586-590) din vestul capitalei, a anunțat lansarea vânzării Blocului B, a doua fază de construcție a proiectului. Acesta va include 214 unități locative (una până la trei camere, plus penthouse-uri). Construcția este în derulare, cu data de finalizare stabilită pentru iulie 2023. La fel ca Corpul C, care este primul vândut în cadrul proiectului, clienții interesați să cumpere în rate în numerar vor beneficia de o reducere de 100€ pe metru pătrat util pentru orice tip de apartament, deci pe metru pătrat util Prețul efectiv al orezul (+TVA) este de aproximativ 1.156 EUR. Compania a spus într-un comunicat de presă că reducerile pot depăși 9.000 de euro față de valoarea totală a unei locuințe.

„În momentul în care am început să construim EnVogue Residence – Iuliu Maniu, am fost profund constrânși în contextul pandemiei, motiv pentru care am încercat să ne adaptăm cât mai mult la noile tendințe care apar pe piață. Așa că, din toate unghiurile, am A fost proiectată o componentă de calitate peste medie. Radu Dumitrescu, Manager de vânzări rezidențiale EnVogue, a spus că ideea integrării în proiect adăposturilor antidegradabile este o dovadă în acest sens, câte unul pe bloc – care, din câte știm, foarte puține. dezvoltatorii ar lua în considerare aceste facilități.

EnVogue Residence – Iuliu Maniu se află în apropiere de stațiile de metrou Păcii și Preciziei și este investit de un dezvoltator local pentru circa 40 de milioane de euro. Complexul este format din trei clădiri, fiecare cu două secțiuni, și va aduce pe piață în total peste 500 de apartamente noi, care sunt orientate către clasa de mijloc – garsoniere, garsoniere, apartamente cu două și trei dormitoare, precum și penthouse-uri. apartament. Lucrările la proiect au început în toamna anului 2021, iar două dintre cele trei instituții planificate sunt în prezent în construcție. Așadar, în timp ce Clădirea B va fi finalizată vara viitoare, primele 169 de unități rezidențiale asociate cu Clădirea C au ca termen limită decembrie anul acesta.

„O trăsătură distinctivă a complexului Bulevardul Iuliu Maniu este că dimensiunea apartamentelor este mai mare decât media actuală pe acest segment. Prin urmare, spațiul util pentru o garsonieră este de peste 42 de metri pătrați, iar o unitate cu două dormitoare depășește de obicei 60 metri pătrați, in timp ce cel cu trei camere are 92 mp. De asemenea, utilajele si finisajele sunt la categoria de lux, tocmai pentru a oferi un plus de confort locuitorilor”, spune Radu Dumitrescu. Iuliu Maniu, dezvoltatorul EnVogue Residence, a lansat și luna trecută o promoție pentru clienții care dețin (sau plănuiesc să cumpere) o mașină, motiv pentru care ar trebui să aibă unul sau mai multe locuri de parcare în apropierea casei. Prin urmare, până în septembrie, aceștia se pot bucura de o reducere de 1.500 de euro la achiziționarea de spațiu subteran din cadrul proiectului. Promoția este valabila indiferent de tipul de apartament cu parcare achiziționat “la pachet”.

Cele trei clădiri ale EnVogue Residence – Iuliu Maniu au înălțimi de la 6 la 9 etaje, cu o fundație general nivelată, două subsoluri, structurate pe un cadru de beton, cu compartimente interioare din cărămizi Porotherm. Apartamentele vor primi Certificat de Performanță Energetică Clasa A, iar izolația exterioară este realizată din vată bazaltică și polistiren, oferind totodată un grad ridicat de protecție împotriva incendiilor. Terasele vor beneficia de sistemele de termoizolație și hidroizolație Sika. Viitorii chiriași vor avea spații verzi, zone de promenadă, 1.500 de metri pătrați de piste de alergare, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, restaurante, săli de fitness, supermarketuri și alte facilități în limitele ansamblului rezidențial, încărcarea vehiculelor electrice etc.
Dezvoltatorul autohton EnVogue Residence are aproximativ 8 ani de experiență pe piața rezidențială din capitală și zonele învecinate, iar portofoliul său cuprinde 5 proiecte finalizate și 1 proiect în construcție și anume EnVogue Residence – Iuliu Maniu. Considerentul companiei este în primul rând siguranța și confortul chiriașilor săi, precum și accesul facil la mijloacele de transport în comun, care sunt, respectiv, principalele atracții ale orașului.